Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Kısa ve belirsiz bir süre boyunca mobil internet kullanacağım. Bu süre boyunca destek veremeyeceğim. Sağ kolum olan Anılbaran'a danışabilirsiniz.
HakanSeven12
Üye
internetin kesildiyse joiku spotla telefonu modem olarak kullan ben öyle yapıyorum
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
İnteret yavaşladı. Ayrıca telefo interneti ile çok verim alınamıyor. Upload download hızlı gezinti yapılamıyor.
susurz
Üye
nokia n97 mini cep telefonunu nasil hack layabilirim bu surumle ?
anılbaran
Üye
n97 için yokki
year_one_26
Üye
Çok güzel olmuş elinize sağlık yapmaya çalışacağım
year_one_26
Üye
ELİNİZE SAĞLIK! Yükledim ve sorunsuz çalışıyor
anılbaran
Üye
rica ederiz
turancansen
Üye
Yan çevirdiğimizde kaydırın yazısı da dönüyo mu ona göre yüklicem yoksa sorun çıkıyor?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Hayır dönmüyor.
turancansen
Üye
Tmm tşk ederim
isiqaqa
Üye
Ellerine sağlık kanka İyi bir CFW-ye benziyor. Bir soru sorucaktım. Benim telefonum Nokia C6-00 (siyah reng) bende bu CFW işler mi? Bi de benim tülüfonumun sürümü v42.0.004. Ben bu CFW-yi bunun üzerine yazarsam, bir şey olmaz ki?
Bi de bu CFW-de ramı artırdınızmı? Ram ne kadar oluyor?
anılbaran
Üye
sadece şunu söylemem yeterli olacaktır. Bu konudaki cfw ler c6-00 için degil. Yüklersen telefon açılmaz.
isiqaqa
Üye
hmm. peki ben nokia c6-00 için güzel bir CFW-yi nerden bula bilirim kanka?
anılbaran
Üye
bilmiyorum buralarda yok galiba
esqalsiz
Üye
Local modda kalmak istemyrsanz nokia pc suit kullann beyler win7 kullananlar sp3 modunu unutmasın