anılbaran
Üye
Modeller arasında c5-03 de olsaydı keşke![]()
sen c6 portu yap gerisini hallederiz

Modeller arasında c5-03 de olsaydı keşke![]()

qweratomic sen iyimisin kardeş yaa o nasıl bir mesajdır senin yüzünden finalin çıktığını sandım artist gibi mesaj yazacağına düzelt şunu

oldu galiba oleyyy, 5800da ev ekranının yan yatması süper birşeyElinize sağlık arkadaşlar; final sürümünde inşallah sizinleyim son kararım
![]()

kardeşim öncelikle böyle bir çalışma yaptığınız için çok teşekkür ediyorum bi sorunum var 5230 telefonuma bu cfw yi kurdum fakat 5800 telefonuma kuramadım benim yazılım sürümüm 52.0.007 bu konulardan pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler![]()
Ben çok beğendim kullanıyorum teşekkürler .
Güle güle kullan.Kilit titreşimi ya tamamen kaldırılır ya da şimdiki gibi titrer ve titreşim seviyesi azaltılamaz. Ayarıda yok yani
----------Eklendi @ 19:54:47 ---------- Yazıldı @ 19:53:50 ----------
Ancak titreşim dosyalarında birkaç ayarla oynarsam belki titreşim seviyesini azaltabilirim![]()
sessiz olmasını tercih ederim.şu titreşim olayı çözülse iyi olacak, tuş kilidi açıp kapadığımda korkuyorumsessiz olmasını tercih ederim.
birde 5800 da mesaj yazarken sembollerin içinde enter yani alt satıra geçmeyi sağlayan işareti görmedim haberiniz olsun. Tuş kilidi titreşimi dışında memnunum, tekrar elinize sağlık..

makbule geçti teşekkürler.

şu titreşim olayı çözülse iyi olacak, tuş kilidi açıp kapadığımda korkuyorumsessiz olmasını tercih ederim.
birde 5800 da mesaj yazarken sembollerin içinde enter yani alt satıra geçmeyi sağlayan işareti görmedim haberiniz olsun. Tuş kilidi titreşimi dışında memnunum, tekrar elinize sağlık..
S60v5'te öyle bir özellik yok bir kereDonanımsal.
---------- Eklendi @ 09:12:01 ---------- Yazıldı @ 09:10:49 ----------
Mesaj kasma lütfen.![]()
Eğer varsa öyle bir özellik (5230da yok) cfwde de olacak.
5800da var. Biri demişti hassas parlaklık modu yapınca o çalışmıyo diye. Eğer yapılıysa nasıl iptal ederim
Final çıktıktan sonra bir sürü yama yayınlayacağım. Sonradan gelen istekler doğrultusunda yeni yamalar yayınlayacağım.nası yapılır peki yama böyle bi konu açsan çok makbule geçer![]()
![]()