Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn321

Üye
tamam anil bnm icin sorun yok no problem gece gunduz uyumayip vizesinden olup(Rambo_FT:)) emek gosteren butun herkese tesekkurler

----------Eklendi @ 13:04:18 ---------- Yazıldı @ 13:02:30 ----------

sizide cok rahatsiz ediorm ama bi sorum daha olcak bunlari sormak zorundayim ama :D yazilim surumu v41.0.010 dio ama v60 dil mi

anılbaran

anılbaran

Üye
Konuya ekran görüntüsü koyarsanız iyi olur.

zaten var ki

----------Eklendi @ 13:07:05 ---------- Yazıldı @ 13:04:55 ----------

tamam anil bnm icin sorun yok no problem gece gunduz uyumayip vizesinden olup(Rambo_FT:)) emek gosteren butun herkese tesekkurler

----------Eklendi @ 13:04:18 ---------- Yazıldı @ 13:02:30 ----------

sizide cok rahatsiz ediorm ama bi sorum daha olcak bunlari sormak zorundayim ama :D yazilim surumu v41.0.010 dio ama v60 dil mi
c6-00 ını v41. yazılımı oldugu için

ysatxE

ysatxE

Üye
Emeğinize birşey diyemem elinize sağlık. Fakat pek birşeye benzememiş üzgünüm. Gurup cfw diyosunuz tamam okey ama. 5800 2 tane 5230 2 tane. 2 moder 1 cfw. hazırlasa daha iyi olur. Onuda geçtim hadi, sistem deki eksiklikler saymakla bitmez. Son olarak şunu diyorum . RamboFT bence omega 5.0 - Resurrection CFW nin yeridir. OmegA yı yeniden dirilt.

Şu Anda Senin BöyLe SöyLemen Heves Kırıcı oLa BiLir Ortada Bir Sürü ekSikLik varsada Bunu EksikLikLerLe diLe Getire biLirsin. '' Fakat pek birşeye benzememiş üzgünüm.'' Bu Çok Üzücü Bir CümLe :(

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

gkhn321

Üye
tamam saolasin anil Rambo senden bise istesem bu cfw de ramblow la ramcheck mi ne vardi onlar yok rica etsem onlari da upload etsende onlari da kursak tesekkurler

----------Eklendi @ 13:12:08 ---------- Yazıldı @ 13:10:46 ----------

Şu Anda Senin BöyLe SöyLemen Heves Kırıcı oLa BiLir Ortada Bir Sürü ekSikLik varsada Bunu EksikLikLerLe diLe Getire biLirsin. '' Fakat pek birşeye benzememiş üzgünüm.'' Bu Çok Üzücü Bir CümLe :(

sade ama gzl olmus bence ayrica cok hizli tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: ysatxE ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuya ekran görüntüsü koyarsanız iyi olur.

Var zaten. Ayrıca resimleri konuya eklemek istemedim konu çok ağırlaşırdı.

tamam saolasin anil Rambo senden bise istesem bu cfw de ramblow la ramcheck mi ne vardi onlar yok rica etsem onlari da upload etsende onlari da kursak tesekkurler

----------Eklendi @ 13:15:20 ---------- Yazıldı @ 13:13:05 ----------

Anıl bir de şöyle düşün moralin bozulmasın diye: CFW yi sen tek başına hazırlasaydın ve aynen "birşeye benzememiş" deselerdi ne hissederdin? Ama üzülmene gerek yok, bir grup kurduk, burada bir kişiye söylenenler herkesi ilgilendiriyor. Sana CFW hazırlatan bendim, senin çok daha kaliteli CFW ler ortaya çıkarmanı yine ben sağlayacağım inşAllah.

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson, omer_01_01 ve gkhn321

gkhn321

Üye

Anıl bir de şöyle düşün moralin bozulmasın diye: CFW yi sen tek başına hazırlasaydın ve aynen "birşeye benzememiş" deselerdi ne hissederdin? Ama üzülmene gerek yok, bir grup kurduk, burada bir kişiye söylenenler herkesi ilgilendiriyor. Sana CFW hazırlatan bendim, senin çok daha kaliteli CFW ler ortaya çıkarmanı yine ben sağlayacağım inşAllah.

temennimiz o daha iyiye gitmek her yigidin yogurt yiyisi farklidir anil o yuzden begenenlerde olacak (bnn gibi :)) begenmiyenlerde olacak

anılbaran

anılbaran

Üye

inşallah :oke:

----------Eklendi @ 13:21:22 ---------- Yazıldı @ 13:20:51 ----------

temennimiz o daha iyiye gitmek her yigidin yogurt yiyisi farklidir anil o yuzden begenenlerde olacak (bnn gibi :)) begenmiyenlerde olacak
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bende mcu ppm cnt ape hepsi yanıyo yanlış mı yaptım?

omer_01_01

omer_01_01

Üye
Bana sorulacak olursa ki bana kim sorsun veya beni kim dinlesin neyse ;
Symbian belle tarzı tema kullanılması daha iyi olur,
rehberde müzik çalarda ki aşağı yukarı kayma hareketi hiç durmayacak şekilde ayarlansa iyi olur,
artık 5800 da da hava durumu veya büyük saat istiyoruz bu gerçekleşirse daha iyi olur,
tuş aç kısmı tamamen değişse çok kral olur tuş aç kısmında bekleme süreri artması sürükle aç kısmı geliştirilse falan..,
menü kısmı iphone gibi yana gitse stabil şekilde tabi programla falan oluyor onlar gibi saçma değil
....
şimdilik aklıma gelen bunlar bunlar kolay değil hatta bazıları imkansız ama yeni fikirlere açık insanlar görüyorum özellikle bu gruplaşma gerçekten çok güzel kim bilir bundan 5-10 yıl sonra bu grup dünya markası olmuş yazılım satıyor olabilir ben ayakta alkışlıyorum sizleri...
yazılım süper elinize sağlık kimseyi kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece yeni fikirlere açık insanlar gördüm onlar için bunları yazdım...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
smart insaller çalışıyormu

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
yardım lütfen

anılbaran

anılbaran

Üye
smart insaller çalışıyormu

söyle diyelim suan cfw ye qt yükleniyor ve maxicep ten qt uygulama bulup yukleyebilirsin
ama magazadan qt uygulama yukleyemessin

yani smart installer şimdilik çalışmıyo diyebilriz

Maynard

Maynard

Üye
söyle diyelim suan cfw ye qt yükleniyor ve maxicep ten qt uygulama bulup yukleyebilirsin
ama magazadan qt uygulama yukleyemessin

yani smart installer şimdilik çalışmıyo diyebilriz

peki c6v40 için hazırlanan qt c6v41'e de oluyor mu? hata verir mi?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
kurdum.teşekkürler elinize sağlık

fLuke!

fLuke!

Üye
Güzel.CFW'nin güzel yanı tema efektleri kasmıyor.Telefon efektler açık olsa bile hızlı, çok şık efektler.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve gkhn321
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
nolursunuz şu smart instalere çözüm bulun.birde efectler daha güzel olabilirdi :) güzel çalışma

sado_27

sado_27

Üye
kardeş ilk defa cfw yuklemıyoruzkı zaten her cwf de tum denılenlerı yapıyoruz ama sonuç hüsran :(((

Üst Alt