Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tebrikler fotoğraflardan düzel duruyor.Ancak bu arka planda açık kalan mesajlar,ajanda,rehber,saat gibi uygulamaları iptal ettiniz mi? benim için en önemli sorun bu

Açılışta Rehber dışındaki tüm gereksiz bileşenlerin açılışta başlaması engellendi. Rehber için bazıları şikayet etmişti geç açılıyor diye, onun için bunu engellemedim.

Ses komutlarıda iptal edildi, haberin olsun.

Eline sağlık kardeşim güzel bir owf ye benziyor bugün deneyecegim başarılar dilerim.

Rica ederim. Ben modladım Tester'ler telefonlarına uyguladı. Ekip işi :)

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
'' Uploaded.net sitesinden daha iyi indirme yapabilmek için imzamı kullanabilirsiniz. ''

derken ?

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
acçel switch ne ise yarıyo abi

- - - Eklendi - - -

c5-03 ü de jaf la mı flashlayacaz

neşter1461

neşter1461

Üye
c5-03 için v23 orjinal ikonlu cfw ne zaman çıkar.

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
5800 da ''FLASH LIVE'' ev ekranını seçince beyaz ekran oluyor...

Ulysseus

Ulysseus

Üye

Kardeşim orjinal ikonluya daha başlamadım. Şuan normalini yapıyorum. Bitmesine az kaldı. Sadece Sistem Modlamarı. Bu bittikten sonra orjinal ikonluya başlayacağım. Şuanlık hiç bir hata yok. Her şey tıkır tıkır işliyor. Açılmayan herhangi bir şey de yok. Çok güzel olacak. Emin olabilirsin :oke:

- - - Eklendi - - -

Hafıza kartında gadget.swf uzantılı dosya olmadan Flash Live çalışmaz.

ByKatre

ByKatre

Üye
5800 Upload Bitti Furkana Attım Rofs2 Leri Benden Bu Kadar Arkadaşlar Okullar Başlıyor Bir De Cfw Planım Var Yetişirse Yayınlayacağım :bye: Yatılı Yurda Gideceğim Için Bir Süre Aranızda Bulunamayacağım Hakkınızı Helal Edin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
'' Uploaded.net sitesinden daha iyi indirme yapabilmek için imzamı kullanabilirsiniz. ''

derken ?

İşte bunu diyorum:

Uploaded.net'ten daha hızlı indirme yapmak için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayın.
Tüm Premium sitelerden direkt indirme yapmak için AllDebrid kullanabilirsiniz. AllDebrid için tıklayın.
Uploaded.net'ten direkt indirme yapmak için tıklayın.

Bu :oke:

acçel switch ne ise yarıyo abi

- - - Eklendi - - -

c5-03 ü de jaf la mı flashlayacaz

Normalde CFW'de Türkçe ismiyle Sensör Aç Kp yazıyor :) C5-03'ün flaşlaması farklı olacak. Henüz indirme linki hazır değil. İndirmel linki ile C5-03'ün flaşlama anlatımını birlikte konuya ekleyeceğim.

Yakında. Henüz yapım aşamasında.

S60v5 sistem modlama bölümünden flaş ev ekranlarından istediğinin içinden çıkan .swf dosyasının adını Gadget.swf yapıp hafıza kartına atacaksın sonra Flash Live'ı seçeceksin. Bunu konuya eklemeliyim.

5800 Upload Bitti Furkana Attım Rofs2 Leri Benden Bu Kadar Arkadaşlar Okullar Başlıyor Bir De Cfw Planım Var Yetişirse Yayınlayacağım :bye: Yatılı Yurda Gideceğim Için Bir Süre Aranızda Bulunamayacağım Hakkınızı Helal Edin

Sen işini en iyi şekilde yaptın. Hakkım helaldir :oke: Sen de helal et :bye:

LomeX

Üye
hepsi güzel kardesmde şarjı ne kadar dayanıyo? modifiye cfw kullanmaya basladıgımdan beri nerdeyse hergun sarj ediorm daha dun batarya aldm orjinal bataryasını yok gene aynı :S

ByKatre

ByKatre

Üye

İşte bunu diyorum:

Bu :oke:

Normalde CFW'de Türkçe ismiyle Sensör Aç Kp yazıyor :) C5-03'ün flaşlaması farklı olacak. Henüz indirme linki hazır değil. İndirmel linki ile C5-03'ün flaşlama anlatımını birlikte konuya ekleyeceğim.

Yakında. Henüz yapım aşamasında.

S60v5 sistem modlama bölümünden flaş ev ekranlarından istediğinin içinden çıkan .swf dosyasının adını Gadget.swf yapıp hafıza kartına atacaksın sonra Flash Live'ı seçeceksin. Bunu konuya eklemeliyim.

