Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

cemkaya

cemkaya

Üye
ekstra bir şey yapsam olmaz mi senin fw daha iyi bence bi de t9 olayını çözsek

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdilik yapılacak birşey yok. T9 eksik kelimeleri kendin kaydedeceksin.

cemkaya

cemkaya

Üye
bi sorum daha olacak rambo. ben senn cfw kullanıorm simdi. ilerde kafama esti. orjinal fw buldum diyelim. onları tele atıp ovi den teli güncellemeye devam edebilirmiyim.

konthero

konthero

Üye
s.a a.MaxiModder - Anılbaran'ın 2. CFW'si:
attım telefona bir iki menüden menüye geçrken hızlı geçmeme dışında 2 gün oldu pek sorun yok gibi ama telefona cfw yükleyince telefon hacklenmiş olmuyormu yani ben bazı proları kurarken sertifika hatası laıyorum örnej pro unınstal(toplu uygulama kaldırma prosu imiş ) kuramadım help pls

anılbaran

anılbaran

Üye
hacklenmiş oluyor.Ayrıca "sertifika hatası" alman imkansız. Senin aldıgın hata sanırsam şu "sertifika tarafından kısıtlanıyor" bu hatanın sebebi cfw de degil uygulamadadır.Eger sertifika tarafından kısıtlanıyor hatasını aldıgın uygulamayı bana gönderirsen .Düzenler yuklenebilir hale getirir. Uploud ederim.

konthero

konthero

Üye
1 dk linki verim evet kısıtlanıyor yazıyor

konthero

konthero

Üye
burada program

anılbaran

anılbaran

Üye
sorun çözüldü.

konthero

konthero

Üye
anılbaran teşekür ederim oldu yükledim bi ricam olcak bende bir kaç tane daha var nasıl yapıldığı hakkında bir bilgi döküman sayfa varmı düzelmenin diğerleri önemli bişe değilde belki baska şeylerde denk gelir

anılbaran

anılbaran

Üye
anılbaran teşekür ederim oldu yükledim bi ricam olcak bende bir kaç tane daha var nasıl yapıldığı hakkında bir bilgi döküman sayfa varmı düzelmenin diğerleri önemli bişe değilde belki baska şeylerde denk gelir

Şimdilik meslek sırrı diyelim ;) olanları yolla bana hallderim.

konthero

konthero

Üye
ok 5i geçti mi yüklerim :)

cemkaya

cemkaya

Üye
adam taşakli anlatmaz

anılbaran

anılbaran

Üye
:nono: