Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
qweratomic sen iyimisin kardeş yaa o nasıl bir mesajdır senin yüzünden finalin çıktığını sandım artist gibi mesaj yazacağına düzelt şunu

ikinci mesajında üsttekini yanlıs yazdım demiş yine yanlış yazmış bu neyin kafası ne ictiyse bizde istiyoruz :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen neyin peşindesin :ehe

merhaba_-

Üye
oldu galiba oleyyy, 5800da ev ekranının yan yatması süper birşey :) Elinize sağlık arkadaşlar; final sürümünde inşallah sizinleyim son kararım :)

hasan5534

Üye
kardeşim öncelikle böyle bir çalışma yaptığınız için çok teşekkür ediyorum bi sorunum var 5230 telefonuma bu cfw yi kurdum fakat 5800 telefonuma kuramadım benim yazılım sürümüm 52.0.007 bu konulardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

97utku

Üye
Ben çok beğendim kullanıyorum teşekkürler .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
oldu galiba oleyyy, 5800da ev ekranının yan yatması süper birşey :) Elinize sağlık arkadaşlar; final sürümünde inşallah sizinleyim son kararım :)

İnşallah :alkis

kardeşim öncelikle böyle bir çalışma yaptığınız için çok teşekkür ediyorum bi sorunum var 5230 telefonuma bu cfw yi kurdum fakat 5800 telefonuma kuramadım benim yazılım sürümüm 52.0.007 bu konulardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Nokia 5800 RM-356'nın son versiyonu V60.0.003'tür. Eğer bu CFW'yi yüklersen, 5800 olan telefonu V52.0.007'den V60.0.003'e yükseltmiş olursun.
Diğer bir deyişle, V52.0.007'nin üzerine direk bu CFW'yi atabilirsin. Bunun sonucunda telefonun V60 olur.

Ben çok beğendim kullanıyorum teşekkürler .

Kullandıkça ekibimizi hatırlarsın :) Güle güle kullan.

merhaba_-

Üye
Kilit titreşimi ya tamamen kaldırılır ya da şimdiki gibi titrer ve titreşim seviyesi azaltılamaz. Ayarıda yok yani ;)

----------Eklendi @ 19:54:47 ---------- Yazıldı @ 19:53:50 ----------

Ancak titreşim dosyalarında birkaç ayarla oynarsam belki titreşim seviyesini azaltabilirim :hmmm

şu titreşim olayı çözülse iyi olacak, tuş kilidi açıp kapadığımda korkuyorum :D sessiz olmasını tercih ederim.
birde 5800 da mesaj yazarken sembollerin içinde enter yani alt satıra geçmeyi sağlayan işareti görmedim haberiniz olsun. Tuş kilidi titreşimi dışında memnunum, tekrar elinize sağlık..

BaranASYA

BaranASYA

Üye
şu titreşim olayı çözülse iyi olacak, tuş kilidi açıp kapadığımda korkuyorum :D sessiz olmasını tercih ederim.
birde 5800 da mesaj yazarken sembollerin içinde enter yani alt satıra geçmeyi sağlayan işareti görmedim haberiniz olsun. Tuş kilidi titreşimi dışında memnunum, tekrar elinize sağlık..

Kardeş sıfır( 0 ) tuşuna 3 kez ard arda tıkla bir alt satıra geçer :)

• Beğen
Tepkiler: merhaba_-

merhaba_-

Üye
makbule geçti teşekkürler.
yeni keşfettim bu sohbetler kısmı çok hoş olmuş, iphonelardan falan görüp hevesleniyordum. Sevindirik oldum. :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Tuş kilidi titreşimini hallettik ;)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
S60v5'te öyle bir özellik yok bir kere :) Donanımsal.

---------- Eklendi @ 09:12:01 ---------- Yazıldı @ 09:10:49 ----------

Mesaj kasma lütfen. :kotu:

Orjinal fw de oluyor ama mesaj kasmıyorum ona göre yükleyeceğim .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer varsa öyle bir özellik (5230da yok) cfwde de olacak.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800da var. Biri demişti hassas parlaklık modu yapınca o çalışmıyo diye. Eğer yapılıysa nasıl iptal ederim

Yama yaparım :) Final çıktıktan sonra bir sürü yama yayınlayacağım. Sonradan gelen istekler doğrultusunda yeni yamalar yayınlayacağım.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
şimdiden teşekkürler :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yamaların nasıl yükleneceği ile ilgili video hazır :)

omerfarukbaspin

Üye
nası yapılır peki yama böyle bi konu açsan çok makbule geçer :) :)

Üst Alt