FlaxLy'nin animasyonu 30 kb boyutuna indirilemediğinden ekleyemedim.

Malesef deneyemem. Ben usb ile internete giriyorum. Laptopun bluetooth özelliği yok.
Programın kendi sorunudur çözümü diğer sürümlerinde olabilir ancak diğer sürümlerinde de butonlar çalışmıyor. Döndürme sensörlerini kapatırsan program kapanmaz. Özel sürümü tavsiye etmiyorum.
Dosyaları yanlış konuma atmışsın galiba.
- - - Eklendi - - -
Duygusal simgelerde sorun yaşayanlar için yeni yama hazır:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu yama aynı zamanda konudaki Yamalar bölümünden de bulunabilir (T.C.K v2 Belle Yamaları).
Kendimiz Rofs2 dosyalarına uygulamayacağız. Anılbaran ve benim bundan böyle internet bağlantımız olmayacak sadece mobil bağlantımız olacak. İnternet olmayınca büyük dosya uploadları mümkün olmuyor. Duygusal simgeleri düzeltmek isteyenlerin yamayı kullanmaları yeterlidir.
Kardeşim teşekkürler her şey için özel sürümü yükledim topbarıda attım çalışıyor şimdide bir isteğim olucaktı sadece bu temada ana ekranda widgetlerin arkası şeffaf ya gözükmüyor onun gözüken versiyonunu bi yapabilirmisin ?
peki özel sürümde bi önceki versiyondaki gibi belle topbar durduk yere kapanması giderildimi

Beklicez Artık Flash Dosyalarına Uyarlanmasına.. Napalım .s
Ama Çabuk Olsa İyi Olur Hala İndirenler war O Flashları.
buyuk bı hata n97 ye yukledım kamera fotograf ve vıdeodayken flaş acma tusu kaldırılmıs hıc bı seklıde flashı ayarlayamıyorum ve on kameraya gectıgımde kamera yatay konuma gecmıyor sadece dıkey konumda oluyor cwfyı sılmenın yada bu hatayı duzeltmenın yolu var mı?
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/global-race-raging-thunder-11-yol-683208.html
- - - Eklendi - - -
telefon muhtemelen local mode de kalmış. Sorun olmaz. Doğrusunu yapmışsın. Telefon eğer orjinal görünümüne kavuştuysa evet orjinale dönmüştür.![]()

ewt local mode da kalmıştı demekki problem yok teşekkürler![]()

Böyle bir hatanın olmaması gerekiyor. Kurulumu tam yapamamışsınız tahminimce. Hata olsa N97 Modderimiz ve testerimiz var, mutlaka sorun rapor ederlerdi CFW'yi çıkarmadan önce.

Mrblar Benim Telefonda Belle Finalin Normal wersiyonu Yüklü we RAM Blow ile Test Ettim Sonuç Harika!! Belki İşinize Yarar Die Paylaşmak İstedim.
- Telefona CFW Attıktan Sonra Hart Format Attım.
- Hard Formattan Sonra Şebeke Modunu GSM' e Aldım, Sensörleri Kapattım.
- Ram Blow u Kurup Sağ Seçim Tuşuna Atadım.
Telefonu Kapatıp Yeniden Açtım.
Menü> Seçenekler> Çıkış Yapıp Ram Blow a Girdim we '63.81 i Gördüm.
[Tema Efektleri Kapalı!! ( Tema Efekti Açıkken 62.33 )]
Mükemmelll![]()

fınal surumunu yukledım ve bu hatadan da kurtuldum muhtemelen benım yuklerken yaptıgım bı hataydı![]()
sağol Rambo acaba resimler ne zaman gelecek

Furkan kardeş şimdi ben anlamadım ben en son belle beta v 2 yi yükledim heralde bunlar birbirine girmiş sen bana flaş dosyalarını bi atarmısın