Sen işini en iyi şekilde yaptın. Hakkım helaldir :oke: Sen de helal et :bye:
Helal Olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hepsi güzel kardesmde şarjı ne kadar dayanıyo? modifiye cfw kullanmaya basladıgımdan beri nerdeyse hergun sarj ediorm daha dun batarya aldm orjinal bataryasını yok gene aynı :S

CFW'yi yapalı 24 saat olmadan sen şarj süresinden bahsediyorsun. Biraz kullanalım anlayacağız. Ancak tahmini bir değer söyleyeyim; normal kullanımda 2,5 - 3 gün (OFW olduğu için)

Masterthone

Masterthone

Üye

CFW'yi yapalı 24 saat olmadan sen şarj süresinden bahsediyorsun. Biraz kullanalım anlayacağız. Ancak tahmini bir değer söyleyeyim; normal kullanımda 2,5 - 3 gün (OFW olduğu için)
c5-03 için son durum nedir kardeşim? bu sürümdeki en büyük sorun müzik dinlerken kulaklık sesinin çok az olması bu durumu çözebildin mi acaba ?

Knight43

Knight43

Üye

Son Tuğra | MaxiCep'in En Büyük Ekibi olmaya aday

Ekibe katılım şartları:

- CFW hakkında bilgi sahibi olmak (CFW nedir bilen biri de katılabilir)
- C5-03, N97 ve N97 Mini sahipleri kendi telefonları için Rofs dosyalarını Nokia Firmware Editor ile açıp mod deneyebilme yeteneğine sahip olmalıdır.
- C5-03 sahipleri en az CFW yapabilecek seviyede olmalıdır.
- C5-03, N97, N97 Mini dışındaki diğer telefon sahiplerinin JAF ile flaşlama, az da olsa Nokia Firmware Editor kullanmasını bilmelidirler.

Bu şartları CFW'nin sağlığı için koydum.

Ekibe katılmak isteyenler hangi telefona sahip olduğunu bildirmesi yeterlidir.

Son Tuğra Symbian S60v5 CFW Testerleri:

ogzhnoTr: Nokia 5230 Tester
bycatre: Nokia 5800 Tester
Spectua: Nokia C5-03 Tester
caner5588: Nokia 5250 Tester
awesomeness1: Nokia X6 Tester
kardeş bana yer kaldımı:aman2: telim Nokia 5800 XpressMusic Red 16 GB :naughty:Jaf, NaviFirm Flash bilgim yeterli olduğunu düşünüyorum :deal: :tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ulysseus

Ulysseus

Üye
c5-03 için son durum nedir kardeşim? bu sürümdeki en büyük sorun müzik dinlerken kulaklık sesinin çok az olması bu durumu çözebildin mi acaba ?

C5-03 İkon Paketli CFW bitti. En son kullandığım 8 moda kadar kulaklık sorunu yoktu ama 8 en sonki 8 mod kulaklıkta az sese neden oldu. Onunla uğraşıyorum şuan abi :)

neşter1461

neşter1461

Üye

Kardeşim orjinal ikonluya daha başlamadım. Şuan normalini yapıyorum. Bitmesine az kaldı. Sadece Sistem Modlamarı. Bu bittikten sonra orjinal ikonluya başlayacağım. Şuanlık hiç bir hata yok. Her şey tıkır tıkır işliyor. Açılmayan herhangi bir şey de yok. Çok güzel olacak. Emin olabilirsin :oke:

c5-03 için yapılmış en sitabil çalışan aşağıdaki linkdeki cfw yi incelersen güzel olur.çalışmalarında başarılar dilerim.takipçin olmaya devam edeceğim.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...on-final-edition-hazir-21-07-12-a-611165.html

Accort

Accort

Üye
kardeş ellerine sağlık yanlız başka sitede upload edebilirmisin burdan hata oluşturuyor indiremedim şimdiden teşekkür başarılar

Ulysseus

Ulysseus

Üye

c5-03 için yapılmış en sitatik çalışan aşağıdaki linkdeki cfw yi incelersen güzel olur.çalışmalarında başarılar dilerim.takipçin olmaya devam edeceğim.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...on-final-edition-hazir-21-07-12-a-611165.html

O gerçekten çok iyi bir çalışma. İleride yapacağım kendi CFW'mde v23 için olanını çıkartmaya çalışacağım...

eros555

Üye
Ben beğenmedim. Masaüstünü yatay çevirince görüntü kayıyor. 15-20 dakika kullandım stabil değil.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Masterthone abim sorunu buldum. Her şey sohbetler uygulamasından kaynaklandı bu cfwde. :D

- - - Eklendi - - -

Ben beğenmedim. Masaüstünü yatay çevirince görüntü kayıyor. 15-20 dakika kullandım stabil değil.

Bu daha V1. Sonraki sürümler geldiğinde hatalar giderilecektir. Olumsuz karşılaman normal.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Üst Alt