Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ya kardeş şu global race'yi silmeseydin keşke c6 fwleri gibi sade olması iyi değil düzenlersen global race'yi de geri getirebilsen çok iyi olur :)

Global Race'i sonradan kurabilirsin. Bize Rofs'ta alan gerekiyor ki mod gömebilelim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Önemli olan modlamalar. Çok az modlama var. Olmazsa kendim bir kaç modlama yapacam. Bu arada şu belle barı nasıl yaptığını öğrenirsem e72-1 kullananlara belle bar yapacam :D

Edit: bak ne buldum http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-destek/s60v3-mod-arsivi-643901.html senin arşiv kullanılmış :D

Ne güzel paylaşılmış bile (metalci'ye helal) :) Bence bir CFW yapmalısın.

Belle barın nasıl yapıldığını Türkiye'de ilk kez benden öğreneceksiniz. Bir anlatım yapacağım müsait vaktimde. Vakit bulamıyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Vakit bul bence. s60v3 te çığır açarız :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bulursun bulursuuuun. Bu arada e72 rofs dosyalarının boyutunu yükseltmeye çalıştım anlamadım birisi yapıp bana yollayabilirmi ? ilk defa denediğim için bilmiyorum. C hafızası yüksek boyutlu olacak. c6 port olan gibi yapmaya çalışıcam. Yada yapamıycam zaten c hafızası 200 küsür :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bulursun bulursuuuun. Bu arada e72 rofs dosyalarının boyutunu yükseltmeye çalıştım anlamadım birisi yapıp bana yollayabilirmi ? ilk defa denediğim için bilmiyorum. C hafızası yüksek boyutlu olacak. c6 port olan gibi yapmaya çalışıcam. Yada yapamıycam zaten c hafızası 200 küsür :D

Pişman olursun. sdeoo'yu hatırlamıyor musun?

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/modifikasyon...turkiyede-ilk-ve-sadece-maxicepte-698869.html

ByKatre

ByKatre

Üye
Anlatım Dehşet

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
tema efekti çok sönük kalıyor gibi... daha doğrusu tema efekti açık kullanmakla kapalı kullanmak arasında pek bir fark yok gibi... daha şatafatlı bir tema efekti kullanabilirmiyiz acaba... ya da kendimiz nasıl değiştiririz herhangi bir program kullanmadan; mümkünmü?

kmesne

kmesne

Üye
Bende tck v1 final yüklü sence tck v2 yada bunu kurayımmı yoksa böyle daha mı iyi ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
v2 yi kur beğenmezsen bunu.

kmesne

kmesne

Üye
Hız ve performans istiyorum görsellik değil sence v1 mi v2 mi ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
winhexi çok güzel kullanıyom inşallah olcaak :D ama 800 küsür dosyayı aynanda açtım uğraşmak istemiyoom.

kmesne

kmesne

Üye
Yani v2 nin v1 bir daha güzel olduğunu mu söylüyorsun

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

cilgin tankci

Üye
rambo kardeş son tuğra versiyonun X6 için çıkmayacakmı,bekliyoruz çok güzel bir yapıma benziyor.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
karanlık temasını .sis olarak paylaşır mısınız

kmesne

kmesne

Üye
Yani Furkan sen tck v1 mi tck v2 mi önerirsin yani şimdi yazılım yüklemek zor geliyor bana eğer çok büyük bir performans ve stabilite farkı yoksa yüklemiyeceğim sen olsan

tck v1 mi tck v2 mi son tuğra mı ?

Üst Alt