Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Anlamadım :hmmm

dadas_mustang

Üye
ekranın ışığı çok az ve değişmiyo bende

dj_echo

Üye

Cfw yi yükledikten sonra farklı bir program veya rompatcher yaması uyguladınmı? :hmmm

- - - Eklendi - - -

yok ekstra birşey yapmadım ama nedense şarj 5-6 dişten direk 1 dişe düşüp telefonu kapatıyor yoksa cfwden cok memnunum elinize saglık ama bu problemin çözümü varsa paylaşırsanız minnettar kalırım

mah23442344

Üye
Arkadaşlar benimbu sorunumu halledenden allah razı olsun . Benim telefonda sağ üst köşedeki batarya dişleri seviyeleri görünmüyor. Bir yerde mi hata yaptım acaba . Şimdiden tşk.

Nonagram

Üye
of yinemi ya :D özel sürümde öyle belle topbar 2.1 kur

Jitou

Jitou

Üye
Tşklr

dj_echo

Üye
amaç dalga geçmek mi yardımcı olacağınızı düşünüp soru sormuştum orjinal yazılıma dönüyorum teşekkürler cevaplar için

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş müzik kütüphanesi boş gözüküyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
E:Music atın müzikleriiiiii.

omerfarukbaspin

Üye
hocam ikon pakedini değiştirseniz tam süper olucak orjinalliğini almış :) sadece bi öneri :)

ByKatre

ByKatre

Üye
hocam ikon pakedini değiştirseniz tam süper olucak orjinalliğini almış :) sadece bi öneri :)
kendin değiştirebilirsin Rambo_FT'nin Yeni Mod Arşivi'nden Bul İstediğin İcon Paketini Nfe ile göm ben n9 ikon paketi kullanıyorum

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Kesin Bi Tarih werme Gibi Durum Yok mu? Sırf Bu Yüzden Telefonumu Bekletiyorum Her Gün Girip Bakıyorum Ama Yok.. Bi Tarih werseniz Bellenin Çkacağna dair

SametCan43

SametCan43

Üye
final ne zaman hazır olur etrafta linkler uçusuyo final çıkana kadar burlardaym final cıksın sn cfwm o olck cfw atmcm bdaha Tesekurler simdiden

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle Final testleri yapılıyor. Lütfen sabırlı olunuz. Testerlerimiz hemen test edemiyorlar, boş vakitlerinde test edebiliyorlar.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
T.C.K v2 Belle Beta 2 ile T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel Sürüm arasında ki farklar nelerdir?

- - - Eklendi - - -

T.C.K v2 Belle Final Özel Sürüm, mediafire sitesinde mevcut ama bu sitede çıktı diye yazılmamış?

vlkn9303

Üye
daha önce söylemiştim, ama final özel sürüme extra button u gömmüşsünüz. gömmeyin. ekte verin. gömdüğünüz sürüm stabil değil ve eski sürüm. sürekli kapanıyor. gömdüğünüz için de yeni ve stabil olan sürümü kurulamıyor.:oke:

Üst Alt