Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

kmesne

kmesne

Üye
Beta 3 ten sonra bıraktınız mı ?

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
Hayır sadece bu ara yoğunuz

monalos

Üye
merhaba ben dosyaları aldım dogrudan tele attım ama hat averdı ekran geliyor local moda filan geçmiyor bu 5230 un 51.0.002 yazılımını indirip attıktan sonramıı atıcaktımbeta3 ü

anılbaran

anılbaran

Üye
bataryayı çıkar tak düzelir .

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
bende finali bugün yarın çıakr diye 2 haftadır takip ediyorum siteyi acaba bu bir taktikmidir. görüntüleme sayısını yükseltmek için

anılbaran

anılbaran

Üye
ne alakası var şimdi ? Yogunuz arkadaşım bu ara . C6v42 kulkanıcaz +9 telefona ortalama 4 çeşitten 36 cfw yapmak boru degil anlatabildim mi ?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
yani yani :D

Symbian Modder

Üye
bende finali bugün yarın çıakr diye 2 haftadır takip ediyorum siteyi acaba bu bir taktikmidir. görüntüleme sayısını yükseltmek için

dostum herkes senin gibi egomanyak değil.kendini uyanık falan zannediyosun ama değilsin yani :D

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
dostum herkes senin gibi egomanyak değil.kendini uyanık falan zannediyosun ama değilsin yani :D
konuşmalarımıza biraz dikkat edelim lütfen gülmek için eğlence arıyorsanız yeri burası değil by çocuk.

anılbaran

anılbaran

Üye
neyse arkadaşlar tartışma yaratacak cevaplar yazmayalım lütfen (.)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
neyse arkadaşlar tartışma yaratacak cevaplar yazmayalım lütfen (.)

lütfen çoğul konuşup hakkımı yeme neyise ben zaten o canlıyı kaale bile alıp mesaj yazmıyorum ok burada konuyu kapatalım

anılbaran

anılbaran

Üye
peyki

pitbull16

pitbull16

Üye
arkadaşlar çalışmalar iyi gidiyodur umarım 23 şubattan beri askerim anca nete girdim cfw yi deneyemedim daha herkeze selamlar başarılar kolay gelsin :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Asker yogunuz gördügün gibi :)Esas sana kolay gelsin diyelim biz dostum ;)

tayo01

tayo01

Üye
2. ev ekranı Nasıl Dolcak :D
:biggrin:

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
gerçekten bu 2. ev ekranına birşey eklemiyorsak nasıl sileriz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
2. ev ekranı silinmiyor. Nokia C6 lara böyle ev ekranları eklemiş. Yapısını değiştiremiyoruz.

virus19

virus19

Üye
peki ikinci ev ekranında duvar kağıdını farklı yapmanın bir yolu var mı

anılbaran

anılbaran

Üye
şimdilik yok sanırsam

Üst Alt