Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. Bişeyi merak ediyorum. Bu CFW'nin batarya kullanımı ne durumda ? Ben sabahtan (8.00) akşama kadar (saaati en az 8.00 olması gerekir) İnternette dolaşıyorum. Yani mobil facebook. Kullandığım son 2 CFW çok kısa batarya oranları gösterdi. Telefonu hiç kullanmadığım halde sabahtan akşamı zor görüyorlar. Orjinal 5800 yazılımında saat akşam 9.00 a kadar götürüyodu. Bu yazılımda durum nedir ? Birde bu yazılımda yazı tipi ve ikonları değiştirmek istiyorum. Herhangi bi sorun oluşturur mu ? Şimdiden teşekkürler..

Bence bunuda sabahtan akşama kadar deneyip sonucu yazsan müthiş olur.
İkonları ve yazı tipini değiştirebileceğin yamalar konuda mevcut.

joker.lg

joker.lg

Üye
Arkadaşlar merhaba. Bişeyi merak ediyorum. Bu CFW'nin batarya kullanımı ne durumda ? Ben sabahtan (8.00) akşama kadar (saaati en az 8.00 olması gerekir) İnternette dolaşıyorum. Yani mobil facebook. Kullandığım son 2 CFW çok kısa batarya oranları gösterdi. Telefonu hiç kullanmadığım halde sabahtan akşamı zor görüyorlar. Orjinal 5800 yazılımında saat akşam 9.00 a kadar götürüyodu. Bu yazılımda durum nedir ? Birde bu yazılımda yazı tipi ve ikonları değiştirmek istiyorum. Herhangi bi sorun oluşturur mu ? Şimdiden teşekkürler..

slm arkadaşım bende senin gibi sabah 8 teli şarjdan çıkarıyorum opera mini açık dolaşıyorum nette o müzik senin bu müzik benim bu site senin bu site benim dolaşıyorum sıkılınca kapatıyorum sonra gene acıyorum :) sigara gibi birşey olmuş :) ben bu cfw den stil 5 i yükledim bataryam ılk defa bugun benı saat 6 ya kadar goturdu bırde bnm batarya orjınal degıl artık sen dusun :D tavsıyem stıl 5

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

serfirsoft

Üye
Tek kelimeyle on numara firmware olmuş.Olabilecek tüm güncellemeleri getirmişsiniz telefona..Yanlız n97'de kamerada foto çekince ve silmek istediğimde "kamera zaten kullanımda" diye bir hata verip silmiyor.Daha sonraki güncellemelerinizde bu ufak ayrıntıyıda atlamazsanız seviniriz.Onun dışında herşey tıkırında çalışıyor.Teşekkürler..

• Beğen
kaanslmz

kaanslmz

Üye
müzik çalarda kütüphaneyi yenilediğimde mp3cep veya beemp3'ten indirdiğim şarkılar eklenmiyor?

ustamfa

ustamfa

Üye
5800 ma stil 2 yi yükledim.genel olarak memnunum. emeği geçen herkesin eline sağlık ancak benim daha önceki orjinal fw(v60) de telefon açıldığında arka plandaki uygulamaları kapatınca ram 60 mb tın üstüne çıkıyordu ama bu stil 2 de ancak 52-53 ü görebiliyorum

Sizde buradaki gibi yüksek RAM performansı almak istiyorsanız, T.C.K CFW'sini yükledikten sonra aşağıdaki adımları uygulayın:

Sadece Stil 5 İçin Geçerlidir. Bu işlemi yapmadan önce hiçbir program/tema/oyun vs yüklemeyiniz.

1) LCG Xplorer yükleyin.
2) RomPatcher 3.1 yükleyin.
3) Ramblow yükleyin.
3) RomPatcher'i açıp içinden Open4All yamasını etkinleştirin.
4) Xplorer'ı açıp Menu > Tools > Configuration'a girip, ilk 4 kutucuğa işaret koyup Back'e basın. C:\Private\101f875a klasörünü silin.
5) Ev ekranında saat widgeti dışında tüm widgetleri kaldırın. Ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği düzenle'ye bastıktan sonra yine Seçenekler > Sağ seçim tuşu'na basın ve uygulama olarak Ramblowuygulamasını seçin. Ev ekranına geri dönün ve Tamam'a basın.
6) Telefonu yeniden başlatın.
7) Telefon açıldıktan sonra Menü'ye girip Seçenekler > Çıkış deyin.
8) Ev ekranındayken sağ seçim tuşu olan Ramblow'a basın ve max. RAM değerlerinizi görün.

