Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
cfw yi :oke: biraz durgun gördüm konuyu :D

cemkaya

cemkaya

Üye
indirdim kullanıorm ama rambo nun cfw sinn yerini tutmazz

cemkaya

cemkaya

Üye
t9 konusunda mükemmel ama :D

5230 v50,6,002 oldu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yükselttin mi :D

gkhn321

Üye
ben umitin cfw yi kullaniorm yaklasik 2.5 haftadr dha sorunla karsilasmadim :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Flaşlayabilirsin.

Maynard

Maynard

Üye
v51 core ve uda kullanarak ve rofs2'nin ismini değiştirerek kurabilir miyiz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır, C6 portunun V51 versiyonu çıkmayana kadar yapamazsın.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam, Binh24 5230 V51 için Core yayınlamış. Buradaki Rofs2 nin ismini RM-588_51.0.002_prd.rofs2.V20 yapıp aşağıdaki Core dosyalarıyla beraber flaşlayabilirsin.

dielife123

Üye
rambonun cfwsindeki şu kldrılan bileşenlerde vlan /wifi yazıyo bu hngi özellği kldryo acba ? Bide videodan izledğimiz menü geçişleri btn cwflerde vrmı yoksa sdce videosu olan arkdştamı bulunmakta ? Bilmeden yanlş birşey sorduysam k. Bkmyngrçktn ybancıyım telefon hack işlerine

anılbaran

anılbaran

Üye
rambonun cfwsindeki şu kldrılan bileşenlerde vlan /wifi yazıyo bu hngi özellği kldryo acba ? Bide videodan izledğimiz menü geçişleri btn cwflerde vrmı yoksa sdce videosu olan arkdştamı bulunmakta ? Bilmeden yanlş birşey sorduysam k. Bkmyngrçktn ybancıyım telefon hack işlerine

Videodki geçişler sence nasıl ? o benim cfw min 1. sürümünü için geçerli .

dielife123

Üye
Videodki geçişler sence nasıl ? o benim cfw min 1. sürümünü için geçerli .
gayet güzel bnce arada hafif takılmalr sezdim gbi ama gnd gayet bşarılı. Bnd aslnda dnemek istyrum ama ddigm gbı teknik blgm yok bu knuda

dielife123

Üye
şu vlan wife drumu nedr ona göre indrcemde blgi verrmisiniz =)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kelimelerdeki harflerden çok fazla tasarruf etmişsin yazdıklarını okumakta zorlanıyorum gerçekten :D.

Wifi 5230 da olmayan bir özellik, artık olarak portta yer alıyordu. Onu kaldırdım.

cemkaya

cemkaya

Üye
furkan varmı elinde suan ugrastığın bi sürüm ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW yapımını bırakmıştım. Başlamadım. Yayınlanmasını sağlıyorum şimdilik. Şu sınavları aradan çıkardıktan sonra bir ara CFW ile uğraşmayı deneyebilirim. Memlekette 1 ay internetsiz kalacağım. O arada sıkılırım diye CFW ile uğraşmayı düşünüyorum tekrardan.

dielife123

Üye
biraz acele yazdım k.bakmayın =) biley sorucam farklı telefonlardaki özellikleride toplayıp gnel bi birleşik cfw olması mümkünmü. Mesela iphonedan mesela özellkler katablirmyiz. Yoksa nokia tabanlı özelliklerimi ekleyebiliyoruz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bırak sadece Nokia tabanlı olmasını biz S60v5 in bile özelliklerini birleştiremiyoruz. Yani en fazla C6 işletim sistemi portlanabiliyor. Onun dışındaki tüm özellikler benzetmelerle elde ediliyor.

Üst Alt