Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Öncelikle emeği geçen herkezin ellerine sağlik.

N97 için Stil 5 cfw'ini yükledim. Gördüğüm birkaç adet sıkıntının dışında herşey harika özellikle hız ve ram konusunda ayrıca övgüyü hak ediyorsunuz :)
Karşilaştığım sorunlardan bahsetmek gerekirse;
1- Yatay konumda "alfasayısal tuş takımı" çalışmıyor.
2-Buradaki sıkıntı klavye ile ilgili tek tek her tuşu incelediğimde "." işareti yerine"," işareti çıkıyor ve "k" tuşuna basılı tuttuğumda "ü" harfi çıkması lazımken "ş" harfi çıkıyor. Bu verdiğim 2 örneğe bağlı olarak "noktalama işaretlerinde ve "special "lerin yerlerinde sıkıntı var.(Telefonum Türkiye'den alındı. Arap alfabeli falan değil)
3- Son olarak ekran ve tuş takımı kilitlenmesi ile ilgili. Tuştakımını açma konusunda bir sorun yok gayet başaralı yalnız N97'imde tuş kilidi açma kapama tuşu kırıldığı için tuş takımını nasıl kilitleyeceğimi bulamadım. Eskiden "power" tuşuna bastığımda "tuş takımını ve ekranı kilitle" şeklinde bir ibare vardı onu kullanıyordum. Şimdi onun yerine "yeniden başlat" gelmiş. Yeniden başlatta çok faydalı olmuş ama power tuşuna tekrar tuş kilitleme ibaresinin konma ihtimali varmıdır gereki dosyaları uploadlarmısınız?
4- Mediabar yok sanırım emin değilim bilgilendirirseniz sevinirim

Tekrardan teşekkür ederim güzel bir fw olmuş :)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
stil 1 i ilk yükledim ilgili modu koydum rofsa accel switch media bar da çalıştı sonra bazı bileşenleri sildim dolayı tekrar flashladım çalışmadı yani Nokia FW Cleaner birşeyler silince çalışmıyor şuan sorun yok ama

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

N97 için Stil 5 cfw'ini yükledim. Gördüğüm birkaç adet sıkıntının dışında herşey harika özellikle hız ve ram konusunda ayrıca övgüyü hak ediyorsunuz :)
2-Buradaki sıkıntı klavye ile ilgili tek tek her tuşu incelediğimde "." işareti yerine"," işareti çıkıyor ve "k" tuşuna basılı tuttuğumda "ü" harfi çıkması lazımken "ş" harfi çıkıyor. Bu verdiğim 2 örneğe bağlı olarak "noktalama işaretlerinde ve "special "lerin yerlerinde sıkıntı var.(Telefonum Türkiye'den alındı. Arap alfabeli falan değil)
3- Son olarak ekran ve tuş takımı kilitlenmesi ile ilgili. Tuştakımını açma konusunda bir sorun yok gayet başaralı yalnız N97'imde tuş kilidi açma kapama tuşu kırıldığı için tuş takımını nasıl kilitleyeceğimi bulamadım. Eskiden "power" tuşuna bastığımda "tuş takımını ve ekranı kilitle" şeklinde bir ibare vardı onu kullanıyordum. Şimdi onun yerine "yeniden başlat" gelmiş. Yeniden başlatta çok faydalı olmuş ama power tuşuna tekrar tuş kilitleme ibaresinin konma ihtimali varmıdır gereki dosyaları uploadlarmısınız?

bu tuş kilidi problemini çözer :)
http://www.maxicep.com/symbian-3-yazi-ekran-dil-araclari/lanternsoft-keylock-shortcut-v1-00-0-s60v5-s-3-unsigned-536217.html

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta

killer78

Üye
ya tema efektleri hala kayboluyor yok mu buna bir
çôzüm?

Maynard

Maynard

Üye
ev ekranında saat widgeti hariç geri kalanları şeffaf yapmak için yama hazırlayabilir misiniz? Kendi kurduğum temalarda şeffaflık olmuyor çünkü.

anılbaran

anılbaran

Üye

yatayda alfasyısal bizim cfw de yok . 2. Sorunu biliyoruz fakat çözemedik.Ekranı kitlemem için keylock kullanabilirsin .

