eyvallah bilgi icin. simdi stil2 yuklu yama atıp tekrar flash yapacagım ya yaptıgım tum ayarlar degisecek mı yukledıgım uygulamalar felan sılınecek mı. yoksa sadece yukledıgım yama aktıf olup diğerleri aynı mı kalacak. saygılar.kardeşim 3 tane yazı tipi atamazsın aynı anda 1 tane atar sonra pc aracılığıyla değiştirebilirsin![]()

furkan.
T9 gelistirme ısi ne oldu
Helal olsun çok güzel inirdim kurdum gayet sağlıklı çalışıyoryalnız mesaj okuyucuda aylini seçiyorum ingilizce okuyor bi zaman sonra nasıl düzeltebilirim?
Mesaj ingilizce olduğunda otomatik ingilizce'ye dönüyor.Veya Türkçe kelimeleri bulamadığında ingilizce okuyor olabilir.Mesela slm diye bir kelime yok Türkçe de, bu yüzden ingilizce'ye otomatik dönüyordur.abi kafayı yedi yeniden başlatmak zorunda kaldım
- - - Eklendi - - -
yok abi olmuyorilk aylin okuyo sonra ingilizin biri
![]()
ne yazikki kullanmadıgını biliyorum.
Mert045 ilgileniyordu. O ne kadar geliştirmişse biz onu kullanıyoruz. Kendim 5230 kullanmıyorum.
Mesaj ingilizce olduğunda otomatik ingilizce'ye dönüyor.Veya Türkçe kelimeleri bulamadığında ingilizce okuyor olabilir.Mesela slm diye bir kelime yok Türkçe de, bu yüzden ingilizce'ye otomatik dönüyordur.
tamam kardeş sağol tema efektleri çok kasıyor![]()
kullandığım yazılıma atınca kabul etmedi .furkan.
T9 gelistirme ısi ne oldu
kullandığım yazılıma atınca kabul etmedi .

Aslında çok kasmaması lazım, belki yüklediğin programlardan yada programların açık kalmasından kaynaklanıyor olabilir.Bende kasma yapmıyor.1 GHz'a ulaşamamış işlemciden ne bekliyorsun.Sonuçta 434 MHz.Ayrıca Ram ve Rom seviyesi de düşük.Ram ve GHz(işlemci hızı) önemli...
kullandıkça açılır hesabı 
stil 3ü yükledim gerçekten süper olmuş.. emeği geçenlere teşekkürler..Telde herhangi bir kasma falan yok aksine sanki daha da hızlandı.. dokunmaya verdiği tepki son derece hızlı..

emeğinize sağlık çok teşekürler süper bi cfw olmuş bu kadar hızlı bi cfw görmedim daha önce başarılarınızın devamını diliyorum

Haklısın açılabilir1-2 saat önce acayip kasıyordu şimdi kasmıyorkullandıkça açılır hesabı
![]()

stil 3ü yükledim gerçekten süper olmuş.. emeği geçenlere teşekkürler..Telde herhangi bir kasma falan yok aksine sanki daha da hızlandı.. dokunmaya verdiği tepki son derece hızlı..

neden kımse bana cevap vermemiş.eyvallah bilgi icin. simdi stil2 yuklu yama atıp tekrar flash yapacagım ya yaptıgım tum ayarlar degisecek mı yukledıgım uygulamalar felan sılınecek mı. yoksa sadece yukledıgım yama aktıf olup diğerleri aynı mı kalacak. saygılar.![]()