Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
cemkaya
Üye
Hmm bende c3 wardı da. 5230 la takas yaptım. Yeni yeni öğreniyorum bunu da. Tercihler deki Genel i MaxiPower yapmıssınız onu istediğimiz gibi değiştirme imkanım varmı adımı filan yazsam.
cemkaya
Üye
rambo kendini cekmiş modder lıktan cok sıktım adamı.
Hmm bende c3 wardı da. 5230 la takas yaptım. Yeni yeni öğreniyorum bunu da. Tercihler deki Genel i MaxiPower yapmıssınız onu istediğimiz gibi değiştirme imkanım varmı adımı filan yazsam.
ben daha açıklayıcı olayım. vacuum ev ekranındaki kısayol widgetine koyulduğu zaman kısayolun boş gözkmesini sağlıyor. örneğin kısayol 1 ve 2 yi ana ekrana ekrana koydun 6 kısayol kullandın 2 tanesini vacuum ile boş bırakbilirsiniz.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Evet linkteki pek açıklayıcı olmamış ancak aynı soruyu başka sayfalarda cevapladığım için aynı şeyi defalarca yazmak sıkıyor adamı
team of the
Üye
local mode de kaldı benimki yaa
napacam bi yardımm
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Telefonun pilini çıkar tak düzelecek. Tek çözümü budur.
supermemo
Üye
lütfen ALLAH rızası için şunun winrarsız linkini atın bn bunu istiyorum
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Böyle birşey mümkün değil. Niye böyle birşey istiyorsun? Eninde sonunda flaş atacaksın ve bunun içindebir bilgisayar gerekiyor. Bilgisayarda da mutlaka winrar olmalı.
cemkaya
Üye
ben simdi navifirmden tel kodunu değiştircem. rambo cf nin üstünen değiştirebilirmiyim.
cemkaya
Üye
serdarın cfw sinde her programı yüklüordum. rambo nun kinde oğu programda sertifika hatası alıorm .