Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
jetblacklife27
Üye
bir ara yuklemeye calistim telefon birdaha acilmadi tamirciye goturdum oyle acildi
ben ilk attığımda çok heyecanlanmıştim oldu artık cfw hazırlamaya başladım olmazsa açılmazsa telefon bi daha dene bisi olmuyor şimdiye kadar 100 kere olmuştur flaş anlatımları düzgün yap
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Sırf bir kelime için 30 defa flaş attığım bile oldu. 30'un 29'unda telefon açılmamıştı
Olsa f.u.l.l brick oldu galiba sabah son kez deneyeyim iyi geceler
TheMadness
Üye
Bu arada hiç bir şey olmuyor flash yemiyor. Sadece sağdaki ışıklar yanıyor.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Ölmüş, acil telefon hastanesine kaldır Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazsa elveda diyebilirsin
- - - Eklendi - - -
Benim 5230 nasıl hâlâ göçmedi ona şaşıyorum. Pili bile sağlam
koray46
Üye
Merhaba ben 'T.C.K v2 Belle Beta 2 Nokia 5230 V51.0.002' içindekileri RM-588 attım ve telefona flasladım fakat belle yüklenmedi normal eskisi gibi oldu
ogzhnoTr
Üye
rm-588 dosyasini silip tekrardan olustur.
- - - Eklendi - - -
bi dk. Zaten belle olmazki. Bu sadece benzetme..
koray46
Üye
thank you saol sonunda yüklendi belle görünümü gerçekten süper yapanların ellerne sağlık
İSTİHBARATÇI
Üye
tamam Oğuzhan kardeş hatamı buldum. rm-648 adlı dosya oluşturmadan atmışım . o yüzden olmamış. ama şu an oldu çok teşekür ederim ilgilendiğin için ve ayrıca bunu yapanlara teşekkür ederim
koray46
Üye
ya beyler hafıza kartını biçimlendirdim müzikleride pc ye atmıştım biçimlendirme bittikten sora müzikleri hafıza kartına benim açtığım ' musıc ' klasörüne attım fakat müzik çalarda gözükmüyorlar kütüphaneyi yenile flanda yaptım olmadı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
musıc veya Müsic gibi klasörler olmayacak "Music" diye bir klasöre atacaksın.