Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
gfbliunal
Üye
valla kardeşim bende göremiyorum ama bi bakan yardım eden yokki
memoli1996
Üye
5800 ne zaman çıkacak? Ve ona rompatcher ve n8 klavye koyma ihtimaliniz var mı?
Oğuzhan
Üye
tckyı neden kaldırdın yeni konu açsaydın hayırlı olsun
Bence bir sonraki sürümde n8 klavye kullanmalısın daha şık durur en kısa zamanda deneyeceğim
Versiyonu hatırlamadığım için bilgisayarımdaki C5-03 versiyonlarını kontrol ettim. Yeni yazılımın çıktığını unutmuşum. Düzelttim. Sorun değil
- - - Eklendi - - -
Eski BETA sürümleri artık tarihe karıştı. Artık sağlam olduğuna inanmadığımız hiçbir CFW'yi sizlere sunmayacağız. Versiyon güncellemelerini de BETA'dan FİNAL'e doğru değil, versiyon yükselterek yapacağız. Yani V1 -> V1.1 gibi. Eğer farklı bir CFW sunacaksak bu V2 olur.
melihcaneker1
Üye
peki abi bu arada lütfen çevrimiçi paylaşımı silmeyin lütfen allah rızası için
Son Tuğra V1 OFW Edition - Nokia 5800 V60.0.003 İçin indirme linki konuya eklenmiştir.
ustamfa
Üye
Tebrikler fotoğraflardan düzel duruyor.Ancak bu arka planda açık kalan mesajlar,ajanda,rehber,saat gibi uygulamaları iptal ettiniz mi? benim için en önemli sorun bu
afacancocukk
Üye
Eline sağlık kardeşim güzel bir owf ye benziyor bugün deneyecegim başarılar dilerim.