bunlarıda yaptım ama en fazla 58 gördüm en iyi ram perfonmansı 5800 için hangi stilde

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tek kelimeyle on numara firmware olmuş.Olabilecek tüm güncellemeleri getirmişsiniz telefona..Yanlız n97'de kamerada foto çekince ve silmek istediğimde "kamera zaten kullanımda" diye bir hata verip silmiyor.Daha sonraki güncellemelerinizde bu ufak ayrıntıyıda atlamazsanız seviniriz.Onun dışında herşey tıkırında çalışıyor.Teşekkürler..

İlk silişte bu hata çıkabilir, çünkü C6v40 portlarında kısmen bu sorun çözülmüş. İkinci silişte bu hata çıkmayacaktır.

müzik çalarda kütüphaneyi yenilediğimde mp3cep veya beemp3'ten indirdiğim şarkılar eklenmiyor?

E:\Music klasörüne atacaksın müzik dosyalarını.

nerden bulabilirim onu? Yardımcı olur musun

Hafıza kartında Music diye bir klasör var, müzik dosyalarını kopyala, Music klasörüne gir ve yapıştır.

5800 ma stil 2 yi yükledim.genel olarak memnunum. emeği geçen herkesin eline sağlık ancak benim daha önceki orjinal fw(v60) de telefon açıldığında arka plandaki uygulamaları kapatınca ram 60 mb tın üstüne çıkıyordu ama bu stil 2 de ancak 52-53 ü görebiliyorum

Sizde buradaki gibi yüksek RAM performansı almak istiyorsanız, T.C.K CFW'sini yükledikten sonra aşağıdaki adımları uygulayın:

Sadece Stil 5 İçin Geçerlidir. Bu işlemi yapmadan önce hiçbir program/tema/oyun vs yüklemeyiniz.

1) LCG Xplorer yükleyin.
2) RomPatcher 3.1 yükleyin.
3) Ramblow yükleyin.
3) RomPatcher'i açıp içinden Open4All yamasını etkinleştirin.
4) Xplorer'ı açıp Menu > Tools > Configuration'a girip, ilk 4 kutucuğa işaret koyup Back'e basın. C:\Private\101f875a klasörünü silin.
5) Ev ekranında saat widgeti dışında tüm widgetleri kaldırın. Ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği düzenle'ye bastıktan sonra yine Seçenekler > Sağ seçim tuşu'na basın ve uygulama olarak Ramblowuygulamasını seçin. Ev ekranına geri dönün ve Tamam'a basın.
6) Telefonu yeniden başlatın.
7) Telefon açıldıktan sonra Menü'ye girip Seçenekler > Çıkış deyin.
8) Ev ekranındayken sağ seçim tuşu olan Ramblow'a basın ve max. RAM değerlerinizi görün.

bunlarıda yaptım ama en fazla 58 gördüm en iyi ram perfonmansı 5800 için hangi stilde

C6 CFW'lerinde görülebilecek en yüksek ram 58-60 MB'dır. 60'ı görmek için, Menü'yü açıp Seçenekler > Çıkış yapmalısın.

ustamfa

ustamfa

Üye
Ulitmate Final SP2'deki Performans Bilgisi:

- Telefon hafızası: 77.1 MB (ilk açılış)
- En yüksek boş RAM: 64 MB
- Ortalama yüksek boş RAM: 58-61 MB (tüm programlar kapalı iken)
- İşlemci hızı: 434 Mhz Gerçek / 602 Mhz Göstermelik
- Yazılımsal işlemci, ram, performans optimizeleri: Yapıldı / Yeterli

bu sonuçlar hangi telefonda, hangi stil modda alındı acaba? yani 5800 için en iyi ram performnası için hangi cfw yi önerirsiniz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ulitmate Final SP2'deki Performans Bilgisi:

