Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
61 mb

---------- Eklendi @ 14:11:31 ---------- Yazıldı @ 14:08:53 ----------

hangi konudaki link göremedim ?

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...p2-yakinda-tum-rmler-15-04-2012-a-541173.html adresindeki konuda. Resim ekledim:

ben fırmware edıtor kuullanamıyorum bırı stıl 2 nın ıcıne bu klavye duzeltme yamasını uygulayabılırmı benm ıcın n97 rm505

Evet, başka N97 RM-505 kullanıcısı varsa yamayı deneyebilir mi?

---------- Eklendi @ 15:10:22 ---------- Yazıldı @ 15:09:08 ----------

N97 RM-505 kullanıcılarının TCK v1 Final SP1'de herhangi bir stilde denemeleri gereken yama:

Konudaki videoya göre uygulayabilirsiniz. Arşivin içindeki metin belgesini öne okumalısınız.

semihh95

semihh95

Üye
rambo yama uygulanmmıs
jaf la yapılacak halde lınk verebılırsen hemen denerm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Basit birşey. Niye yapamıyorsun? Sen yapmazsan, başkası da yoksa yapacak, N97 için yayınlarım ancak sorun daha da kronik hale gelebilir.

---------- Eklendi @ 15:33:06 ---------- Yazıldı @ 15:32:51 ----------

Video çektim yetmiyor mu ya?

turkishield

turkishield

Üye
5800 stil 1 yükledim telefon arama yapmıyor sebebi ne olabilir ? Bu arada mesaj atabiliyorum...

Mert045

Mert045

Üye
mrb lar arkadaşlar Cfw yi yeni keşfettim Ve ne olduğunu yeni yeni anladım.Telefonuma tarifteki gibi jaf ile kurulum yaptım.
T.C.K v1 Final Nokia 5800 V60.0.003 Stil 1 i yükledim ve gerçekten çok memnunum.Ekran Parlaklık hassasiyet ayarı resimdeki gibi diil.Kamera da fotoğraf çektikten sonra sil dediğimde kamera zaten kullanılıyor hatası aldım ikinci kez denedim ve oldu.Ram Blow Pro programında kullanılan bellek 51 ile 58 arasında farklılık gösteriyor.T9 yamasını da yaptım gerçekten büyük bi zahmetten kurtarmış çalışma yapan arkadaş.Genelinde Güzel Ama eminim sonraki çalışma bundan daha güzel olucak.Ve bencede Gerçekten Çok güzel bi cfw Hazırlamışlar.Ciddi bi emek harcanmış ve emeğin karşılığı da teşekkürle ödenmez arkadaşlara bağış yapmayı unutmayın.5TL gibi küçük bir bağış emek karşılığı diil ama herkes 5 TL bağış yaparsa geçrekten arkadaşların daha werimli çalışma yapmalarına olanak sağlanacağnı düşünüyorum ve çalışmalar için çok tşk ediyorum Bütün Emeği Geçen arkadaşlara çok çok tşk ederim.Ben Çok beğendim Ellerinize Sağlık Kardeşlerim.Yapıcanız Çalışmalarda Yüce Allah yar ve de yardımcınız olsun dua ile Allah a emanet olun.
:good:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
semihh95

semihh95

Üye
deneyeyım aksama bakalım daha yenı fw yuklemıstım umudu kesıp tuh,
n97 mınının klavye sorunu neydıde duzeldı sorunumuz aynımıydıkı

M. tAHA

M. tAHA

Üye
semih sen daha önce tck nin cfw sinden başla cfw yükledin mı

M. tAHA

M. tAHA

Üye
evet hepsınde klavye sorunu vardı

o zaaman ilk olarak navifirm den orjinal dosyasını indireceksin sadeece rofs dosyasını indirmen yeterli. sonra ramboun anlattığı gibi firmware kulanman yeterli (yama nasıl uygulanır dıye birinci sayfada video var ya onu) ondan sonra ne yapacagını söleriz ok mı?

semihh95

semihh95

Üye
[email protected]

sana zahmet detaylı bı konussakta anlatsan ama c6 tabanlı tck v1 mı olucak anlamadım .s

turkishield

turkishield

Üye
telefon arama yapmıyo bi ilgilenen yok mu ?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
gorunmuyor maıl adresını verde ben ekleyeyım abıcım
hotmail sayfasından davetlere bak

---------- Eklendi @ 18:06:39 ---------- Yazıldı @ 17:50:21 ----------

e haadi bekliyorummm

---------- Eklendi @ 18:14:39 ---------- Yazıldı @ 18:06:39 ----------

artık bekleyemiyorum bb

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Dünya'nın En Büyük CFW Projesi: TCK v1 Final SP1
(SP2 Yakında) - Tüm RM'ler | 15.04.2012
adresindeki konuda. Resim ekledim: http://img846.imageshack.us/img846/7105/
adszqml.jpg

ya rambo ben yama yüklemeyi biliyom senden 6 sayfa karakterli djraz fontunu istiyorum

semihh95

semihh95

Üye
ya bissürü istek var hangisisin bilmiyorum hepsini kabul ettim abicim

forumber

Üye
of hocam ne yapmışsınız böyle,neredeyse 1 sene olmuş uçmuşsun rambo resmen.Hatırladınmı beni?

Başarılarının devamını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oooo forumber! Hatırladım seni :yuru Nasılsın?

---------- Eklendi @ 20:07:59 ---------- Yazıldı @ 20:07:33 ----------

Senin en son telefonlara hack çıkarmakla ilgili projeni bile hatırlıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: forumber

killer78

Üye
rambo bi an önce ciksa şu sp2 cok merakliyiz

Üst Alt