Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşlar yükledim süper ya çok memnun kaldım hele açılış ekranı 10 numara 5 yıldız yani :D bir sorum olacaktı bu flash ev ekranlarından hangisi en güzeli sizce kararsız kaldım yardımcı olsanız .d

ICS güzel, S^3 güzel :)

X6 linki ne zaman hazır olur ?

X6'yı yapan Tester'imiz bir türlü yapamadım diyordu. Ben de ona teamviewer ile yardım edeyim midiye sordum henüz cevap alamadım. Bu gidişle çıkmayacak.

- - - Eklendi - - -

dostum C5-03 ne durumda

Hazırlanıyor. Normal 5235, 5800 modlamaları tam olarak C5-03'e uymamış o yüzden çıkışı gecikti.

• Beğen
Tepkiler: rft2626

vlkn9303

Üye
sorunu rapid8 le çözdüm

neşter1461

neşter1461

Üye

ICS güzel, S^3 güzel :)

X6'yı yapan Tester'imiz bir türlü yapamadım diyordu. Ben de ona teamviewer ile yardım edeyim midiye sordum henüz cevap alamadım. Bu gidişle çıkmayacak.

- - - Eklendi - - -

Hazırlanıyor. Normal 5235, 5800 modlamaları tam olarak C5-03'e uymamış o yüzden çıkışı gecikti.

Yarın yayınlayacaksınız galiba.sitabil çalışsın hata olmasın biz bir müddet daha bekleriz.test edecek arkadaşa rica ediyorum tam test ettisin.hata olmasın.bir sürü program yükle sil zor oluyor.elinizde resim varsa paylaşırmısınız.bu ara orgenaralliğe ne zaman terfi edeceksiniz.

çomolokko

Üye
yapamıyosa nasıl tester görevi alabiliyo o zaman ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yarın yayınlayacaksınız galiba.sitabil çalışsın hata olmasın biz bir müddet daha bekleriz.test edecek arkadaşa rica ediyorum tam test ettisin.hata olmasın.bir sürü program yükle sil zor oluyor.elinizde resim varsa paylaşırmısınız.bu ara orgenaralliğe ne zaman terfi edeceksiniz.

Program yüklemesine gerek kalmadı. Uyguladığım ikon modundaki gereksiz dosyaları çıkarmak için birebir orjinal ikonların dosyalarıyla karşılaştırdım. Programlar orjinalinde nasıl çalışıyorsa aynen bizim CFW'de de çalışacak :oke:

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Her şey test ediliyor kardeşim merak etme :) Rambonun da dediği gibi modlarda sıkıntı var. C5-03 işte. Elbet sıkıntı çıkarıyor. :)

Masterthone

Masterthone

Üye
Furkan en büyük ricam C5-03 teki şu ses sorununu çözmendir kulaklıktan ses rezalet az geliyor bi tadını alamıyoruz işin komik yanı müzik çalarda ses yarı yarıyken radyoda yine ona göre daha fazla

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furken en büyük ricam C5-03 teki şu ses sorununu çözmendir kulaklıktan ses rezalet az geliyor bi tadını alamıyoruz işin komik yanı müzik çalarda ses yarı yarıyken radyoda yine ona göre daha fazla

C5-03 kullanmadığım için bu sorunu tam olarak bilmiyorum. Spectua'nın dediğine göre kulaklık takılınca radyo otomatikmen sesi kısıyormuş ve bir soru soruyormuş. Bu soru sorulmazsa ses az geliyor eğer soru gelirde Evet diye cevaplanırsa ses yükleniyormuş. Acayip bir sorun :) Ama kendisi sorunu çözdü :oke:

