şakamı yapıyorsun jaf kullanmayı biliyorsunda telefona tema yüklemeyi mi bilmiyorsunyav arkdşlar stl 2 yükledim tammda bn nasıl farklı bi tema atcam telefna ????

@Rambo_FT
Öncelikle tebrik ederim. N97 kullanıcısıyım, ilk defa telefonumdan bu kadar memnunum!
Denk geldiğim problemleri yazayım. (340 sayfanın tamamını okuyamadığım için daha önce belirtilmiş olabilir, kusura bakmayınız.)
Ben telefonu Almanya'dan getirtmiştim, klavyede "z" ve "y" tuşlarının yerleri farklıydı, şimdi "z"ye basınca "y", "y"ye basınca "z" yazıyor. Sym tuşunun klavyede kullanmamı sağladığı noktalama işaretleri vs. tamamı Türkçe klavyeye uygun hale geldi. Klavyemi İngilizce klavyeye döndürme şansım var mı?
İkincisi, kameradan fotoğraf çektiğimde, silmek istediğim zaman (kamerayı kapatmadan, görüntüdeki çöp kutusu simgesine tıkladığımda) kamera zaten kullanılıyor uyarısı alıyorum ve fotoğraf silinmiyor.
Wireless'a bağlanırken sorun yaşıyorum. Henüz hiçbiri wireless'la internete bağlanamadım. Wireless'a bağlanıyor ama internette gezinti yapamıyorum. Daha önce belirtildiyse tekrar kusura bakmayın lütfen. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin.
Sorun başka nerden kaynaklanıyor olabilir sizce? Ne deneyeyim?Bu kadar hızlı yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
Anladım. İngilizce kullandığım anda klavyeyi üzerinde yazan tuşlar neyi gösteriyorsan onunla kullanıcaz.
Wireless için tekrar denedim, iki farklı wireless'a bağlandım, dediğim gibi wireless'a bağlanabiliyorum ama internette gezinmeye çalışınca "Tarayıcı Websitesine Bağlanamıyor" uyarısı alıyorum. SymTorrent programından wireless denedim yine aynı sorunu verdi.Sorun başka nerden kaynaklanıyor olabilir sizce? Ne deneyeyim?
Bu kadar hızlı yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
Anladım. İngilizce kullandığım anda klavyeyi üzerinde yazan tuşlar neyi gösteriyorsan onunla kullanıcaz.
Wireless için tekrar denedim, iki farklı wireless'a bağlandım, dediğim gibi wireless'a bağlanabiliyorum ama internette gezinmeye çalışınca "Tarayıcı Websitesine Bağlanamıyor" uyarısı alıyorum. SymTorrent programından wireless denedim yine aynı sorunu verdi.Sorun başka nerden kaynaklanıyor olabilir sizce? Ne deneyeyim?

Bilemiyorum tam olarak. Ama bende dediğim gibi "z-y" tuşları yer değiştirdi. Sıkıntı etmedim çok fazla. Geliştirilmiş t-9 işimi çok kolaylaştırdığı için normal tuşlara çok ihtiyacım olmadı ki t-9'un geliştirilmesi fikri de süper, iyi düşünmüşler!benım bıldıgım kadarıyla tusların bırıncı görevleri sabit.hangi ülke olursa olsun. ama ikici görevleri yer değiştrmiş olabilir buda ülke ye baglı. bu hali daha güzel bence.![]()

5800 a stil 5 yükledim yüksek ram performansı için yapılması gerekenleri harfiyen yaptım
1)LCG Xplorer yükleyin.4) Xplorer'ı açıp Menu > Tools > Configuration'a girip, ilk 4 kutucuğa işaret koyup Back'e basın. C:\Private\101f875a klasörünü silin.
2)RomPatcher 3.1 yükleyin.
3)Ramblow yükleyin.
3) RomPatcher'i açıp içinden Open4All yamasını etkinleştirin.
5) Ev ekranında saat widgeti dışında tüm widgetleri kaldırın. Ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği düzenle'ye bastıktan sonra yine Seçenekler > Sağ seçim tuşu'na basın ve uygulama olarak Ramblowuygulamasını seçin. Ev ekranına geri dönün ve Tamam'a basın.
6) Telefonu yeniden başlatın.
7) Telefon açıldıktan sonra Menü'ye girip Seçenekler > Çıkış deyin.
8) Ev ekranındayken sağ seçim tuşu olan Ramblow'a basın ve max. RAM değerlerinizi görün.
ama max.ram değeri 60,07 mb çıktı.sizinkinde 72.20 çıkmış bu test yaptığınız 5230 ram performansı olarak daha mı iyi acaba?
Bilemiyorum tam olarak. Ama bende dediğim gibi "z-y" tuşları yer değiştirdi. Sıkıntı etmedim çok fazla. Geliştirilmiş t-9 işimi çok kolaylaştırdığı için normal tuşlara çok ihtiyacım olmadı ki t-9'un geliştirilmesi fikri de süper, iyi düşünmüşler!![]()
hayırlı olsun yazılım 
Şimdiden Teşekkürler...bu seçeneklerddeki yardımı silseniz 10 numara olur
bide bu bellekten ekle ne oluyor müzik çalarda ?
cevap verir misiniz ?
Bide yardımları nasıl silicez ?