Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Bende var hala hiç format atmadım kelime eklemeye devam ediyorum ;)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
Furkan kardeş final çıkınca sunum için bir önerim olacak fazla tele çıkacağı için her biri için bir sürü resim felan bomba gibi olur en iyisi her tel için bu konuda bir link yap o sayfaya yönlendir bizi olamzmı isteyen o tel için o sayfada konuşur ve o telden sorumlu kişi ilgilenir valla bunu yapman çok manidar olur bence kardeş benden sana bi dost tavsiyesi

Mert045

Mert045

Üye
O upload ettiğim bende de varda ben onun üstüne 300 kelime falan eklemiştim :(

alicilin

alicilin

Üye
Sorunsuz Kardeşim Yükleyebilirsin Merak Ettiğin Bir Durum Olursa Yorumlardan Bulabileceğine Inanıyorum ;)

Eywallah üstaddım. hemen indirip kurayım. aslında kendi cfwmden memnundum fakattt. o açılıştaki türk bayrağı varya. işte sırf onun için yine kullanırım ben bu cfwyi :) çok teşekkürler üstadlar. yapımcı arkadaşların ellerine kollarına sağlık.

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Eywallah üstaddım. hemen indirip kurayım. aslında kendi cfwmden memnundum fakattt. o açılıştaki türk bayrağı varya. işte sırf onun için yine kullanırım ben bu cfwyi :) çok teşekkürler üstadlar. yapımcı arkadaşların ellerine kollarına sağlık.

:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye

rica ederiz :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Furkan kardeş final çıkınca sunum için bir önerim olacak fazla tele çıkacağı için her biri için bir sürü resim felan bomba gibi olur en iyisi her tel için bu konuda bir link yap o sayfaya yönlendir bizi olamzmı isteyen o tel için o sayfada konuşur ve o telden sorumlu kişi ilgilenir valla bunu yapman çok manidar olur bence kardeş benden sana bi dost tavsiyesi

Mantıklı ve çok süper bir fikir! :oke: Ancak her telefon için ayrı sunum çok zor olur :( Dediğinde haklısın ancak mecburen tek konu üzerinden gidiyoruz. İdare ediyoruz :)

hahaha atmam atmam korkma :D

Tamam ;)

Türk bayrağı T.C.K'nın sembolü, o yüzden ekledim ;)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
T9'u hallediyorùz.

x-scarface

x-scarface

Üye
anıl müzikçalar konusunda neye karar verdiniz eski sürüm mü kullanacaksınız yoksa yine bu mu olacak? yada hatalar qiderildimi?

sercan5835

sercan5835

Üye
öncelikle koollay gelsin .) şu ''seçenekler'' ''geri'' vs. vs. gibi yazılar yerine symbian belledeki gibi işaretler yerleştirseniz olur mu .?? :)

şunun gibi :

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
qweratomic sen iyimisin kardeş yaa o nasıl bir mesajdır senin yüzünden finalin çıktığını sandım artist gibi mesaj yazacağına düzelt şunu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öncelikle koollay gelsin .) şu ''seçenekler'' ''geri'' vs. vs. gibi yazılar yerine symbian belledeki gibi işaretler yerleştirseniz olur mu .?? :)

şunun gibi :

Nasipse T.C.K v2 ile.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ışık sensoru aydınlık ortamda parlaklığı artırıyor mu

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Modeller arasında c5-03 de olsaydı keşke :P:

Üst Alt