Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

qwersen

Üye
Bu ev ekranı teması flash live yaptığımda beyaz ekran çıkıyor. ??

Auglia

Auglia

Üye
selam kabul ederseniz ekibinize katılmak istiyorum, n97 classic ve mini kullanıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
selam kabul ederseniz ekibinize katılmak istiyorum, n97 classic ve mini kullanıyorum

Malesef kabul edemiyoruz. N97'nin yapısı farklı.

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...ir-15-09-12-now-v23-0-015-jubilem-611165.html
YUKARDAKİ CFWNİN AYNISIMI.FARK VARMI VARSA NELER FARKLI.KURULUM ANLATIMI BURDAN ALINMIŞ.

Ben C5-03 kullanmadığım için C5-03 CFW'sinin nasıl flaşlandığını tam olarak bilmiyordum ve elimde C5-03 telefonu olmadığı için videolu anlatım da yapamıyorum. Başkasının yaptığı anlatımı aldığım için, anlatımdaki CFW ile aynı olmak zorunda mı? Hayır efendim tamamen farklı.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
uploaded.to dan yüklenmiyor ya mediafire a yükleseydiniz keşke :/ :ağlarım:

İSTİHBARATÇI

Üye
Teşekkürler...

djediz

djediz

Üye
n97 mini için yok ben tck kullanıyorum flash ekranı tck cwf sine koymak mümkün mü acaba ?

neşter1461

neşter1461

Üye
Core uzantılı dosya; Type=Image Use Case= Backup&refurbish
Rofs2 dosyası; Type=PPM Use Case= Backup&refurbish
Rofs3 dosyası; Type=PPM Use Case= Backup&refurbish
Uda dosyası; Type=Content Use Case=Refurbish

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu arada söyliyeyim. Bu görevden sonra grubu bırakacağım. Dersane ve okuldan dolayı devam ettiremem :( Ve ailesel sorunlarımda var. Artık yardımcı olamayacağım arkadaşlar.:)

ByKatre

ByKatre

Üye
Masterthone

Masterthone

Üye
c5-03 müzik sesine doydu şükür..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
uploaded.to dan yüklenmiyor ya mediafire a yükleseydiniz keşke :/ :ağlarım:

Mediafire'a yüklemiyorum artık.

:rica:

n97 mini için yok ben tck kullanıyorum flash ekranı tck cwf sine koymak mümkün mü acaba ?

Normal N97'ye dahi uygulayamazsın. TCK'ya da uygulayamazsın. Çünkü N97'nin yapısı farklı.

Bu arada söyliyeyim. Bu görevden sonra grubu bırakacağım. Dersane ve okuldan dolayı devam ettiremem :( Ve ailesel sorunlarımda var. Artık yardımcı olamayacağım arkadaşlar.:)

Saygı duymaktan başka yapacak birşeyim yok güle güle şimdiden :bye:

c5-03 müzik sesine doydu şükür..

:)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye

Hayırlı olsun. :) sohbet değilde yeniden baslat satırı etkılıyo.

c5-03 v23 için tekrar .rsc editörle yeniden başlat modu yapmak lazım inceledim baktımda .r14 e bazı kısımlar farklı

neşter1461

neşter1461

Üye
ben inanıyorum bu hızda giderse c6 portu hayal değil.

- - - Eklendi - - -

yükledim.düşüncelerimi sizlerle paylaşayım.denildiği ğibi müzik sesi tamam.her dosyayı göndere biliyorsun.birisini ararken tuş aç yapınca menü görünüyor bu sorunda halledilmiş.yazı tipi sitilide güzel.gördüğüm eksiklikleri yazayım.menü görünümü orjinaldeki gibi.ikonlar daha yokarı kaydırılmalıydı.o zman mir miktar ikonlarda büyüyordu.görsel şölen oluyordu.neyse resimleri paylaşacağım farkı görürsünüz.temel ev ekranı berbat durumda.menü mesajlar rehber telofon ögeleri malisef yok.hem uygulamalarda hem de mesajlar bölümünde sohbet var.yine aksesuar kurulumuda böyle.bu nasıl gözden kaçmış ilginç.yazılım güncellemesi,shazam,ovi müzikgereksiz uygulamalar.kaldırılması gerekirdi diye düşünüyorum.
yukarıdaki ilk 3 resim bu cfw ye ait.diğer resimler başka bir cfwye ait

Ulysseus

Ulysseus

Üye
ben inanıyorum bu hızda giderse c6 portu hayal değil.

- - - Eklendi - - -

yükledim.düşüncelerimi sizlerle paylaşayım.denildiği ğibi müzik sesi tamam.her dosyayı göndere biliyorsun.birisini ararken tuş aç yapınca menü görünüyor bu sorunda halledilmiş.yazı tipi sitilide güzel.gördüğüm eksiklikleri yazayım.menü görünümü orjinaldeki gibi.ikonlar daha yokarı kaydırılmalıydı.o zman mir miktar ikonlarda büyüyordu.görsel şölen oluyordu.neyse resimleri paylaşacağım farkı görürsünüz.temel ev ekranı berbat durumda.menü mesajlar rehber telofon ögeleri malisef yok.hem uygulamalarda hem de mesajlar bölümünde sohbet var.yine aksesuar kurulumuda böyle.bu nasıl gözden kaçmış ilginç.yazılım güncellemesi,shazam,ovi müzikgereksiz uygulamalar.kaldırılması gerekirdi diye düşünüyorum.
yukarıdaki ilk 3 resim bu cfw ye ait.diğer resimler başka bir cfwye ait

Valla kardeşim genişletilmiş menüyü uygulamadık. V2de bir şekilde gizleriz onları. İsteklerinizi bana bildirin ben Rambo ya bildireyim.

Üst Alt