Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Tek Eksiği Tema Cfw nin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
En hafif temayı seçtim. Doğaldır :oke:

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
furkan stil 1 sorunsuz herşey media bar felan çalışıuyor kzrdeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
anılbaran

anılbaran

Üye
kurban kesecem artıkın hele şükür çalışıyor :D güle güle kullan . Ama fazla gülme :D

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
minideki sorun :)

fLuke!

fLuke!

Üye
Lamerfall'ın moreram'ini kullanıyor musunuz bu fw de?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Minide klavye sorunu çözülemedi ama Tester'imiz bana "çok büyütülecek bir sorun değil" dedi. Tam olarak sorun ne bilmiyorum ancak çözülemedi. Araştırdım, çözende olmamış. Ne olacak, iki işaret klavyede basınca çıkmıyor diye koskoca CFW'den mi vazgeçecekler :ehe

---------- Eklendi @ 16:25:52 ---------- Yazıldı @ 16:25:02 ----------

Lamerfall'ın moreram'ini kullanıyor musunuz bu fw de?

Hayır. Kullanmayı düşündük, ancak proje aşamasında olan bir uygulamayı kalkıpta 55 CFW'ye uygulamak mantıklı gelmedi. Sadece 5230, 5800 olsa neyse :)

fLuke!

fLuke!

Üye
Minide klavye sorunu çözülemedi ama Tester'imiz bana "çok büyütülecek bir sorun değil" dedi. Tam olarak sorun ne bilmiyorum ancak çözülemedi. Araştırdım, çözende olmamış. Ne olacak, iki işaret klavyede basınca çıkmıyor diye koskoca CFW'den mi vazgeçecekler :ehe

---------- Eklendi @ 16:25:52 ---------- Yazıldı @ 16:25:02 ----------

Hayır. Kullanmayı düşündük, ancak proje aşamasında olan bir uygulamayı kalkıpta 55 CFW'ye uygulamak mantıklı gelmedi. Sadece 5230, 5800 olsa neyse :)
Ben bi deneyeyim onu.:)

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dene bakalım :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Banlanmadan önce ne olduğunu çok iyi bilirdim. lamerfall diye bir DM üyesi RAM projesi yürütüyordu. Telefonun açılışında tüm bileşenler kapalı oluyor, açmak için Python ve bir tane de ayrı program gerekiyor. Python'un CFW'ye gömülmesi şuan için mümkün olmadığından (Rofs2 alanı yetersiz) hiç bulaşmadık.

haqanguven

haqanguven

Üye
:) iyi çalıştı DM ciler... Biz basmadan banlandık...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ozan abiye bildirmişler yuh :|

fLuke!

fLuke!

Üye
Arkadaşlar deniyince konuya yazacağım ama pek zamanım yok.Okulda yazılı haftasındayız.(böyle dediğime bakmayın akşam ne olursa olsun deneyeceğim.):D

anılbaran

anılbaran

Üye
Maxicepin kurucu admini olur Ozan abim. Ona bildirmişler .

Üst Alt