Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
pitbulun ekran göruntulerinı bulamadım

ilk sayfada var dostum

----------Eklendi @ 11:36:20 ---------- Yazıldı @ 11:34:18 ----------

İz[Mir]Kan;4028984' Alıntı:
İlk versiyon ama o kadar bekledik daha iyi bişey bekliyordum

mesela ne gibi şeyler bekliyodun dostum :oke: ve şuan gördügü sana göre eksiklikler neler ? bunları söyleki çogunluk ne derse ona göre hareket edicez :oke:

gkhn321

Üye
suan tlefon v60 simdi cfw yi yapiorm anil snnkini denicem once gorusumu bildiririm :D

gkhn321

Üye
yanliz bi sorum var anil snn klasorde ayriyeten bi klasor daha cikti klasörle birlikte mi aticam ? product e ?

gkhn321

Üye
RM356_0559246_60.0.003_001 budr

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: JRValantin3

gkhn321

Üye
jaf cfw mcu daki dosyayi gormuor products e attgm dosyalari gormuor jaf

JRValantin3

JRValantin3

Üye
Emeğinize birşey diyemem elinize sağlık. Fakat pek birşeye benzememiş üzgünüm. Gurup cfw diyosunuz tamam okey ama. 5800 2 tane 5230 2 tane. 2 moder 1 cfw. hazırlasa daha iyi olur. Onuda geçtim hadi, sistem deki eksiklikler saymakla bitmez. Son olarak şunu diyorum . RamboFT bence omega 5.0 - Resurrection CFW nin yeridir. OmegA yı yeniden dirilt.

anılbaran

anılbaran

Üye
Emeğinize birşey diyemem elinize sağlık. Fakat pek birşeye benzememiş üzgünüm. Gurup cfw diyosunuz tamam okey ama. 5800 2 tane 5230 2 tane. 2 moder 1 cfw. hazırlasa daha iyi olur. Onuda geçtim hadi, sistem deki eksiklikler saymakla bitmez. Son olarak şunu diyorum . RamboFT bence omega 5.0 - Resurrection CFW nin yeridir. OmegA yı yeniden dirilt.

dogrudur :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
jaf cfw mcu daki dosyayi gormuor products e attgm dosyalari gormuor jaf

Yanlış atmış olmayasın? RM-356 klasörüne atıyorsun. Konuya iyi bak.

Emeğinize birşey diyemem elinize sağlık. Fakat pek birşeye benzememiş üzgünüm. Gurup cfw diyosunuz tamam okey ama. 5800 2 tane 5230 2 tane. 2 moder 1 cfw. hazırlasa daha iyi olur. Onuda geçtim hadi, sistem deki eksiklikler saymakla bitmez. Son olarak şunu diyorum . RamboFT bence omega 5.0 - Resurrection CFW nin yeridir.

Şimdi niye böyle yazdın? "Birşeye benzememiş". Tamam, modderler ilk defa CFW hazırlıyorlar diye böyle söylenir mi? Sen kalk bir CFW çıkar, üyeler sana tükürsün? Senin söylemen gerken şuydu: Bu CFW ler daha çok geliştirilebilir.

OmegA'yı şimdilik düşünmüyorum. Grubu ben kurdum ve tüm modder arkadaşlarımı bilgilendirip en iyi düzeye getirme kararındayım. BETA dan sonra çıkaracağımız en sağlam CFW leri görün siz ;)

• Beğen
Tepkiler: ysatxE ve omer_01_01

gkhn321

Üye
yok abi dogru attigima 100 de 100 eminim gormuor

gkhn321

Üye
abi sunrise de uzanti C0r su sekildeydi bole gordu bunda C00 gorunuor C0r yapim mi uzantiyi ?

----------Eklendi @ 12:22:10 ---------- Yazıldı @ 12:20:47 ----------

C0r yapinca gordu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şu Sunrise'ı yükleyenler neden başka isimde CFW yükleyemiyor acaba :ehe

gkhn321

Üye
farki var abi :D

----------Eklendi @ 12:34:34 ---------- Yazıldı @ 12:24:36 ----------

evt simdi yukledim elinize kolunuza saglik siz gunlerce ugrasmissiniz emeginize saglik tesekkurler

----------Eklendi @ 12:46:52 ---------- Yazıldı @ 12:34:34 ----------

abi telefonun adi nokia n8 gorunuor yanliz sorun olur mu ?

anılbaran

anılbaran

Üye
farki var abi :D

----------Eklendi @ 12:34:34 ---------- Yazıldı @ 12:24:36 ----------

evt simdi yukledim elinize kolunuza saglik siz gunlerce ugrasmissiniz emeginize saglik tesekkurler

----------Eklendi @ 12:46:52 ---------- Yazıldı @ 12:34:34 ----------

abi telefonun adi nokia n8 gorunuor yanliz sorun olur mu ?
evet onu ben öyle yaptım o sadee göstermelik bişi yani öylesıne yaptım
ama cıhaz ınternette hep c6-00 olarak gözükür n8 olarak gözükmez :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl, sana verdiğim yöntemlerle bir CFW yapta, millet CFW görsün. Sana güveniyorum. BETA sürümünü geride bırakacağız ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
Anıl, sana verdiğim yöntemlerle bir CFW yapta, millet CFW görsün. Sana güveniyorum. BETA sürümünü geride bırakacağız ;)
rlıcam eger
sagolasın abi ,moralım bozuldu zaten bi düzgün bişi söyleyen çıkmadı, ama yarına kadar kendı cfw ile ilgili kısa bı vıdeo hazırlıcam, ordan izlesinler bakalım,telefon nası donuyomuş nası ram 30 larda geziyomuş izleyip öyle indirsinler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve ysatxE
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Konuya ekran görüntüsü koyarsanız iyi olur.

Üst Alt