Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
*yan olarak klavyede mesaj yazarken silme tuşuna basılı tutsam bile karakterlerin hepsini silmiyor elimizi çekince bir karakter siliniyor
düz ekran da silme tuşuna basılı tuttuğumda karakterleri yine hepsini silmiyor ama tek tek silebiliyor

O sorun genel c6 sorunu. Düz ekranda ben basınca tek tek yerine hepsini siliyor

enteresan bende dediğim gibi gerçekleşiyor

Bilemeyeceğim

*Tuşlar kilitliyken sensör çalışmıyor.

Sensör çalışıyor fakat kilit ekranı dönmüyor.

kelime oyunu yapmaya gerek yok ikimizde aynı şeyi söylüyoruz. ha kel hasan ha hasan kel tuşkilidi devredeyken sensör çalışıyor mu çalışmıyor mu? cevap malum
Senimi kırıcam hadi tuş kilidi kapalıyken çalışmasın tamam

*Otomatik tuş kilidi sanırım 1 dk ayarlı ve süre ayarı yapılamıyor orjinal c6 yazılımda var mı bilmiyorum.sorun değil

Bende ayarlanıyor

gerçekten merak ettim yardım edermisin bende ayarlayayım

5 saniye yaptım ve oldu

*Galeri de şöyle bir durumla karşılaştım;resim veya video üzerine gelince resim ve videonun ismini göstermiyor.
"""Resimlere ve videolara isim mi veriyorsun ?"""

sorumun böyle anlaşılacağını hiç tahmin etmemiştim ben anlatamadım galiba güzel kardeşim tek tek isim vermeye mi uğraşacağız birde.olay şu bir fotoğraf çektiğinde telefon tarafından otomatik atanan bir isim vardır bundan bahsediyorum. ben galerideki herhangi bir resmi veya videoyu seçince otomatik kaydedilen ismi gözmüyor

Tamam. İsim gözükmüyor. Fakat sorun olamaz çünkü bu cfw sorunsuz yani sorun olsaydı önceden bildirilirdi.

roni1907

Üye
stil 3 de ki temayı nerden bulabilirm ?

ringsa

Üye
telefonu bilgisayara bağlayarak sistem dosyalarını telefon uzerinde degiştirmeye yarayan bi program varmı?
yardımlarınız icin şimdiden teşekkür ederim allah yolunuzu acik etsin

roni1907

Üye
bi de stil 2 de ki tema forumda var mı acaba ?

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
eski orjinal hale getirmek icin navifirm den indirdigim dosyaları cfw atacakken kı attıgım yere atsam jaf ile tekrar aynı işlemleri yapsam orjinal hale döner de mi

ringsa

Üye
telefonu bilgisayara bağlayarak sistem dosyalarını telefon uzerinde degiştirmeye yarayan bi program varmı?
yardımlarınız icin şimdiden teşekkür ederim allah yolunuzu acik etsin
bir cevap verecek yokmu arkadaşlar

serkan1946

Üye
Arkadaşlar kırmızı tuşun uygulamaları kapatma özelliğini geri ekleme şansımız var mi acaba....

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kaanslmz

kaanslmz

Üye
öncelikle çok teşekkür ederim dün yaptım çok güzel oldu yalnız benim 2 tane sorunum var:
1.si bazı tema efektleri,ayarlara mesajlara vb. biraz kasan yerlere girdiğimde efekt çalışmıyor ama çıkarken oluyor ve menüde girer çıkarken de olmuyor.
2.si ise "ı" harfi, bütün türkçe karakterler oluyor "ı" hariç,internette menüde heryerde biraz büyük ve kalın.
bunlar pek önemli değil ama düzeltilirse çok sevinirim :) ayrıca telefon 5800 ve Stil 4'ü kullanıyorum.
Tekrar teşekkürler T.C.K. ekibi :)

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
M. tAHA

M. tAHA

Üye
öncelikle çok teşekkür ederim dün yaptım çok güzel oldu yalnız benim 2 tane sorunum var:
1.si bazı tema efektleri,ayarlara mesajlara vb. biraz kasan yerlere girdiğimde efekt çalışmıyor ama çıkarken oluyor ve menüde girer çıkarken de olmuyor.
2.si ise "ı" harfi, bütün türkçe karakterler oluyor "ı" hariç,internette menüde heryerde biraz büyük ve kalın.
bunlar pek önemli değil ama düzeltilirse çok sevinirim :) ayrıca telefon 5800 ve Stil 4'ü kullanıyorum.
Tekrar teşekkürler T.C.K. ekibi :)
1.) kasmayı engellemek için bazı yerlerde giriş tema efekti kaldırıldı.
2.) yazı stilinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

güle güle kullan :)

semihh95

semihh95

Üye
yahu ben stıl 2 kullanıyorum yazı tıpındenmıdır kalın yazılarıda ınce gosterıyor takıldıgım dıger forumda gelen mesajlar koyu renk ama goremıyorum nedendır acaba?

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
M. tAHA

M. tAHA

Üye
yahu ben stıl 2 kullanıyorum yazı tıpındenmıdır kalın yazılarıda ınce gosterıyor takıldıgım dıger forumda gelen mesajlar koyu renk ama goremıyorum nedendır acaba?

font zommeri kurup yazı stilini değiştirebilrsin

ghost011

Üye
stil 2 'yi yükledim herşey güzel fakat benim için önemli olan işcep ile ilgili sorun var. program güncelleme istedi web sitesine yönlendirip yüklemeye çalıştığında yükleme başarısız Uygulama yüklenemiyor yetkilendirme başarısız ve uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika tarafından imzalandı diyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
stil 2 'yi yükledim herşey güzel fakat benim için önemli olan işcep ile ilgili sorun var. program güncelleme istedi web sitesine yönlendirip yüklemeye çalıştığında yükleme başarısız Uygulama yüklenemiyor yetkilendirme başarısız ve uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika tarafından imzalandı diyor.

Stil 2'de İşcep'i başarıyla yükleyip çalıştırmıştım. Yani bende sorun yok.

punemr123

punemr123

Üye
beyler bi hata olustu buyuk ihtimal tel kaynakli ama siz de bi bakin tel sadece umts ye atinca nete girio gsmde girmio

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Stil 5 kullanıyorum ve gsm'de giriyor.

Üst Alt