Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

n3t_By_J3SuS

Üye
Ben yaptım herşey iyi güzel oldu ancak sarj ve şebeke göstergesi yok neden kaynaklandığı hakkında bir bilginiz var mı

#######################

T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel Sürüm'ü Kuran Kullanıcıların Dikkatine!

Bu adımı sadece bu sürümü kuranlar yapmalıdır!

Öncelikle buraya tıklayarak Belle_TopBar_3.0_Türkçe.sis uygulamasını telefonunuza kurun.

Daha sonra buraya tıklayarak uygulamasını telefonunuza kurun.

Sonra Menü>Araçlar'a gelerek Extra Button uygulamasını çalıştırıp "Hide"ye basın.
Ardından Menü>Uygulamalar'a gelerek Belle TopBar'ı çalıştırın. Gizle'ye basın.
Son olarak Menü>Uygulamalar>Operatör logosu'nu çalıştırın ve Operatör logosunu gizle'ye basın.

İşlemler bitmiştir.

#######################

İlk Sayfada Mevcutt

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yarın yapalım kardeşim laptobun şarj bitiyor. Hadi iyi geceler :) Sen indirip bana yolla ıd şifre yarın ben gelir forumdan atarım mesaj 12-1 gibi burda ol. :)

n3t_By_J3SuS

Üye
Oky SAğol

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefon donup kalıyordu bende flash atmak istedim herşeyi forumda yazıldığı gibi yaptım fakat işlem tamamlandı dedikten sonra telefon kapanıyor nokia yazısı geliyor ondan sonra beyaz ekran geliyor ve orda biraz bekledikten sonra kapanıyor telefon sürekli aynı şeyler oluyor.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-dev-belle-calismasi-01-08-2012-a-541173.html
Bu konudaki dosyalarlada denedim fakat sonuç aynı orjinal dosyalarlada olmuyor lütfen yardım edin.
Telefon 5800

Yanlış dosyaları flaşlıyor olabilirsin. RM-356 klasörünü sil ve baştan oluştur, dosyaları içine at ve flaşla.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Yanlış dosyaları flaşlıyor olabilirsin. RM-356 klasörünü sil ve baştan oluştur, dosyaları içine at ve flaşla.

Sorunun o olduğunu sanmıyorum aynısı bendede oldu. :D
Flash dan sonra olmadı tabii... Telefona yazı tipi prosu denemesi yapmak için. Bi pro yükledim (s60v3) :D pro açıldı ama çıkamadım. Telefon dondu kaldı. Bataryayı çıkarıp taktım. Telefon açılırken sürekli reset atıyordu :D (galiba z veya boot loader zarar gördü.) sonra bi hard format attım düzeldi. :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Sorunun o olduğunu sanmıyorum aynısı bendede oldu. :D
Flash dan sonra olmadı tabii... Telefona yazı tipi prosu denemesi yapmak için. Bi pro yükledim (s60v3) :D pro açıldı ama çıkamadım. Telefon dondu kaldı. Bataryayı çıkarıp taktım. Telefon açılırken sürekli reset atıyordu :D (galiba z veya boot loader zarar gördü.) sonra bi hard format attım düzeldi. :D

İnşallah aynı çözüm bu üyede de işe yarar.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
teamviewer ile baktim ben ona dun. Hem ofw hem cfw flaslaniyor aciliyor, ama geri kapaniyor. Yanlis dosyada degildi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
dead flas atmak normal flasla ayni sekilde degilmi?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
aynı sayılır.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Benim telefonda olmustu cok acemi iken. Flas atarken heycanlandigim zamanlar. Dusuk versiyon atmisim omega'ydi fw. Acilmadi telefon. Sonra asil surumu attim. Duzeldi :D

ayasin

Üye
dead flasla da düzelmiyor malesef denemedim sürüm yöntem kalmadı :(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
telephone go to service :)

nizam67

Üye
ya bu cwf ikonlari nasıl değişiyor ben ikon paketi buldum rof 2 de hangi bölüme atacam yardım edin ne olur

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Resorce diye bir dosya varsa direk salla nfe'ye.

nizam67

Üye
eyvallah kardeş ya sağol önceki ikonlari silmeye gerek varmı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hayir kardesim yok :)

Üst Alt