anılbaran
Üye
Tamamdır![]()

---------- Eklendi @ 19:42:10 ---------- Yazıldı @ 19:41:27 ----------
Lütfen SP2'de Stil 1 için Beta 3de ki gibi ANDROİD yazı tipini kullanın![]()
yamalarda olması lazım
Tamamdır![]()

Lütfen SP2'de Stil 1 için Beta 3de ki gibi ANDROİD yazı tipini kullanın![]()
rambo ndrive programını kurduğumda galeriye 300e yakın küçük resim geliyor buda çok çirkin bir görüntü oluşturuyor yok mu buna bir çözüm?

anılbaran sorum senin içinde geçerli bu arada?
rambo ndrive programını kurduğumda galeriye 300e yakın küçük resim geliyor buda çok çirkin bir görüntü oluşturuyor yok mu buna bir çözüm?
ben ndrivenin resimlerinin galeride gözükmediği bir sürü cfw gördüm demekki bir çözümü var keşke yapılabilse birşeyler
---------- Eklendi @ 19:48:37 ---------- Yazıldı @ 19:46:04 ----------
bilmiyorumki nerde toplanıyor nerde toplanıyorsa galeri hepsini görüyor moonlight diye bi cfw var arkadaşımda onda gözükmüyor mesela
rambo 5230 için belle bar yaması var mı?
---------- Eklendi @ 22:06:07 ---------- Yazıldı @ 22:03:52 ----------
belle bar çok güzel duruyor sp2den sonra belle barı yama olarak yayımlarsan çok memnun olurum.güncelleme ile kayboluyor diyebilirsın benim sistemi güncelleme gibi bir niyetim yok hadi bi krallik daha yapta yayımla şu belle barı?

nasıl beta ya bizim arkadaş bir senedir moonlight cfw kullanıyor belle bar var daha hiç sorun çıkarmadı ona siz yapmayı bilmiyorsunuz büyük ihtimalle belle barı
---------- Eklendi @ 22:17:33 ---------- Yazıldı @ 22:17:06 ----------
birde v2 ne
ya ben sadece menüde olan belle bar yamasına razıyim onun yaması yayımlanamazmı
Yanlış bilgi vermiş olmayayım..Belle Bar'ı bizde cfw'lerde kullanmak istiyoruz. Fakat şu an beta yani bir çok hata var. Stabil ve her yarda çalışanını bulursak yani hatalarını en aza indirirsek tabiki yayınlayacağız. Birde benim bildiğim kadarıyla v2 ile sadece 5800 ve 5230'a gelebilir. Çünkü her telefona olmuyor nedenini bilemiyorum![]()
ben sadece giriş ekranındaki seçenekler arama ekranı rehber barının belle bar olmasını istiyorum.
---------- Eklendi @ 22:29:39 ---------- Yazıldı @ 22:26:13 ----------
buda zor birşey olmasa gerek?

rambo nerelerde bileniniz var mi acaba?