Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Maynard

Maynard

Üye
hangi stil paşam

---------- Eklendi @ 18:39:29 ---------- Yazıldı @ 18:38:54 ----------

Usta x6 için stil 5 i kurdum.Benim istediğim internetle ilgili dosyalar mesela opera facebook mail filan.İnternet diye bi klasörde olsun.ikonu da internetle ilgili olsun.Bunun için harita internet media ofis oyunlar klasörü lazım.Kendim yeni klasör açınca simge standart oluyo görüntü iyi durmuyo.Klasörler otomatik oluşsun içine ben atayım istediğimi

yamalardan herhangi bir ikon paketini indir. içinde private ve resource klasörleri olması lazım. sen sadece private olanı at rofs2'ye. o zaman bahsetmiş olduğun klasörler orjinal simgeleri ile gelecektir. :oke:

ekleme: piedpro ikon paketi ile olmuyor ben n8 ile denedim oldu.

Serkan``

Üye
zaten ışıklarda sorun yoktuki.

5530'da yeşil ve kırmızı ışık yanmıyordu, sadece menü tuşu yanıyordu o yüzden o modu kullandım. Başka bir arkadaşta da bu sorun varmış.

Not: Düzeltme yapayım nasıl oldu bilmiyorum ama birkaç defa tekrar yükleme yaptım herhangi bir mod olmadan "orjinal" haliyle, kırmızı ışık da yanıyor artık. Sadece yeşil arama tuşu yanmıyor.

optimus33

Üye
neredeyse bütün sürümlerde hassas parlaklık yok. ve stil 3 te mesaj yazma hızı 0.5 sn değilde 1 sn gibi . anlaşılan testler baştan savma yapılmış

anılbaran

anılbaran

Üye
evet hassas patlaklık yok . Çünkü biz koymadık ve koymak zorunda degiliz.Saniyeyi kendin mi ölçtün kardeşim öyle bi sonuca vardın ? TEsT ler Baştan Savma yapılmadı . Tam teşekkürlü yapıldı .

kenanaba

kenanaba

Üye
stil 3 ü n97 ye kurdum webbrowser v7.1.4 gösteriyor 2.ev ekranı boş değil

---------- Eklendi @ 17:01:16 ---------- Yazıldı @ 16:59:39 ----------

herşey silinmiş çok boş bir cfw olmuş

anılbaran

anılbaran

Üye
stil 3 ü n97 ye kurdum webbrowser v7.1.4 gösteriyor 2.ev ekranı boş değil

---------- Eklendi @ 17:01:16 ---------- Yazıldı @ 16:59:39 ----------

herşey silinmiş çok boş bir cfw olmuş

web browser ın hangi sürümünü bekliyodun ?n97 için sadece c6v40 portu var.Ne silinmiş söylermisın? Boş cfw dedigin cfw için ben kaç saat ugraştım haberin var mı ?

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
N97 için tüm stilleri denedim. Şuan biraz üzerinde oynadığım stil3 kullanıyorum. Açıkca söylemek gerekirse performans harika
Bilinen klavye sorunu dışında hiçbir sorun yoktur bilginize..
ek olarak..
Telefonunuzu Jaf Flashladıktan sonra Hafıza kartınızı biçimlendirin ve tekrar Hard Format atın..bir sorununuz kalmayaktır.
Kötü ithamlarda bulunmadan önce yukarda yazdıklarımı bi deneyim ortada büyük bir emek söz konusu ve dediğim gbi tüm stilleri denedim sorun yoktur :)

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K ekibi, bu akşam durumlar nasıl? Yorumlar çok cahilce atılmış :kotu:

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta
anılbaran

anılbaran

Üye
iyi diyelim iyi olsun :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:) hayat iste anıl kardeş ne yaparsın :)

ebbuzer

Üye
sertifika hatası veriyor.uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor.nokia store dan yüklemeye çalışyorum indiriyor sonra yükleme başarısız diyor.stil 2 gerçekten mükemmel olmuş tam aradığım şekilde modlanmış elinize sağlık.ama işcepi kullanamayınca çaresiz kaldım

kenanaba

kenanaba

Üye
öncelikle emeğine sağlık bunu söylemeyi unutmuşum çok stabil bir cfw olmuş boştan kastım içinde çok az sayıda uygulama var ayrıca stil 2 yide denedim stil 1 i şimdi kullanıyorum en iyi ikonlar bunda var.web browser neden v7.1.4

ebbuzer

Üye
işcep te ne hatası alıyon
sertifika hatası veriyor.
uygulama
sağlayıcısıyla görüşün diyor.nokia store dan yüklemeye çalışyorum indiriyor sonra yükleme başarısız diyor.
stil
2 gerçekten
mükemmel
olmuş tam aradığım şekilde modlanmış elinize sağlık.ama işcepi kullanamayınca çaresiz kaldım

anılbaran

anılbaran

Üye
sertifika hatası veriyor.
uygulama
sağlayıcısıyla görüşün diyor.nokia store dan yüklemeye çalışyorum indiriyor sonra yükleme başarısız diyor.
stil
2 gerçekten
mükemmel
olmuş tam aradığım şekilde modlanmış elinize sağlık.ama işcepi kullanamayınca çaresiz kaldım

peyki biz bi bakalım da ilerde o konuyu halletmeye çalışırız

killer78

Üye
rambo tema efektleri devre dışı kalıyor yok mu bir çözüm?

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

killer78

Üye
bahsettiğiniz cfw kesinlikle hatasız değil stil 2 yi kurdum iphone tuş kilidini kullandığım zaman tema efektleri devre dışı kalıyor kullanma o zaman kilidi diyeceksiniz o kilidi kullanmadan ve tema efektlerini kullanmadan cfw kullanmanın bi anlamı yok lütfen bir çözüm üretin...

anılbaran

anılbaran

Üye
bendede stil 2 yuklu ama o sorun yok (.)

killer78

Üye
5230 mu kullanıyorsun sen?

Üst Alt