---------- Eklendi @ 12:30:01 ---------- Yazıldı @ 12:28:37 ----------

stil 1 i ilk yükledim ilgili modu koydum rofsa accel switch media bar da çalıştı sonra bazı bileşenleri sildim dolayı tekrar flashladım çalışmadı yani Nokia FW Cleaner birşeyler silince çalışmıyor şuan sorun yok ama

yahu canım kardeşim sizde silmeyin bişiler fw yi fazla kurcalamayın .Demekkü böyle kalması gerekiyomuş :)

---------- Eklendi @ 12:30:44 ---------- Yazıldı @ 12:30:01 ----------

ya tema efektleri hala kayboluyor yok mu buna bir
çôzüm?

bizde kaybolmuyor sorun belki sende olabilir diye düşünüyom :)

---------- Eklendi @ 12:31:30 ---------- Yazıldı @ 12:30:44 ----------

ev ekranında saat widgeti hariç geri kalanları şeffaf yapmak için yama hazırlayabilir misiniz? Kendi kurduğum temalarda şeffaflık olmuyor çünkü.

o bende vardı ama bulamadım dostum .

Maynard

Maynard

Üye
rambonun arşivinde vardı ama mobil olduğum için indiremiyorum. Ev ekranı arkaplanı silme diye birşeydi

NovaYear

Üye
arkadaşlar nokia 5530 da alttaki yes no ışıklarında sıkıntı var. tuş kilidini açınca sadece menu ışığı yanıyor. hepsinin yanması lazım.

anılbaran

anılbaran

Üye
olabilir belkı :hmmm

Carino

Üye
emeğinize sağlık, 10 numara olmuş.... başarılar...

anık

Üye
yamaların linki sorunlu kardeş linke bir göz atsan

NovaYear

Üye
herşey iyi güzelde şu uygulamayı yüklemeye çalışırken hata alıyorum.

dahili bşelşen gerekli gibi birşeyler zırvalayıp daha okuyamadan kayboluyor.

sıkıntının sebebi nedir ne yapmak lazım ?

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar nokia 5530 da alttaki yes no ışıklarında sıkıntı var. tuş kilidini açınca sadece menu ışığı yanıyor. hepsinin yanması lazım.

format at bi dene .

---------- Eklendi @ 17:52:44 ---------- Yazıldı @ 17:52:14 ----------

emeğinize sağlık, 10 numara olmuş.... başarılar...

:oke:

---------- Eklendi @ 17:54:04 ---------- Yazıldı @ 17:52:44 ----------

herşey iyi güzelde şu uygulamayı yüklemeye çalışırken hata alıyorum.

dahili bşelşen gerekli gibi birşeyler zırvalayıp daha okuyamadan kayboluyor.

sıkıntının sebebi nedir ne yapmak lazım ?

bilmiyorum o uygulama hakkında bilgim yok.Bi sorun vermemesi lazım

killer78

Üye
tema efekleri kaybolan başka kimse yok mu bilgi verin

turkey2008abc

Üye
x6 için finali kurdum.Ama media internet haritalar gibi klasörler yok.Yeni klasör açıp içine atınca sabit simgeli oluyo.Bu klasör ekleyebilirmiyiz

polemik61

Üye
çalışma için klavyene sağlık lakin c6 modu yerine bellanın modu eklenemezmi bide anamenüde aşağı doğru iconlar var onları soldan sağa çekerek götürsek yani istediğimiz kadar anasayfa eklesek bide ana ekranda resim değiştirme olsa andorind gibi güzel olmazmı

anılbaran

anılbaran

Üye
x6 için finali kurdum.Ama media internet haritalar gibi klasörler yok.Yeni klasör açıp içine atınca sabit simgeli oluyo.Bu klasör ekleyebilirmiyiz

hangi stil paşam

---------- Eklendi @ 18:39:29 ---------- Yazıldı @ 18:38:54 ----------

çalışma için klavyene sağlık lakin c6 modu yerine bellanın modu eklenemezmi bide anamenüde aşağı doğru iconlar var onları soldan sağa çekerek götürsek yani istediğimiz kadar anasayfa eklesek bide ana ekranda resim değiştirme olsa andorind gibi güzel olmazmı

evet öyle bişi olsa guzel olur du ama yok :)

guilty_2121

Üye
beta 3 de kullanılan yazı fontunun ismini öğrenebilir miyim? ayrıca bu fontu stil 1 de kullanırsam 6 sayfa özel mesaj karakterleriyle ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım?

Üst Alt