Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

betul.zehir

Üye
Cwf mükemmel diyebiLirim.. YaLnız tek sorun Uygun tema buLamamam... Yardımcı oLurmusunuz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herhangi s60v5 bir teması yükleyebilirsin. Senin tema zevkini biz bilemeyiz :)

betul.zehir

Üye
Herhangi s60v5 bir teması yükleyebilirsin. Senin tema zevkini biz bilemeyiz :)

Teşekkür ederm de :) ben yüklüorum ama tema ikonları veya arka planda tema bozukluk gösteriyo .. Bu yzden buraya yazmıştım..

Maynard

Maynard

Üye
final için çalışmalar başladı mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
yok daha :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Daha yeni ev taşıdık :ehe

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
rambo sana demiştim ya genel bir anlatım yapıcam diye onu yapıyorum çok sıkıldım öyle böyle değil :ehe

----------Eklendi @ 00:36:59 ---------- Yazıldı @ 00:36:23 ----------

bi bak istersen :D

vefad

Üye
her şey iyi güzel kullanıyorumda çokta memnunum teşekkürler fakat telefonu eski orjinal haline getirmek için ne yapmalıyız kısa bi yolu war mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo sana demiştim ya genel bir anlatım yapıcam diye onu yapıyorum çok sıkıldım öyle böyle değil :ehe

----------Eklendi @ 00:36:59 ---------- Yazıldı @ 00:36:23 ----------

bi bak istersen :D

Bu işler çok sıkıyor. Meyvesini alınca iyiki yaptım diyorsun.

----------Eklendi @ 07:44:14 ---------- Yazıldı @ 07:42:58 ----------

her şey iyi güzel kullanıyorumda çokta memnunum teşekkürler fakat telefonu eski orjinal haline getirmek için ne yapmalıyız kısa bi yolu war mı?

Orijinal FW'ni flashlamalısın. Kısayolu yok :bilmm:

yer666666

Üye
s.a beyler yine ben :P.
beyler beta 3 de tuş ışıkları aynı seviyede yanıyor bu güzel ama parlak yanıyolar beta 2 deki gibi tek ışık gibi hepsi soluk olsa bence yeterli birde ekran parlaklık ayarı ekran ışıgı cok az ayarlanıyor bu sebeple sarj pek tutmuyor tel parlaklık özellikle çok farkediyor ofw de ben en sona kadar kısıyodum dısarda zor goruyodum ama en azından sarjı çok gidiyordu :D.bu konuda bi ayarlama yapabilirseniz çok memnun olurum 5530 beta 3 tuş ışıkları harika tek sorun azcık kısık yansın ışıkları çok makbule geçer

yanlizsevdali

Üye
mrb uploader programında facebook active et dediginde sensorleri acıp kapatıyor

vefad

Üye
flashlama nasıl oluyor anlatabilir misin?

tolgha

tolgha

Üye
merhaba
daha onceden soyledıgım gıbı omega yukluydu uzun zaman, sonra v60 cıkınca orj. dondum (memnunum aslında cok kullansamda 2. gunu tamamlıyor bazen 3 gunude gecıyor acık kalma suresi) ama tabı fw bırakılmaz :)

fınal surumunu beklıyordum ama dayanamadım yukledım :).
bıraz kullandım ve birkac sey soylemek ıstıyorum;
"Secenekler" yazısını belırtmıstım ve sunuda ekleyeyım o yazı fontu ınternetten gezerken cok ama cok kotu oluyor, yazılar bırbırıne gırıyor-sizde fark etmısınızdır-
muzıkten cıkıs yapınca hala menuye atıyor .
muzık klasorunun ıcı omega dakı gıbı olsa daha guzel olur-onlıne radyo, muzuk durdurucu falan gıbı seylerde dahıl olabılır-
4*4 e alternatıf olarak 3*4 koymalısınız.
bırde bluetooth calıyor ısaretı calısmıyor-gercı pekte onemlı degıl ama belırteyım-

gerı kalan hersey gayert ıyı, sımmgeler cok hos, bar a eklenen sensor falan, bu da omega gıbı olursa uzun bı sure tek bunla gıderım :D .

(cok uzun oldu galba neyse, yazdıklarım sadece onerı ıcındır.)

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
rambo sen local mode hatası diye konu açmışsın bişey söyliyim benim telefonda local modda kalmıştı telefonun bataryasını çıkarıp taktım sonra hard format attım telefon normal bir şekilde açıldı

tolgha

tolgha

Üye
rambo sen local mode hatası diye konu açmışsın bişey söyliyim benim telefonda local modda kalmıştı telefonun bataryasını çıkarıp taktım sonra hard format attım telefon normal bir şekilde açıldı

aynısı bende de oluyor daha onceden dusuk versıyon yuklemeye calısmıtım sebebının o oldugunu zannaedıyorum

Maynard

Maynard

Üye
tuş kilidinin otomatik zamanlaması tam çalışmıyor, ekran ışığı 10 sn ise 10 sn sonra tuşlar da kilitleniyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
local mode sorunu ovi suit yüzünden .Son sürümü sorun çıkartıyor.

Üst Alt