yolun açık olsun demek isterdim. Ama dilim var miyomutlu olmakla alâkası yok olmuyorsa olmuyor rambo zorlamanın anlamı yok şu 500 sayfanın nerdeyse hepsinde N97 kullanıcılarının şikayeti var.beğenmiyorlarsa bırak uğraşma kendileri yapsın onuda.
500 sayfa okudun tabi.Çıkışa gel

ilk çıktığında n97 cfw si yoktu doğal olarak 500 sayfanın sadece bir kaçında var hahah 

Amacımız psikolojik baskı ile asıl suçluyu ortaya çıkarmaktı.
nasıl yani .p.p

Durmak yok yola devam![]()

helal be![]()

rambo senden bir isteğim olacak sp2de 5230 a birde widgetleri yarı şeffaf olan tema ekleyemez misin tam şeffaf herkesin hoşuna gitmiyor çünkü beyaz renkli bir duvar kağıdını ekrana koyduğumuzda saat widgeti gözükmüyor?
Bana değil Tck ya söyle![]()

gardas o biziz
Bana değil Tck ya söyle![]()

Saat dışındaki widgetlar tam şeffaf saat ise opak değil yarı şeffaf olamaz mi
buna içilir.dermişimEvet arkadaşlar, anlayışlı tavırlarınız için teşekkür ederim. N97 sahiplerini mağdur etmeye hiç vicdanım izin verir mi?
Aslında N97 çalışmalarını hiçbir zaman sonlandırmadık. Önce, sinir harbiyle sonlandırmayı düşündüm ancak aklıma çok daha iyi bir fikir geldi: Asıl suçluyu ortaya çıkarmak. Amacıma ulaştım. Suçlu ortaya çıktı.
Farkettiniz mi bilmiyorum ama M. tAHA N97 Mini testerimiz avatarını hiç değiştirmediAmacımız psikolojik baskı ile asıl suçluyu ortaya çıkarmaktı.
N97 çalışmalarımız son hız devam ediyor arkadaşlar![]()
buna içilir.dermişim
öğreneceğim veya denenecek galde verrseniz n97me her türlü zulmu yapmaya razıyım o kadar deyim

Şöyle olur:
Saat: Yarı saydam. Yani iki defa zarla çevrili değil. Tek zarla çevrili.
Widgetlerin tümü: Tamamen saydam.

Perikard zar![]()
Ama bu perikarda giriyor 
Bu güzel haber için saolun![]()

hacı sana kanım kaynadı![]()
![]()
Benimde![]()