Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
yuklemeden önce telefona format attın mı ? Ve cfw attıktan sonra tekrar hard format gerrkiyor. Kartda atsaydın iyidi :hmmm bende hızla sizde nıye öyle ki :hmmm

----------Eklendi @ 09:39:47 ---------- Yazıldı @ 09:38:31 ----------

yukardaki denilenleri yap :hmmm

----------Eklendi @ 09:43:50 ---------- Yazıldı @ 09:39:47 ----------

photo browser gömmedim o yuzden.oviden photo browser indirdiginde tıkla direk çalışır. Ram olayı sizde naı öyle bende 55-60 arası ayrıca RambloW kurmanıza gerek yok temizlenecek bişi yok . Memcheck kurun illa rame bakıcaksınız :hmmm
Tamam kardeş oldu.Cfw gerçekten güzel ama bazı şeylere girerken kasıor.

----------Eklendi @ 09:47:26 ---------- Yazıldı @ 09:45:05 ----------

Anıl kardeş şimdi bu cfw c6 portu olduğu için buna ben c6 uygulamaları mı atacağım?

anılbaran

anılbaran

Üye
Tamam kardeş oldu.Cfw gerçekten güzel ama bazı şeylere girerken kasıor.

----------Eklendi @ 09:47:26 ---------- Yazıldı @ 09:45:05 ----------

Anıl kardeş şimdi bu cfw c6 portu olduğu için buna ben c6 uygulamaları mı atacağım?

c6 dedigimiz telefon modeli c6-00 bu telefonda s60v5 9.4 editon kullanıyo. Yani 5800 ile aynı o yüzden yine aynı uygulamaları kuracaksın

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Tamam.Sağ ol.

anılbaran

anılbaran

Üye
ram en düşük 45 gördüm ve suan 8 uygulama kurulu telefonda ortalama ram mıktarı 58 ayrıca telefon hızlı suana kadat donma yavaslama yaşamadım, teme efekti yuzunden belki ? format filan atmıyomusunuz siz arkadaslar niye sizde öyle :hmmm

gkhn321

Üye
öncelikle yeni cfwler herkese hayirlı ugurlu olsun bnm sorunum su allah razi olsun furkan verdgn v52.0.101 sunrise i yukledim calisior takir takir cok sukur soruma gelirsem v60 cfw sini direk o cfw yi mi yuklicem telefonu direk v60 yaparsam telefon cokuor cunku yani nasil bir yol izlicem bilmiyorum bi yardimci olursaniz sevinirm abi

Ali Emre Çirik

Üye
anıl senin ki n8 ikonlu mu ?

gkhn321

Üye
anil kardes nasi bi yol izliyim snn bilgin vardir bi yardimci ol furkan yok heralde

anılbaran

anılbaran

Üye
52 101 den v60 a gecince nası çöküyor ki :hmmm ümitte geçti bişi olmadı

gkhn321

Üye
diorm ya v52 sunrise yani cfw li orj dil :D

gkhn321

Üye
söyle bi yol mu izlesem navifirm den orj v 52.101 ve v60 in dosyalarini indirip önce v52 orj flasliym sonra v60 orj flasliyim ama sunrise a elveda demem gerekecek :D

----------Eklendi @ 10:55:35 ---------- Yazıldı @ 10:50:06 ----------

hafiza krtni bicimlendirdim tlfna frmat attm simdi navifirmden dosyalari indiriom

anılbaran

anılbaran

Üye
söyle bi yol mu izlesem navifirm den orj v 52.101 ve v60 in dosyalarini indirip önce v52 orj flasliym sonra v60 orj flasliyim ama sunrise a elveda demem gerekecek :D

öyle yap bakalım

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Anılınki güzele benziyo aslında.Pittbullun ekran görüntülerinde kayar kapak ayarları gördüm onları silmemiş mi fwden?

anılbaran

anılbaran

Üye
İz[Mir]Kan;4028908' Alıntı:
Anılınki güzele benziyo aslında.Pittbullun ekran görüntülerinde kayar kapak ayarları gördüm onları silmemiş mi fwden?

evet benimkindede var silmedik

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
*Silemedik

anılbaran

anılbaran

Üye
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
kayar kapak ayarlarını silmek kolay.Rofs un içinde slidesettings yazanları silerseniz tamamdır.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
iki cfw nin de ses çıkış gücu aynı mı

Üst Alt