Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
500 sayfa okudun tabi.Çıkışa gel

M. tAHA

M. tAHA

Üye
mutlu olmakla alâkası yok olmuyorsa olmuyor rambo zorlamanın anlamı yok şu 500 sayfanın nerdeyse hepsinde N97 kullanıcılarının şikayeti var.beğenmiyorlarsa bırak uğraşma kendileri yapsın onuda.
yolun açık olsun demek isterdim. Ama dilim var miyo

---------- Eklendi @ 23:53:24 ---------- Yazıldı @ 23:48:10 ----------

500 sayfa okudun tabi.Çıkışa gel

hayır daha konun ilk çıkış tarihini bilmez :):) ilk çıktığında n97 cfw si yoktu doğal olarak 500 sayfanın sadece bir kaçında var hahah :):):):)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
hasanpamuk7 nickli arkadaşım senin bencil yaklaşımın yüzünden biz mağdur olduk umarım çok mutlusundur. N97 için bir umudumuz vardı yedin bitirdin tek kelimeyle..

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar, anlayışlı tavırlarınız için teşekkür ederim. N97 sahiplerini mağdur etmeye hiç vicdanım izin verir mi?

Aslında N97 çalışmalarını hiçbir zaman sonlandırmadık. Önce, sinir harbiyle sonlandırmayı düşündüm ancak aklıma çok daha iyi bir fikir geldi: Asıl suçluyu ortaya çıkarmak. Amacıma ulaştım. Suçlu ortaya çıktı.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama M. tAHA N97 Mini testerimiz avatarını hiç değiştirmedi :) Amacımız psikolojik baskı ile asıl suçluyu ortaya çıkarmaktı.

N97 çalışmalarımız son hız devam ediyor arkadaşlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: ultrayer6 ve DoomOcculta
M. tAHA

M. tAHA

Üye
nasıl yani .p.p

killer78

Üye
rambo senden bir isteğim olacak sp2de 5230 a birde widgetleri yarı şeffaf olan tema ekleyemez misin tam şeffaf herkesin hoşuna gitmiyor çünkü beyaz renkli bir duvar kağıdını ekrana koyduğumuzda saat widgeti gözükmüyor?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo senden bir isteğim olacak sp2de 5230 a birde widgetleri yarı şeffaf olan tema ekleyemez misin tam şeffaf herkesin hoşuna gitmiyor çünkü beyaz renkli bir duvar kağıdını ekrana koyduğumuzda saat widgeti gözükmüyor?

Temanın eski şeffaf olmayan widget arkaplanını yerleştirip, şeffaflaştırma modu uygulayacağım. Böylece saat dışında widgetler şeffaf olacak ;)

---------- Eklendi @ 00:27:39 ---------- Yazıldı @ 00:27:01 ----------

Bana değil Tck ya söyle :)

Rica ederiz :good:

killer78

Üye
Saat dışındaki widgetlar tam şeffaf saat ise opak değil yarı şeffaf olamaz mi

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Saat dışındaki widgetlar tam şeffaf saat ise opak değil yarı şeffaf olamaz mi

Şöyle olur:

Saat: Yarı saydam. Yani iki defa zarla çevrili değil. Tek zarla çevrili.
Widgetlerin tümü: Tamamen saydam.

semihh95

semihh95

Üye
Evet arkadaşlar, anlayışlı tavırlarınız için teşekkür ederim. N97 sahiplerini mağdur etmeye hiç vicdanım izin verir mi?

Aslında N97 çalışmalarını hiçbir zaman sonlandırmadık. Önce, sinir harbiyle sonlandırmayı düşündüm ancak aklıma çok daha iyi bir fikir geldi: Asıl suçluyu ortaya çıkarmak. Amacıma ulaştım. Suçlu ortaya çıktı.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama M. tAHA N97 Mini testerimiz avatarını hiç değiştirmedi :) Amacımız psikolojik baskı ile asıl suçluyu ortaya çıkarmaktı.

N97 çalışmalarımız son hız devam ediyor arkadaşlar :oke:
buna içilir.dermişim
öğreneceğim veya denenecek galde verrseniz n97me her türlü zulmu yapmaya razıyım o kadar deyim

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta ve Silinen Üye 94869
DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Bu güzel haber için saolun :)

• Beğen

Üst Alt