öncelikle çalışmanızdan dolayı teşkkür ederim dile kolay 654 sayfa oku oku bitmiyor maşallah. benim sorum ,malum 5800 xm de galeride resimleri tek tek işaretlemek zorunda kalıyoruz ve bu tam bir ızdırap acaba yazılımınızda Galeri için çoklu seçim desteği var mı?

---------- Eklendi @ 21:13:43 ---------- Yazıldı @ 21:01:54 ----------
T.C.K v1 Ultimate Final için videolu tanıtım yapmayı düşünüyorum. HD çekim yapabileceğim bir telefonum varken kullanayım dedim. Sizce nasıl bir fikir?
arkadaslar simdi cozdum olayı kucuk bır hata yapmısım ve duzelltım sonunda10-15 Dk alır.
ama korkuyorum sımdı flash lamaya.
ya telefon acılmazsaya tam olmazsa yarıda kalırsa felan gıbı.bır sorun olursa kesin halledilir demiKorku güzeldir, yaşamak gerekir.
bır sorun olursa kesin halledilir demi
halledilir. ben ilk attığımda yanlış versiyon olduğu için açılmadı telefon bütün gün mal mal düşündüm. sonra diğer versiyonu indirdim flaşladım düzeldi.bır sorun olursa kesin halledilir demi
evet onu kaldırmıştım ondan olabilir

halledilir. ben ilk attığımda yanlış versiyon olduğu için açılmadı telefon bütün gün mal mal düşündüm. sonra diğer versiyonu indirdim flaşladım düzeldi.
yanlıs versiyon derken.
- - - Eklendi - - -
bu cfw leri yükleyince aşagıda lınktekı gıbı 3 sıra halinde kısayol ekleyebılır mıyız ana ekrana ekrana
link:
http://cdn.blogsaays.com/wp-content/uploads/2011/08/5.Symbian-Anna-Front-Screen-Look.jpg
halledilir. ben ilk attığımda yanlış versiyon olduğu için açılmadı telefon bütün gün mal mal düşündüm. sonra diğer versiyonu indirdim flaşladım düzeldi.
yanlıs versiyon derken.
- - - Eklendi - - -
bu cfw leri yükleyince aşagıda lınktekı gıbı 3 sıra halinde kısayol ekleyebılır mıyız ana ekrana ekrana
link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet. Kısayol 1,2,3,4,5,6 sayesinde 6 sıra bile yapabilirsin.
*yan olarak klavyede mesaj yazarken silme tuşuna basılı tutsam bile karakterlerin hepsini silmiyor elimizi çekince bir karakter siliniyor
düz ekran da silme tuşuna basılı tuttuğumda karakterleri yine hepsini silmiyor ama tek tek silebiliyor
O sorun genel c6 sorunu. Düz ekranda ben basınca tek tek yerine hepsini siliyor
enteresan bende dediğim gibi gerçekleşiyor
*Tuşlar kilitliyken sensör çalışmıyor.
Sensör çalışıyor fakat kilit ekranı dönmüyor.
kelime oyunu yapmaya gerek yok ikimizde aynı şeyi söylüyoruz. ha kel hasan ha hasan kel tuşkilidi devredeyken sensör çalışıyor mu çalışmıyor mu? cevap malum
*Otomatik tuş kilidi sanırım 1 dk ayarlı ve süre ayarı yapılamıyor orjinal c6 yazılımda var mı bilmiyorum.sorun değil
Bende ayarlanıyor
gerçekten merak ettim yardım edermisin bende ayarlayayım
*Galeri de şöyle bir durumla karşılaştım;resim veya video üzerine gelince resim ve videonun ismini göstermiyor.
"""Resimlere ve videolara isim mi veriyorsun ?"""
sorumun böyle anlaşılacağını hiç tahmin etmemiştim ben anlatamadım galiba güzel kardeşim tek tek isim vermeye mi uğraşacağız birde.olay şu bir fotoğraf çektiğinde telefon tarafından otomatik atanan bir isim vardır bundan bahsediyorum. ben galerideki herhangi bir resmi veya videoyu seçince otomatik kaydedilen ismi gözmüyor