Masterthone

Masterthone

Üye

C5-03 kullanmadığım için bu sorunu tam olarak bilmiyorum. Spectua'nın dediğine göre kulaklık takılınca radyo otomatikmen sesi kısıyormuş ve bir soru soruyormuş. Bu soru sorulmazsa ses az geliyor eğer soru gelirde Evet diye cevaplanırsa ses yükleniyormuş. Acayip bir sorun :) Ama kendisi sorunu çözdü :oke:
merakla bekliyorum kardeşim adını yanlış yazmışım yeni fark ettim kusuruma bakma dostum

neşter1461

neşter1461

Üye
C5-03 kullanıcıları için kaliteli bir cfw çıkacak gibi.yarını bekleyelim bakalım.bazı istekler aşağıdaki gibi dikkate alırsanız sevinirim.teşekkürler.
.temel ev ekranında renkli simgeler olursa iyi olur.ayrıca o simgeleri biraz daha büyütebilirsen mükemmel olur.engin bunu yapamayacağını söylemişti..şarj daha uzun gitmesi için birşeyler yapılmalı.şarj aleti üzerimizde gezdirmek iztemiyoruz.yardım öğesini komle kaldır.hiç bir dahili uygulamada seçenekler deyince yardım yazısı çıkmasın.zatene çalışmıyor.birisini arayınca tuş kilidini açınca açılsın.tuşkilidini açmak için tuş kilidine basın yazısı çıkmasın.gereksiz tüm programlar kaldırılsın.ikonları bir miktardaha büyütebilirsen çok güzel olur.tuş kilidi orjinalde olduğu gibi kalırsa kullanıcılar daha çok memnun kalacaklardır.sosyal ağlar kesinlikle kalsın..telefonun uyduları daha hızlı bulma hassasiyeti artırılmalı.bunu nasıl yaparsın bilmiyorum ama c7 de çok daha hızlı uyduları bulduğu bir gerçek.galeriyi hızlandırabilsek çok iyi olur.photo browser programını galerinin içine gömebilirsen güzel iş başarmış olursun.ayarlarda veri aktarma öğesini kaldırırsan iyi olur gereksiz.orjinal temalara dokunmazsan iyi olur.8 tane ev ekranına gerek yok.5 tane yeterli bence.yazıtipi sitili orjinaldeki gibi kalırsa daha uygun olur kanaatim.linkteki çalışmayı dikkate alırsanız güzel olur.
C5-03 Revolve CFW! Latin MooN Final Edition Hazır! [21.07.12]

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Arama esnasımdaki kilit büyük sorun gerçekten. İkonlar büyür mü hiç bir fikrim yok. Gps nasıl olacak? Photo browseri galeriye gômemem. Yani en azından ben..

neşter1461

neşter1461

Üye
Sayin tuğgenaral gurubun şefi.belirttiğim hatalar giderilemez mi.sizin cfw diğerlerinden farkli olsun 00000 hata...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C5-03 kullanıcıları için kaliteli bir cfw çıkacak gibi.yarını bekleyelim bakalım.bazı istekler aşağıdaki gibi dikkate alırsanız sevinirim.teşekkürler.
.temel ev ekranında renkli simgeler olursa iyi olur.ayrıca o simgeleri biraz daha büyütebilirsen mükemmel olur.engin bunu yapamayacağını söylemişti..şarj daha uzun gitmesi için birşeyler yapılmalı.şarj aleti üzerimizde gezdirmek iztemiyoruz.yardım öğesini komle kaldır.hiç bir dahili uygulamada seçenekler deyince yardım yazısı çıkmasın.zatene çalışmıyor.birisini arayınca tuş kilidini açınca açılsın.tuşkilidini açmak için tuş kilidine basın yazısı çıkmasın.gereksiz tüm programlar kaldırılsın.ikonları bir miktardaha büyütebilirsen çok güzel olur.tuş kilidi orjinalde olduğu gibi kalırsa kullanıcılar daha çok memnun kalacaklardır.sosyal ağlar kesinlikle kalsın..telefonun uyduları daha hızlı bulma hassasiyeti artırılmalı.bunu nasıl yaparsın bilmiyorum ama c7 de çok daha hızlı uyduları bulduğu bir gerçek.galeriyi hızlandırabilsek çok iyi olur.photo browser programını galerinin içine gömebilirsen güzel iş başarmış olursun.ayarlarda veri aktarma öğesini kaldırırsan iyi olur gereksiz.orjinal temalara dokunmazsan iyi olur.8 tane ev ekranına gerek yok.5 tane yeterli bence.yazıtipi sitili orjinaldeki gibi kalırsa daha uygun olur kanaatim.linkteki çalışmayı dikkate alırsanız güzel olur.
C5-03 Revolve CFW! Latin MooN Final Edition Hazır! [21.07.12]

