[Son versiyon] Psiloc irRemote v1.03 Unsigned Symbian OS 9.1

Sponsorlu Bağlantılar

Larock

Larock

Üye
Teşekkürler

matraxadr

matraxadr

Üye
Psiloc irRemote v1.03 Unsigned Symbian OS 9.1 ----Psiloc irRemote v1.00 S60v3

Arasında versiyondan hariç farklar nelerdir açıklarmısınız arkadaşım___? Hangisi daha kararlı sürüm_?

v1.03 te kurulumla ilgili anlattığına göre ;

örneğin ; Arcelik_51cm_4984.ir,...,....,.........,.....,......, bu kadar çok 7,83 MB (8.212.945 bayt) 2,169 dosyayı hex editöründe açıp düzenlemek mantıklı gelmiyor.

v1.00 da arkadaşımızın anlattığına göre sanırım 3 .sis dosyasını cihazımıza göndermemiz kurulum için yeterli geliyor.

bu konu ile ilgili fikri düşüncesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa seviniriz__:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

29.10.2008, 19:14 bu konu bu tarih ve satte kalmış kapanmış

bilgekralll

Üye
lisans kodu ne

taciacar

Üye
ALTUS İÇİN HANGİSİNİ SEÇİCEM :s

evilbrk

Üye
teşekkürler

pecten01

Üye
ben innov8 de deniyorum bi türlü olmadı?

yükleme tamamlandı diyor fakat uygulamalarda programın ikonu yok.

mehmetce1

Üye
tsk eline saglik

ozi44

Üye
4 SAATTİR UGRASIOM OLMADI BENDE KALKTIM YV DEN DEISTIRDIM KANALI GAYET RAHAT:d:d:d:

Digiturke nasıl kullanırız

ash54

ash54

Üye
vallahi yaww adamlar yarım yarım vermişler dosyaları sayende yükledik saolasın

ybh901

ybh901

Üye
ne yaptımsa şu programı kullanmadım bende mi bir problem var teldemi anlayamadım :)

muhetten

Üye
Psiloc.irRemote'yi kurmaya çalıştığımda güncelleştirme hatası veriyor tel hackli setifasız uygulama yükleyebiliyorum ama bunda hata veriyor çözüm yolu önerebilirmisin

husoow

Üye
DRM.Common.Solutions.v3.11.***** acilmiyor bende
Nokia n82 kullaniyorum

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
kardeş yardımın gerekli bizim uydu alıcı DIGILINE ama MVİSION FSCI700E+ cok güzel oluyor ama fotograftaki gibi tuşları yok bunu nasıl hallederiz??

By

mutlaka cevap bekliyorum

antalyayavu

antalyayavu

Üye
dijital receiverler icin oluyor mu bu

s_taskin1986

s_taskin1986

Üye
slm arkadaşlar. benim bir sorunum var yardım eden olursa sevinirim. bu programı tele(E50) kurdum sorunsuz da çalışıyordu. ancak teli hacklemediğim için c-racki yükleyemedim ve kullanım süresi doldu. ben de programı 2000c3ec isimli klasöre attığını keşfettim ve programı kaldırdıktan sonra bu isimli bütün klasörleri sildim. ancak şimdi de bu programı yükleyemiyorum. bu klasörlerin nerelerde olduğunu bir arkadaş yazabilirse sevinirim.ya da daha iyi bir çözümü olan varsa ve anlatırsa ona da minettar kalırım...

m.arifo

Üye
zcc

mami24

mami24

Üye
ferret abi
saolasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
maxicep dedimmi
aklıma sen geliyosunnnnnnnnnnnn
actıgın konular süper kardesim
basarılarının devamını görürüz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

drakoja1

drakoja1

Üye
Ya ben dediğin gibi 89 u 99 yaptım o zaman açabilecek uygulama yok diyor ama 89iken programa giriyor sadece

##omar##

##omar##

Üye
arkadasşlarrrrrrr x-plore ile dosyanın değerini 99 yapıyorum herşey okey ama dosya yüklenmioorrrr

mami24

mami24

Üye
arkadaşlar 99 yaptıktan sonra x plore den değil dosya yöneticisinden girin ve iş tamam ben yaptım

Üst Alt