Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
Auglia
Üye
telefonum 97 ,stil 2 kudum ve tam istediğim gibi fiziksel klavyede sorun yok, hemen c6v40 için belle barı da ekledim sorunsuz oldu
Klavyenin çalışmasına sevindim baya terletmişti bizi
Bu arada Furkan elektriklerim kesikti (yalan diğil)
neyse şimdi deniyorum o dosyayı..
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Bize destek veren, indiripte mal kaçırır gibi kaçmayıp teşekkür eden, emeğimizin hakkını en azından bir teşekkürle dile getiren siz değerli MaxiCep üyelerine gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.
Aranızda bağış yapmak isteyenler olabilir. Çekinmesinler, herhangi bir tehlikesi yoktur. Sadece 5 TL bağış yapabiliyorsunuz, fazla kesinti olmaz. Bizleri bu işe daha da ısındırmak ve çalışma verimimizi arttırmak adına yapılabilir. Biz de öğrenciyiz, okumaya çalışıyoruz. Vereceğiniz birkaç lira bizim için milyarlar gibi değerlidir.
Yazılım Pakedi'nde var. Onu diyorsan daha yeni denedim. Kurdum sorunsuz. Çalıştırdım sorunsuz. Menüyü değiştirmedim.
polemik61
Üye
rambo stil 1 de ana menuyu 4*4 yapmıssınız önceki versiyonda 3*4 dü yine aynısı gibi yapma şansınız yokmu yani 3*4 sitili anamenüde 4 tane yan yana iconalr olduğu zaman hoş durmuyor 3 tane daha güzel ve hoş duruyor.Onuda ayrı bir stil olarak çıkartamaz mısınız ?
anılbaran
Üye
13 mb ram ile gayet seri çalışıyor makine . Sanki ram durumuna bakmasan minimum 45 dersin ama 13 mb ram ile bile gayet seri rami düşmesinin mantıgı çok kalmıyor (belle sheel açık iken /qt ile yazılmıştır/ )