- Temel ev ekranındaki simgeler renkli olamaz. Mümkün değil. Simgelerin boyutu da değiştirilemiyor malesef. Yani ben değiştiremiyorum.
- Şarj'ın daha uzun gitmesi için yapabileceğimiz çok şey yok. En büyük sorumluluk size ait; ekran ışığı, 3g modu vs. Bunları düzenlerseniz şarjı yeterince iyi gidecektir. CFW'lerin şarja sanıldığı gibi çok büyük etkisi yok. En fazla 1 gün etkiler. Sırf şarj için CFW'yi aşırı yavaşlatabiliriz ama tadı olmaz.
- Yardım öğesi komple kalkmıyor malesef. C6 portunda bazı yerlerden kaldırabiliyoruz ancak OFW'de mümkün değil (bildiğim kadarıyla).
- Tuş kilidi kısmına birşey yapamıyoruz.
- Gereksiz tüm programlar kaldırıldı. Daha fazla kaldıramıyoruz, kullananlar var çünkü.
- İkonların boyutunu ayarlama diye birşey görmedim şuana kadar. O yüzden büyütemiyorum. Menüyü diyorsan OFW'de menü düzeni de değiştirilemiyor.
- Tuş kilidi orjinalindeki gibi zaten.
- Sosyal ağlar diye bir özellik görmedim telefonumda. O yüzden kaldırmadım zaten.
- Uyduları bulma hassasiyeti diye birşey de yok (bildiğim kadarıyla). Böyle bir ayar görmedim. Olsa yapardım. C7 hızlı bulur çünkü S^3 ve yeni donanım var üzerinde.
- Phowobrowser'ı kendin kurabilirsin. Gömmeye gerek yok. Galerinin içine gömülemiyor.
- Veri aktarma öğesini nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.
- Orjinal temaları kaldırdık çünkü kendi düzenlediğimiz temayı gömmemiz gerekiyor. Bir çok tema hem yer kaplıyor hem de hepsinin üzerinde aynı düzenlemeleri yapmak çok zor. CFW'nin çıkışını en az 10 gün geciktirir.
- 4 tane ev ekranı var zaten.
- S^3 yazı tipi kullandık ve bence oldukça şık. Bir CFW'yi CFW yapan üzerinde yapılan değişikliklerdir. Yazı tipini de değiştirmek özgünlüğünü arttırır.

tufan_81

Üye
C5-03 çıksada tadına baksak

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
orjinal ''sound waves red'' tema olan varmı acaba? birkaç tane buldum ama hiçbiri orjinal değil...

Ulysseus

Ulysseus

Üye
C5-03 çıksada tadına baksak

Geliyor kardeşim az kaldı :oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sizden özür diliyorum. Modların çıkarttığı sorun nedeniyle en baştan yapmak zorundayım. Sorunsuz bir CFW için yapmak zorundayım. Hata çıkmasını bende istemiyorum sizde istemiyorsunuz. Biraz gecikebilir. Kusuruma bakmayın. :)

çomolokko

Üye
beyler OFW konusunda neden CFW konuşuyosunuz ? bide bu C5-03 takıntınız nedir anlamadım başka konu açın orda konuşun bence.

Üst Alt