- Telefon hafızası: 77.1 MB (ilk açılış)
- En yüksek boş RAM: 64 MB
- Ortalama yüksek boş RAM: 58-61 MB (tüm programlar kapalı iken)
- İşlemci hızı: 434 Mhz Gerçek / 602 Mhz Göstermelik
- Yazılımsal işlemci, ram, performans optimizeleri: Yapıldı / Yeterli

bu sonuçlar hangi telefonda, hangi stil modda alındı acaba? yani 5800 için en iyi ram performnası için hangi cfw yi önerirsiniz

Stil 5 ve Nokia 5230 üzerinde yapılan uygulama sonucu bu değerler alındı.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
sp lerin hepsini indiryorrmuyuz yoksa bitanesini indirsek yetiyormu ??

semihh95

semihh95

Üye
furkan indirilme sayısı ne durumda?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
dün ben attım 5800 a telefon açıldı ama ilk açılışta sistem hatası dedi
menüye giremiyorum müzikçalar açılmıyor ne yapmam lazım??

komandoma

komandoma

Üye
5800 telefonuma stil 3 ü yüklemiştim. 1 haftadır kullanıyorum.. Telefon gözüme başka bi güzel görünüyor :tşk:emeklerinize sağlık.. şu ana kadar herhangi bir problemle karşılamadım sadece telefonu çok yoğun kullandığımda artık elimde ısındığından mıdır nedir tel kapanıp reset atıyor birde wlanı aşırı kullanıyorum belkide ondandır:hmmm.. Şahsen çok beğendim. Diğer stilleride merak ediyorum ama bakalım onlarıda deniyeceğim yakın zamanda..:oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
furkan indirilme sayısı ne durumda?

13bin olmuş. İndirmek isteyen en başta indirdi. O yüzden yavaş ilerliyor :)

dün ben attım 5800 a telefon açıldı ama ilk açılışta sistem hatası dedi
menüye giremiyorum müzikçalar açılmıyor ne yapmam lazım??

Başka bir stili tekrar flaşla. Hafıza kartını önce biçimlendirmen gerekiyor tabi.

5800 telefonuma stil 3 ü yüklemiştim. 1 haftadır kullanıyorum.. Telefon gözüme başka bi güzel görünüyor :tşk:emeklerinize sağlık.. şu ana kadar herhangi bir problemle karşılamadım sadece telefonu çok yoğun kullandığımda artık elimde ısındığından mıdır nedir tel kapanıp reset atıyor birde wlanı aşırı kullanıyorum belkide ondandır:hmmm.. Şahsen çok beğendim. Diğer stilleride merak ediyorum ama bakalım onlarıda deniyeceğim yakın zamanda..:oke:

Reset sorunu telefon çok zorlanınca olur, C6'da sisteme biraz ağır geliyor, havalarda ısındı. Normaldir :)

stuffalp

Üye
5800'de Test Mode'da kaldı telefon.

Cmt yaziliyor.
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00...
Sending CMT HASH for ADA
Sending CMT HASH for KEYS
Sending CMT HASH for PRIMAPP
Sending CMT HASH for RAP3NAND
Sending CMT HASH for PASUBTOC
cmt->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected
cmt->PAPUB_CERTIFICATE_DATA_BB5 block detected, sending...
cmt->PAPUB keys already sent...
Sending CMT HASH for SOS*UPDAPP
Sending CMT HASH for SOS*ENO
Sending CMT HASH for SOS*DSP0
Sending CMT HASH for SOS*ISASW
Sending CMT HASH for SOS+CORE
Sending CMT HASH for SOS+ROFS1
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V02...
Sending CMT HASH for SOS+ROFS2
Yazma Sonucu 27: 1701
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: V ICPR72_10w29_tube1
24-05-11
RM-356
(c) Nokia
APESW: V 60.0.003
VersionSW: V 60.0.003
Ürünkodu: 0579269
Test modu ayarlari...
Fabrika ayarlarina dönülüyor...
Geçen süre 0 dakika 6 saniye...
ISLEM TAMAM ! :)
TAMAM

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonun pilini çıkar tak. Güç düğmesini basılı tut. Telefonun açılması lazım.

stuffalp

Üye
Telefonun pilini çıkar tak. Güç düğmesini basılı tut. Telefonun açılması lazım.
Onu yaptım. Şimdi de önce açılış ekranı geliyor, sonra ekran kapanıyor, sonra beyaz ekran geliyor. Sürekli böyle.
Bir süre sonra da açılış ekranında takılı kaldı.

Üst Alt