Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yapılır fakat cfw'nin baştan yazılması gerek.

ediz96

ediz96

Üye
yamalar ile yapamaz mıyız onuda gerekirse yeniden cfw yüklerim :)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
Boşuna uğraşıyorsun gibime geliyor. Cevap verip yardımcı olacaktım ama olmadım. Çünkü konuda yeterince açık bir şekilde yazıyor.

Atılacak dosyaların 64bit için konum değiştirme bilgisi yok. Çünkü yapmasına gerek yok. Programı 'x86' bölümüne kursun yeter. Fakat hala yapamadıysa bize güvenip teamviewer'la çözülmesi gerek.[/B][/B][/B][/B][/B][/B]

evet yeterınce acıkonda sıkıntı yokzaten benım sorunum aynı dosyaları aynı yerlere olusturuyorum indirdigimi de onun ıcıne atıyorum ama ne yazık kı dosya yolu bulunamadı dıyor
kac kez denedım yanı denılenlerı de aynısını yavas yavas yaptım hala aynı hata

---------- Eklendi @ 14:05:28 ---------- Yazıldı @ 13:59:29 ----------

dosya yolu bulunamadı uyarısını flash atmadan once dıyor.. yanı soyle dosya yolu: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-xxx diyor hemen altında da dosya yolu bulunamadı dıyor ve su cıkıyor: Phoenix\Products\RM-xxx

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
yamalar ile yapamaz mıyız onuda gerekirse yeniden cfw yüklerim :)
Olmaz ; çünkü cfw bozulur.

evet yeterınce acıkonda sıkıntı yokzaten benım sorunum aynı dosyaları aynı yerlere olusturuyorum indirdigimi de onun ıcıne atıyorum ama ne yazık kı dosya yolu bulunamadı dıyor
kac kez denedım yanı denılenlerı de aynısını yavas yavas yaptım hala aynı hata

dosya yolu bulunamadı uyarısını flash atmadan once dıyor.. yanı soyle dosya yolu: C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-xxx diyor hemen altında da dosya yolu bulunamadı dıyor ve su cıkıyor: Phoenix\Products\RM-xxx

Kardeş teamviewer'la yapmak istermisin ?

• Beğen
Tepkiler: Nedensiz-Sebebsiz

alidayi34

Üye
eline sağlık güzel çalışma olmuş yalnız media bardaki sensör aç kapa çalışmıyor ne yapmalıyız

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
o zaman ben simdi son kez yapmay ıdeneyeyım eger olmazsa senın dedeğin yoldan yapalım

alidayi34

Üye
cfw de nereyi düzeltmem gerekiyo siz tarif edin ben yaparım

alidayi34

Üye
flaşlamadan önce fw cleaner le bazı kısa yolları silmiştim örneğin oparatör menüsü gibi cleaner de sensör silme varmı varsa adı ne çünkü bir kaç yabancı kelime vardı hepsini sildim yani cfw den çıkardım

---------- Eklendi @ 19:48:51 ---------- Yazıldı @ 19:43:48 ----------

birde aramalarda titreşim modu eklemitim bunun etkisi olurmu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sensör kaldırma yok. Üstelik onunlada bi ilgisi olmaz. Tema efektlerini kapatırmısın ?

alidayi34

Üye
tema efekleri kapalı ama sensör çalışmıyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ayarlardan açmayı dene.

alidayi34

Üye
tema efekleri kapalı ama sensör çalışmıyor

---------- Eklendi @ 20:29:41 ---------- Yazıldı @ 20:27:36 ----------

5800 sp 2 yüklü

---------- Eklendi @ 20:31:33 ---------- Yazıldı @ 20:29:41 ----------

ayarlardan açılıyor orada bir sorun yok media bardan açılmıyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Çok garip. Modlama yapmadan fw cleaner kullanmadan denermisin ?

alidayi34

Üye
tamam bi deneyeyim

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
üstelik şöyle bi durum var. : Program çevrimiçi paylaşım üzerine kuruluyor diye biliyorum. kaldırdıysan çalışmayabilir.

Üst Alt