Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

sado_27

sado_27

Üye
butun cabalara ragmen ram 35 yınede buyuk başarı 5800 zaten 40 ramdan asagı kendını zor toparlıyor :(((,

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
3d photo browser açılmıyor

kaptan933

Üye
konu için teşekkürler şimdi bi sorum olcak.. 6 tane dosya var .. o kdr demi 8 tane degl..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
punemr123

punemr123

Üye
offf rambo lanet girsin gene flashlayamadim kuzen yok hatayda artik bi ark. bulup orda deniycem lanet girsin pcsizlige

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
offf rambo lanet girsin gene flashlayamadim kuzen yok hatayda artik bi ark. bulup orda deniycem lanet girsin pcsizlige

İnternet cafeden yapabilirsin, ben ilk flashımı internet cafeden yapmıştım :)

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye

İnternet cafeden yapabilirsin, ben ilk flashımı internet cafeden yapmıştım :)

CFW'Ler için gerçekten çok çalıştılar.Hakkını verelim arkadaşlar.üzücü Kırıcı yorumlar yakışmıyor.

Şimdi Furkan kardeşim şöyle birkaç sorunumuz var;

1) Tuş Kilidini açtığımızda slider kilit yok
2)Arada sırada yeşil ışık yanıp kalıyor res atmak zorunda kalıyorum.
3)ramblow cfw de ekli değil biz ekledik ekran görüntülerinde bir yanılma var sanırım ( pitbull16)
4) Son olarak Pyhton Runtime istiyor.(Birra uygulaması için) link verebilirmisin super python yükledim 2.0 dı sanırım ama runtime değil tam anlamadım
Teşekkürler tekrardan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CFW'Ler için gerçekten çok çalıştılar.Hakkını verelim arkadaşlar.üzücü Kırıcı yorumlar yakışmıyor.

Şimdi Furkan kardeşim şöyle birkaç sorunumuz var;

1) Tuş Kilidini açtığımızda slider kilit yok
2)Arada sırada yeşil ışık yanıp kalıyor res atmak zorunda kalıyorum.
3)ramblow cfw de ekli değil biz ekledik ekran görüntülerinde bir yanılma var sanırım ( pitbull16)
4) Son olarak Pyhton Runtime istiyor.(Birra uygulaması için) link verebilirmisin super python yükledim 2.0 dı sanırım ama runtime değil tam anlamadım
Teşekkürler tekrardan

1) Dokunmatik tuş kilidi mi var demek istiyorsun? Yoksa hiç kilit uygulaması yok mu demek istiyorsun?
2) Bir sonraki CFW versiyonunda tuş ışığı düzeltilecek. Not alıyorum.
3) Ramblow ekli değil. Kendin sonradan kuruyorsun. pitbull16 Ramblowu kendisi kurmuş ve öyle resim çekmiş.
4) Python Runtime forumda mevcut. Biraz araştırırsan bulursun.

Eksik programları da bir pakette toplayıp sizlere sunacağız hiç eksik kalmayacak. Gerçi ben OmegA konusunda da uygulamaları paket halinde vermiştim yinede aynı soruları soruyorlardı.

----------Eklendi @ 16:18:55 ---------- Yazıldı @ 16:18:31 ----------

Konuya İndirilme İstatistikleri eklendi.

xman34132

xman34132

Üye
Beyler anılbaran'ın CFW'yi yükledim. Maşallah çalışmasında bir sorun yok ama SIM Hizmetleri vardı menüde onu bulamıyorum. Kaldırıldı mı acaba ? Bu arada emeği geçen herkese :tşk::good::alkis

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
ben pitbull16nın CFW'yi yükledim.. yeşil ışık yanım kalması dışında bir sorun göremedim.. gayet güzel..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorun rapor ettiğiniz için çok teşekkürler. Bir sonraki Maxi Power versiyonunda bu hataların tümü giderilecektir.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
tekrar flashlama yaptım.. yeşil ışık sorunu şu an için yok..

izmitli1983

izmitli1983

Üye
ellerinize sağlık çok güzel olmuş cfw ilk yükledigimde kasıyo gibi gelmişti ama simdi gayet güzel çalışıyo kasma yok istediklerim olmuş tekrardan teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: ysatxE ve Silinen Üye 94869
anılbaran

anılbaran

Üye
Beyler anılbaran'ın CFW'yi yükledim. Maşallah çalışmasında bir sorun yok ama SIM Hizmetleri vardı menüde onu bulamıyorum. Kaldırıldı mı acaba ? Bu arada emeği geçen herkese :tşk::good::alkis

sanırsam kaldırdım yada menüde gözükmüyor olabilir , ayrıca rica ederim memmunsan ne mutlu bana

degirmenci01

Üye
anılbaran cf sini yüklemeye çalışıyorum ancak
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
böyle bir hata veriyor tel ekranı local mode da kalıyor sonra bataryayı çıkartıp takıyorum tel cf yüklenmiş olarak açılıyor aceba bu bir sorunmudur

Üst Alt