Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

semihh95

semihh95

Üye
furkan.
T9 gelistirme ısi ne oldu

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
kardeşim 3 tane yazı tipi atamazsın aynı anda 1 tane atar sonra pc aracılığıyla değiştirebilirsin ;)
eyvallah bilgi icin. simdi stil2 yuklu yama atıp tekrar flash yapacagım ya yaptıgım tum ayarlar degisecek mı yukledıgım uygulamalar felan sılınecek mı. yoksa sadece yukledıgım yama aktıf olup diğerleri aynı mı kalacak. saygılar.:hmmm

staryum

staryum

Üye
Helal olsun çok güzel inirdim kurdum gayet sağlıklı çalışıyor :) yalnız mesaj okuyucuda aylini seçiyorum ingilizce okuyor bi zaman sonra nasıl düzeltebilirim?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Helal olsun çok güzel inirdim kurdum gayet sağlıklı çalışıyor :) yalnız mesaj okuyucuda aylini seçiyorum ingilizce okuyor bi zaman sonra nasıl düzeltebilirim?

Bir daha seç, sorun olmaması lazım.

staryum

staryum

Üye
abi kafayı yedi yeniden başlatmak zorunda kaldım :D

- - - Eklendi - - -

yok abi olmuyor :D ilk aylin okuyo sonra ingilizin biri :D

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
abi kafayı yedi yeniden başlatmak zorunda kaldım :D

- - - Eklendi - - -

yok abi olmuyor :D ilk aylin okuyo sonra ingilizin biri :D
Mesaj ingilizce olduğunda otomatik ingilizce'ye dönüyor.Veya Türkçe kelimeleri bulamadığında ingilizce okuyor olabilir.Mesela slm diye bir kelime yok Türkçe de, bu yüzden ingilizce'ye otomatik dönüyordur.

semihh95

semihh95

Üye

Mert045 ilgileniyordu. O ne kadar geliştirmişse biz onu kullanıyoruz. Kendim 5230 kullanmıyorum.
ne yazikki kullanmadıgını biliyorum.
mert 045 o zaman sana soruyorum ne durumda t9 geliştirme

staryum

staryum

Üye
Mesaj ingilizce olduğunda otomatik ingilizce'ye dönüyor.Veya Türkçe kelimeleri bulamadığında ingilizce okuyor olabilir.Mesela slm diye bir kelime yok Türkçe de, bu yüzden ingilizce'ye otomatik dönüyordur.

tamam kardeş sağol tema efektleri çok kasıyor ;)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
tamam kardeş sağol tema efektleri çok kasıyor ;)

Aslında çok kasmaması lazım, belki yüklediğin programlardan yada programların açık kalmasından kaynaklanıyor olabilir.Bende kasma yapmıyor.1 GHz'a ulaşamamış işlemciden ne bekliyorsun.Sonuçta 434 MHz.Ayrıca Ram ve Rom seviyesi de düşük.Ram ve GHz(işlemci hızı) önemli...

staryum

staryum

Üye
Aslında çok kasmaması lazım, belki yüklediğin programlardan yada programların açık kalmasından kaynaklanıyor olabilir.Bende kasma yapmıyor.1 GHz'a ulaşamamış işlemciden ne bekliyorsun.Sonuçta 434 MHz.Ayrıca Ram ve Rom seviyesi de düşük.Ram ve GHz(işlemci hızı) önemli...

1-2 saat önce acayip kasıyordu şimdi kasmıyor :D kullandıkça açılır hesabı :D

komandoma

komandoma

Üye
stil 3ü yükledim gerçekten süper olmuş.. emeği geçenlere teşekkürler..Telde herhangi bir kasma falan yok aksine sanki daha da hızlandı.. dokunmaya verdiği tepki son derece hızlı..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
stil 3ü yükledim gerçekten süper olmuş.. emeği geçenlere teşekkürler..Telde herhangi bir kasma falan yok aksine sanki daha da hızlandı.. dokunmaya verdiği tepki son derece hızlı..

Güle güle kullan :good:

• Beğen
Tepkiler: komandoma
wanted355

wanted355

Üye
emeğinize sağlık çok teşekürler süper bi cfw olmuş bu kadar hızlı bi cfw görmedim daha önce başarılarınızın devamını diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
emeğinize sağlık çok teşekürler süper bi cfw olmuş bu kadar hızlı bi cfw görmedim daha önce başarılarınızın devamını diliyorum

Güle güle kullan, kullandıkça bizi hatırla :good:

• Beğen
Tepkiler: Nedensiz-Sebebsiz
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
1-2 saat önce acayip kasıyordu şimdi kasmıyor :D kullandıkça açılır hesabı :D
Haklısın açılabilir :D

Bende Still3'ü yükledim içine profil widgeti gösterme, hızlı mesaj yazma, güç düğmesine bastığında aramaları sonlandırma ve nokia pure yazı tipi modlarını ekleyerek :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
eyvallah bilgi icin. simdi stil2 yuklu yama atıp tekrar flash yapacagım ya yaptıgım tum ayarlar degisecek mı yukledıgım uygulamalar felan sılınecek mı. yoksa sadece yukledıgım yama aktıf olup diğerleri aynı mı kalacak. saygılar.:hmmm
neden kımse bana cevap vermemiş.:off:

- - - Eklendi - - -

br de yama yukleyınce tekrar flash atmam gerekırse tekrardan hard format zorun da mı olacagım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yamalardan, sis uzantılı olanlar telefona program gibi kurulur, flaş gerektirmez. Diğer yamalar için flaş gerekir. Flaş sonucu tüm ayarların sıfırlanır.

Üst Alt