Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ossquen

Üye
cfw çok güzel olmuş, çok beğendim. :oke:
:sarıl:
emeği geçen herkesin eline sağlık arkadaşlar.
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Test Sonuçlarını Kullanabilirsin Lafı Olmaz :) Telefon Ekranından Görüntü Almayı Bilseydim Görüntüde Atcaktım Ama Bilmiyorum Malesef :)

Görüntü alamaman önemli değil, konuya senin alıntını ekleyeceğim sağol :)

- - - Eklendi - - -

T.C.K v2 Belle Final Özel Sürüm ekran görüntüleri konuya eklenmiştir.

semihjet

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın bir şey sormak istiyorum belle final özel sürümün linkleri eklenmedimi daha acaba sayfada şöyle gözüküyor T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel Sürüm'ün telefonlara göre flaş dosyaları: olarak ???

Tamam buldum mediafire indirme bölümünde var sanırsam burdaki yazı değiştirilmemiş kusura bakmayın kolay gelsin sağolun herşey için ...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın bir şey sormak istiyorum belle final özel sürümün linkleri eklenmedimi daha acaba sayfada şöyle gözüküyor T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel Sürüm'ün telefonlara göre flaş dosyaları: olarak ???

Tamam buldum mediafire indirme bölümünde var sanırsam burdaki yazı değiştirilmemiş kusura bakmayın kolay gelsin sağolun herşey için ...

Düzeltildi.

mustiyy71

Üye
Acil yardım herşeyi birebir yaptm herşey süper ama kameram hç iyi çekmio napıcam acil yardım edermsn Allah aşkına :(

- - - Eklendi - - -

Acil yardıma ihtiyacım var cfw kurucusu abiler cfw szn anlatmzla sorunsuz yaptm tlfn sorunsuz çok süper oldu ama kameram çok kötü çekyo ltfn yardm edn hard formatta attm fayda etmedi napcm yha ben :(

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
belle için orjinal ikon yaması eklememişsin. :s

laser69

Üye
Elinize sağlık çok süper bir mod olmuş, sadece telefonum çalarken zil sesi 4 sn çalıp kesiliyor ayarlar normal zil sesini değiştim onda da aynı işin içinden çıkamadım tavsiyeniz varmı_ teşekkürler..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Acil yardım herşeyi birebir yaptm herşey süper ama kameram hç iyi çekmio napıcam acil yardım edermsn Allah aşkına :(

- - - Eklendi - - -

Acil yardıma ihtiyacım var cfw kurucusu abiler cfw szn anlatmzla sorunsuz yaptm tlfn sorunsuz çok süper oldu ama kameram çok kötü çekyo ltfn yardm edn hard formatta attm fayda etmedi napcm yha ben :(

Kamera kalitesi o kadar düşmemiştir :hmmm Orjinal kamera dosyalarını kullandık.

belle için orjinal ikon yaması eklememişsin. :s

Final'den sonra çalışma yapacaktım ancak malesef ki çalışmaları sonlandırdım. Artık sadece destek anlamında mesaj yazabiliyorum.

Elinize sağlık çok süper bir mod olmuş, sadece telefonum çalarken zil sesi 4 sn çalıp kesiliyor ayarlar normal zil sesini değiştim onda da aynı işin içinden çıkamadım tavsiyeniz varmı_ teşekkürler..

Sensör ayarlarından dokunmatik sensörleri kapat.

mustiyy71

Üye
Napmam lazım abi çözüm yolu gösterirmsn lütfen :( kameram eskidn mükemmel çekim yapyodu anlamadm yha :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Napmam lazım abi çözüm yolu gösterirmsn lütfen :( kameram eskidn mükemmel çekim yapyodu anlamadm yha :(

5230'um var ve ben kalite farkı göremedim. 5800'ı olan Anılbaran'da şikayet etmedi.

mustiyy71

Üye

5230'um var ve ben kalite farkı göremedim. 5800'ı olan Anılbaran'da şikayet etmedi.

Napsam düzelir Sizce? :(

- - - Eklendi - - -

Napsam düzelir Sizce? :(

- - - Eklendi - - -

SİZCE NAPMALIYIM Kİ BU SORUNU AŞAYIM LÜTFEN YARDIM EDİN :(

M. tAHA

M. tAHA

Üye
dokumatik olanı kapat diğerini değil

Baysan17

Üye
teşekkürler güzel olmus yine ama benim bu tema efekti hoşuma gitmedi bunu beta 2 deki gibi yapamazmıyım ?

ByKatre

ByKatre

Üye
CFW süper rambo desteğın için maxicep adına sağol teşekkürler

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Başarılı. Teşekkürler.

Telefon alacaksanız hangisini alıcaksınız.?

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş özel sürümün resimleriyle hiç bi alakası yok aynı norlmadınkı gıbı

KEyQUAD

Üye
Arama geldiğinde konuşma sonunda belle bar kapanıyor üstelik dokunmatik sensör ayarlarıda kapalı

Xanymore

Xanymore

Üye
Bide müzik çalarda müzik yok ama telefon müzikle dolu

Üst Alt