Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
anılbaran cf sini yüklemeye çalışıyorum ancak
Projelenen C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\rm-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx...
Yaziliyor...
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM
böyle bir hata veriyor tel ekranı local mode da kalıyor sonra bataryayı çıkartıp takıyorum tel cf yüklenmiş olarak açılıyor aceba bu bir sorunmudur
jafta yuklerken bı hata yapmış olabılırsın

• Beğen
Tepkiler: ysatxE

pitbull16

pitbull16

Üye
benim fw yi yükleyenler biraz yorum yapın ya iyi kötü farketmez..

ysatxE

ysatxE

Üye
jafta yuklerken bı hata yapmış olabılırsın

Yok Dostum Bu Dün Benim Sana ÖzeLden SöyLediğim Sorun Aynısı Bendede oLdu :) Ama AnLamadım Bataryayı Çıkartıp Taktığım Zaman Telefom Acılıyor Flas Larken Tek Yapamadığımız Test Mode oLuyor Yani :)

anılbaran

anılbaran

Üye

Yok Dostum Bu Dün Benim Sana ÖzeLden SöyLediğim Sorun Aynısı Bendede oLdu :) Ama AnLamadım Bataryayı Çıkartıp Taktığım Zaman Telefom Acılıyor Flas Larken Tek Yapamadığımız Test Mode oLuyor Yani :)

bendr hiç bi sorun olmadı ya sizde niye öyle olduki :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence telefonlardan da olabilir. Dailymobile de adamın biride JAF ta telefonuna (5800) flash atmış aynı hatayı almış. Telefon Local modda kalmış. Daha sonra aynı JAF ile başka bir 5800 a flash atmış sorun çıkmamış.

Bu sorun bende yeni çıktı hem de durduk yere. Yani benim gibi flash manyağı böyle bir sorunla karşılaşsın :D

• Beğen
Tepkiler: ysatxE
ysatxE

ysatxE

Üye
bendr hiç bi sorun olmadı ya sizde niye öyle olduki :)

Dün İlk Senin Fw Kurdum sonra Biraz KurcaLadıktan sonra PitBuLL Fw Geçtim iLk Hatayı Ondan aLdım :) Daha sonra PitBuLL Fw KurcaLadım SeninKine dönerken Gene Hatayı aLDım Ama Hiç Sorun oLmadı :d Aynen CaLışıyo Fw :) Ya Benim Tek oLmadığına üzüLdüğüm Omegada Facebook dan PayLaşım YapaBiLiyordum Ama Bunda Denedim Beceremedim :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Facebook fix modu uygulamamış olabilirler mi?

SalihByk

SalihByk

Üye
Bence telefonlardan da olabilir. Dailymobile de adamın biride JAF ta telefonuna (5800) flash atmış aynı hatayı almış. Telefon Local modda kalmış. Daha sonra aynı JAF ile başka bir 5800 a flash atmış sorun çıkmamış.

Bu sorun bende yeni çıktı hem de durduk yere. Yani benim gibi flash manyağı böyle bir sorunla karşılaşsın :D

bence cfw den dolayı degıl cunku 1 haftadır kactane telefona yazılım attım hepsındede aynı sey oldu local mode de kaldı pılı cıkartıp taktım cfw de hıc bı sorun yoktu kurulmustu ama bu hatanın sebebını bulamadım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Acaba virüs girmiş olmasın??? Herkeste aynı sorun çıkmaya başladı :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu arada JAF ile local mode hatasının çözümünü arıyorum. Birşeyler buldum. Direkt ingilizcesini yazıyorum:

IF phone jams in local mode (happened to me and jaf wont work), just get a phoenix:
1.disconnect and reconnect the phone
2.from connections sellect USB-RM356 or refresh if it is not listed
3.File -> scan product
4.top left of window Operation mode appears. Sellect normal and u re done
Firmware is fine...

degirmenci01

Üye
MCUSW: V ICPR72_10w29_tube1
24-05-11
RM-356
(c) Nokia
APESW: V 60.0.003
VersionSW: V 60.0.003
Ürünkodu: 0579269
Test modu ayarlari...
Fabrika ayarlarina dönülüyor...
Geçen süre 0 dakika 6 saniye...
ISLEM TAMAM ! :)
TAMAM

hocam ben use ini yerine manuel olarak MCU, PPM, APE yi seçtim sorunsuz yüklendi

anılbaran

anılbaran

Üye
sorun benden mi ? Kaynaklanıyo link yenileyim yarın olmassa ?

----------Eklendi @ 20:29:07 ---------- Yazıldı @ 20:27:06 ----------

Facebook fix modu uygulamamış olabilirler mi?

uyguladık abi ,ben ümitede dedim uygula diye oda uyguladı diye biliyom

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Sorun sende değil bence. Facebook fix modu varsa tamamdır.

Türkçesi nedir bunun bende de aynı sorun var.

Değirmenci arkadaş Use INI yerine manuel olarak flashlamış. Yani jaf ışıklarına tıklayıp dosyalarını kendisi seçmiş. İngilizcesinde phoenix kullanmamız söyleniyor. Ben sorunu kendim içinde çözersem çözümü yazacağım.

ysatxE

ysatxE

Üye

Dostum Sen FLas Yaptığın Zaman Aynı Hatayı Alıyormusun ? Eğer aLmıyorsan Yeniden Bir UpLoand Yapa Bilicekmisiniz Acaba ?

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Sorun sende değil bence. Facebook fix modu varsa tamamdır.

Değirmenci arkadaş Use INI yerine manuel olarak flashlamış. Yani jaf ışıklarına tıklayıp dosyalarını kendisi seçmiş. İngilizcesinde phoenix kullanmamız söyleniyor. Ben sorunu kendim içinde çözersem çözümü yazacağım.

Ben zaten hep manuel seçiyorum :) Arada birde use ini.İkisinde de aynı sorun var.

Üst Alt