Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
anılbaran
Üye
ilk sayfada yazıyor olması lazım.Sıkıntı yaşarmımısn bilemicem denemedim çünkü
semihh95
Üye
n97 de i ç ğ ü ö tuşları ve noktalamaların yeri değişmiş veya klavyeden yapılamıyor 5. olanı yükledim bi yardım..
bide sensörler çok hassas çözümü varmı
anılbaran
Üye
o sorunun bir çözümü yok malesef
Serkan``
Üye
Hocam bir arkadaş 5530'daki yeşil ve kırmızı ışıklardan bahsetmiş, aynı sorun bende de var yalnızca menü tuşu yanıyor diğerleri yanmıyor. 2 kez formatladım hâlâ aynı. Ufak bir fix var mıdır acaba?
Eyvallah umarım hâllolur onun dışında herşey mükemmel.
yakupbjk
Üye
ellerinize saglık beyler cooooooook kkkkk tesekurler deneyecem sagolun dedık ama ben bagıs yapmak ıstıyorum fakat guvenlı bır yermı kart numarasını verecem ama korkuyorum lutfen yetkılı arkadaslardan cevap beklıyom
anılbaran
Üye
rica ederiz.Guvenilir buyuk ihtimal
ebbuzer
Üye
hocam 5530 kullanmktym önce stil 2 sonra 3 ü kurdum.2sindede işcep uygulamasını yükleyemedm yardmlarınızı bekliyrm.sertifika ayarlarnı denedm ama olmadı
anılbaran
Üye
işcep te ne hatası alıyon
Serkan``
Üye
Hocam bilirsin "light mod v3 by mara" diye bir mod var ışıkları düzelten onu ekledim rofs'a, bu defa da kırmızı ışık + menü ışığı yanıyor ama yeşil yanmıyor. Şimdilik idare eder.
Hocam bilirsin "light mod v3 by mara" diye bir mod var ışıkları düzelten onu ekledim rofs'a, bu defa da kırmızı ışık + menü ışığı yanıyor ama yeşil yanmıyor. Şimdilik idare eder.
Usta x6 için stil 5 i kurdum.Benim istediğim internetle ilgili dosyalar mesela opera facebook mail filan.İnternet diye bi klasörde olsun.ikonu da internetle ilgili olsun.Bunun için harita internet media ofis oyunlar klasörü lazım.Kendim yeni klasör açınca simge standart oluyo görüntü iyi durmuyo.Klasörler otomatik oluşsun içine ben atayım istediğimi