Ulysseus
Üye
C5-03 için resim ekleyebilirmisiniz.
Kardeşim diğerleri ile aynı. Değişiklik yok. Sadece orjinal ikonluda menü düzeni orjinal sistem ile aynı

C5-03 için resim ekleyebilirmisiniz.

Bu ev ekranı teması flash live yaptığımda beyaz ekran çıkıyor. ??
konudaki resim derken.
konudaki resimlerle aynı. Eğer bir farkı olsaydı spectua bildirirdi.
Dalga mı geçiyorsun?
konudaki resim derken.
selam kabul ederseniz ekibinize katılmak istiyorum, n97 classic ve mini kullanıyorum
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...ir-15-09-12-now-v23-0-015-jubilem-611165.html
YUKARDAKİ CFWNİN AYNISIMI.FARK VARMI VARSA NELER FARKLI.KURULUM ANLATIMI BURDAN ALINMIŞ.
Bu arada söyliyeyim. Bu görevden sonra grubu bırakacağım. Dersane ve okuldan dolayı devam ettirememVe ailesel sorunlarımda var. Artık yardımcı olamayacağım arkadaşlar.
![]()

c5-03 müzik sesine doydu şükür..
sohbet değilde yeniden baslat satırı etkılıyo.uploaded.to dan yüklenmiyor ya mediafire a yükleseydiniz keşke :/![]()
Teşekkürler...

n97 mini için yok ben tck kullanıyorum flash ekranı tck cwf sine koymak mümkün mü acaba ?
Bu arada söyliyeyim. Bu görevden sonra grubu bırakacağım. Dersane ve okuldan dolayı devam ettirememVe ailesel sorunlarımda var. Artık yardımcı olamayacağım arkadaşlar.
![]()

c5-03 müzik sesine doydu şükür..

Hayırlı olsun.sohbet değilde yeniden baslat satırı etkılıyo.
ben inanıyorum bu hızda giderse c6 portu hayal değil.
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yükledim.düşüncelerimi sizlerle paylaşayım.denildiği ğibi müzik sesi tamam.her dosyayı göndere biliyorsun.birisini ararken tuş aç yapınca menü görünüyor bu sorunda halledilmiş.yazı tipi sitilide güzel.gördüğüm eksiklikleri yazayım.menü görünümü orjinaldeki gibi.ikonlar daha yokarı kaydırılmalıydı.o zman mir miktar ikonlarda büyüyordu.görsel şölen oluyordu.neyse resimleri paylaşacağım farkı görürsünüz.temel ev ekranı berbat durumda.menü mesajlar rehber telofon ögeleri malisef yok.hem uygulamalarda hem de mesajlar bölümünde sohbet var.yine aksesuar kurulumuda böyle.bu nasıl gözden kaçmış ilginç.yazılım güncellemesi,shazam,ovi müzikgereksiz uygulamalar.kaldırılması gerekirdi diye düşünüyorum.
yukarıdaki ilk 3 resim bu cfw ye ait.diğer resimler başka bir cfwye ait