Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

eros555

Üye
Masterthone abim sorunu buldum. Her şey sohbetler uygulamasından kaynaklandı bu cfwde. :D

- - - Eklendi - - -

Bu daha V1. Sonraki sürümler geldiğinde hatalar giderilecektir. Olumsuz karşılaman normal.

Parlaklık sorunu da var. Onu da gelecek sürümde çözerlerse iyi olur.

TCK Belle'nin dosyaları forumdan kaldırıldı dağıldığı için grup, elinde linki olan var mı acaba ? V2'nin, BETA olmayanın, 5800 için mümkünse ?

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Parlaklık %45. Özellikle yapılmış bir şey kardeşim. Sorun değil o :) C5-03te Sohbetler entegresi müzik çalara kulaklıkta az ses gelmesine neden oluyor :oke:

eros555

Üye
Parlaklık %45. Özellikle yapılmış bir şey kardeşim. Sorun değil o :) C5-03te Sohbetler entegresi müzik çalara kulaklıkta az ses gelmesine neden oluyor :oke:

Özellikle neden yapılmış ben anlayamadım ? Ayrı bir temaya yüklense daha iyi olurdu. Dark Side teması yapma düşüncesindeydiniz sanırım :)

Neyse, kolay gelsin.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Kullanılan modlardan biri yani. :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5250 ve Nokia 5800 tüm normal sürüm ve Orjinal İkonlu Versiyon linkleri konuya eklenmiştir.

Flash live ev ekranı ile ilgili açıklama konuya eklenmiştir.

gksll

Üye
Güzele benziyor. İndiriyorum şu an. Fakat ofw'niniçeriiyle ilgili yapılan modlamaları yazsaydınız keşke video yetersşz bence.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
rft2626

rft2626

Üye
bu son tuğra gerçekten çok güzele benziyor emeğinize teşekkürler

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben beğenmedim. Masaüstünü yatay çevirince görüntü kayıyor. 15-20 dakika kullandım stabil değil.

Ev ekranının sensörle dönmesi stabil olmadığını mı gösteriyor :D

Parlaklık sorunu da var. Onu da gelecek sürümde çözerlerse iyi olur.

TCK Belle'nin dosyaları forumdan kaldırıldı dağıldığı için grup, elinde linki olan var mı acaba ? V2'nin, BETA olmayanın, 5800 için mümkünse ?

Parlaklık %40 bu mu sorun :D Kendin %100 yapabilirsin. Senin bahsettiklerin sorun değil.

TCK'nın tüm dosyalarının bulunduğu adres:

Özellikle neden yapılmış ben anlayamadım ? Ayrı bir temaya yüklense daha iyi olurdu. Dark Side teması yapma düşüncesindeydiniz sanırım :)

Neyse, kolay gelsin.

Özellikle yapıldı çünkü şarjı etkiliyor dostum :oke: Parlaklığı temaya nasıl yükleyeceğiz :D Dark Side temasını gösterebilir misin? Bizim CFW'de kullandığımız TCK ile aynı temadır. 6 aydır tema değiştirmedik.

- - - Eklendi - - -

Güzele benziyor. İndiriyorum şu an. Fakat ofw'niniçeriiyle ilgili yapılan modlamaları yazsaydınız keşke video yetersşz bence.

Konuya içerikleri yavaş yavaş ekliyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

bu son tuğra gerçekten çok güzele benziyor emeğinize teşekkürler

Rica ederiz efendim :)

- - - Eklendi - - -

Uploaded'den indirme sorunu yaşayanlar imzamı kullansınlar, gerekli bilgiler orada yazıyor.

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
Öncelikle emeğine sağlık flash ev ekranlarından belleyi kullanıyorum bunda duvar kagıdı degistirebiliyormuyuz böle cok karanlık kaldıda :D simdiden sağol

• Beğen
neşter1461

neşter1461

Üye
c5-03 az ses gelme sorunu halledildi demek.mükemmel siniz.en iyi cfw yi çıkarabileceğinizden şüphe duymuyorum.biranönce v23 cfw çıksa çok iyi olur.sabırsızlıkla bekliyoruz..

Ulysseus

Ulysseus

Üye
c5-03 az ses gelme sorunu halledildi demek.mükemmel siniz.en iyi cfw yi çıkarabileceğinizden şüphe duymuyorum.biranönce v23 cfw çıksa çok iyi olur.sabırsızlıkla bekliyoruz..

Sohbetlerin suçuuu :D Yarın geliyor kardeşim :) Modder arkadaşlarımız sohbetler modunu v23e uygun çıkartsalar iyi olur aslında. :D

Masterthone

Masterthone

Üye
Ulysseus

Ulysseus

Üye
sohbetler nasıl etkiliyo acaba merak ettm abim

Valla bende bilmiyorum. Geri dönüşüm kutusundaki en son sildiğim rofs2 yi kulandım. İlk olarak kontrol ettim. Sohbetler falan yoktu. Müzik sesini de kontrol ettiö. Yüksek sesle bangır bangır çalıyor. En son eklediklerimden sadece sohbetleri rofs2 ye gömdüm. Flashladım müzik sesi az gelmeye başladı. Ama sohbetler doğrudan etkilemiyor da olabilir. Başka modlarla çakışıp engelliyor olabilir.

vlkn9303

Üye
bu uploaded in allah belasını versin :@

rft2626

rft2626

Üye
arkadaşlar yükledim süper ya çok memnun kaldım hele açılış ekranı 10 numara 5 yıldız yani :D bir sorum olacaktı bu flash ev ekranlarından hangisi en güzeli sizce kararsız kaldım yardımcı olsanız .d

• Beğen

çomolokko

Üye
X6 linki ne zaman hazır olur ?

Ulysseus

Ulysseus

Üye
arkadaşlar yükledim süper ya çok memnun kaldım hele açılış ekranı 10 numara 5 yıldız yani :D bir sorum olacaktı bu flash ev ekranlarından hangisi en güzeli sizce kararsız kaldım yardımcı olsanız .d

Bence android i kulan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğine sağlık flash ev ekranlarından belleyi kullanıyorum bunda duvar kagıdı degistirebiliyormuyuz böle cok karanlık kaldıda :D simdiden sağol

Flash live ev ekranı yerine başka bir ev ekranı seçip arkaplan resmini değiştirip tekrar Flash live'ı seçebilirsin :oke:

bu uploaded in allah belasını versin :@

Uploaded kullanmak zorunda değilsin, rapid8.com'da kullanabilirsin.

Masterthone

Masterthone

Üye

Flash live ev ekranı yerine başka bir ev ekranı seçip arkaplan resmini değiştirip tekrar Flash live'ı seçebilirsin :oke:

Uploaded kullanmak zorunda değilsin, rapid8.com'da kullanabilirsin.
dostum C5-03 ne durumda

Üst Alt