Bende var hala hiç format atmadım kelime eklemeye devam ediyorum![]()

O upload ettiğim bende de varda ben onun üstüne 300 kelime falan eklemiştim![]()

Sorunsuz Kardeşim Yükleyebilirsin Merak Ettiğin Bir Durum Olursa Yorumlardan Bulabileceğine Inanıyorum![]()
çok teşekkürler üstadlar. yapımcı arkadaşların ellerine kollarına sağlık.Eywallah üstaddım. hemen indirip kurayım. aslında kendi cfwmden memnundum fakattt. o açılıştaki türk bayrağı varya. işte sırf onun için yine kullanırım ben bu cfwyiçok teşekkürler üstadlar. yapımcı arkadaşların ellerine kollarına sağlık.

Eywallah üstaddım. hemen indirip kurayım. aslında kendi cfwmden memnundum fakattt. o açılıştaki türk bayrağı varya. işte sırf onun için yine kullanırım ben bu cfwyiçok teşekkürler üstadlar. yapımcı arkadaşların ellerine kollarına sağlık.

Furkan kardeş final çıkınca sunum için bir önerim olacak fazla tele çıkacağı için her biri için bir sürü resim felan bomba gibi olur en iyisi her tel için bu konuda bir link yap o sayfaya yönlendir bizi olamzmı isteyen o tel için o sayfada konuşur ve o telden sorumlu kişi ilgilenir valla bunu yapman çok manidar olur bence kardeş benden sana bi dost tavsiyesi
Ancak her telefon için ayrı sunum çok zor olur
Dediğinde haklısın ancak mecburen tek konu üzerinden gidiyoruz. İdare ediyoruz 
hahaha atmam atmam korkma![]()
Eywallah üstaddım. hemen indirip kurayım. aslında kendi cfwmden memnundum fakattt. o açılıştaki türk bayrağı varya. işte sırf onun için yine kullanırım ben bu cfwyiçok teşekkürler üstadlar. yapımcı arkadaşların ellerine kollarına sağlık.
öncelikle koollay gelsin .) şu ''seçenekler'' ''geri'' vs. vs. gibi yazılar yerine symbian belledeki gibi işaretler yerleştirseniz olur mu .??![]()
şunun gibi :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anıl müzikçalar konusunda neye karar verdiniz eski sürüm mü kullanacaksınız yoksa yine bu mu olacak? yada hatalar qiderildimi?
ışık sensoru aydınlık ortamda parlaklığı artırıyor mu
Donanımsal.ışık sensoru aydınlık ortamda parlaklığı artırıyor mu
ışık sensoru ortama göre ekran parlaklığını ayarlıyor mu