Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

izmitli1983

izmitli1983

Üye
sadece rofs2 dosyası var bunu orjinaldaki rofs2 ile değişip öylemi flashlama yapicaz:hmmm

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl --> Telefonunuza uygun Core ve yine size uygun olanı indirdiğiniz Rofs2 arşivlerinin içindeki dosyaları bir klasöre çıkartın. Burada ne anlatılmak isteniyor.Core ve Rofs2 ne?

anılbaran

anılbaran

Üye
ekran parlaklığı düşük ayardayken güneşe çıkınca artyo

iyide bizım telefonlarda öyle bi özellik yokkı :hmmm

----------Eklendi @ 01:36:25 ---------- Yazıldı @ 01:34:35 ----------

Anıl --> Telefonunuza uygun Core ve yine size uygun olanı indirdiğiniz Rofs2 arşivlerinin içindeki dosyaları bir klasöre çıkartın. Burada ne anlatılmak isteniyor.Core ve Rofs2 ne?

indirdigın cfw nin içinde var o dosyalar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ahizeyle ön kamera arasındaki yere ışık tutunca öyle oluyo

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
iyide bizım telefonlarda öyle bi özellik yokkı :hmmm

----------Eklendi @ 01:36:25 ---------- Yazıldı @ 01:34:35 ----------

indirdigın cfw nin içinde var o dosyalar
Ee anlatımda 6 tane dosya çıkacak diyor ben çıkardığımda 7 dosya birde klasör çıkıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
Ee anlatımda 6 tane dosya çıkacak diyor ben çıkardığımda 7 dosya birde klasör çıkıyor

çıkabilir onlar anlatımdan devam et :oke:

----------Eklendi @ 01:45:14 ---------- Yazıldı @ 01:42:54 ----------

sen bızım konudakı anlatıma bak dıgerıni bosver

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Linkler düzenlendi ve yeniden upload edildi.

go deyince Cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll. hatası verdi ne yapmalıyım?

Windows 7 kullanıyorsan JAF ı Windows Vista uyumluluğunda çalıştır.

• Beğen
Tepkiler: JRValantin3
omer_01_01

omer_01_01

Üye
ELİNİZE, KOLUNUZA TELEFONUNUZA, BİLGİSAYARINIZA... SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜRLER SİZİN HAKKINIZ ÖDENMEZ. M A Ş A L L A H DİYORUM :):):):):)

Bu arada rambo ne tür yamalar olacak bilgilendirir misin sana zahmet mesela ben symbian belle tarzı (ev ekranında, menüde) seçenekler menü arama tuşu ikonları gibi ikon olmasını isterdim bu tür şeyler mi olacak nasıl olacak _?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Ben flash larken 1. adım bitiyor 2. adıma geçiyor ve done diyor ne yapmalıyım.

----------Eklendi @ 03:26:48 ---------- Yazıldı @ 02:54:40 ----------

Sonunda oldu galiba cfw güzel ama telefon biraz kasıyor Anıl.

sado_27

sado_27

Üye
sadece gorsellık var arkadaşalar ram 32 yı sııtın sene gecmıyor :(((

izmitli1983

izmitli1983

Üye
anılbaranın hazırladıgı cfw yükledim baya bi ağırlaştı tel ve ilk olarak temalar kısmına giremiom ayrıca ram 35 lerde seyrediyo ev ekranı secenegi yok ve 3D foto görüntüleyicisi çalışmıyor tıklıyorum açılmıyo fazla kurcalamadım ana şimdilik bunlar ve ev ekranındayken tema ikonuna basmayın ordan açmıyo beyaz ekranda kalıyo ayrıca tebrik ediyorum tv out çalışıyo diğer sorunlar giderilse başka güncelleme çıkmasada olur

Ali Emre Çirik

Üye
pitbull senin fw anna ikonlu mu ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar modder arkadaşlarımız ilk defa CFW hazırladılar. O yüzden RAM azlığı gibi hatalar olabilir. Daha iyi versiyonlar hazırlanıyor.

anılbaranın hazırladıgı cfw yükledim baya bi ağırlaştı tel ve ilk olarak temalar kısmına giremiom ayrıca ram 35 lerde seyrediyo ev ekranı secenegi yok ve 3D foto görüntüleyicisi çalışmıyor tıklıyorum açılmıyo fazla kurcalamadım ana şimdilik bunlar ve ev ekranındayken tema ikonuna basmayın ordan açmıyo beyaz ekranda kalıyo ayrıca tebrik ediyorum tv out çalışıyo diğer sorunlar giderilse başka güncelleme çıkmasada olur

TV-Çıkış çalışıyor, onaylandı. Telefonun ev ekranındaki Ev ekranı teması seçeneği zaten çalışmıyor çünkü C6 da ev ekranı seçimi yok. 3D Nokia Photo Browser için bu uygulamayı kendin yüklersen sorun çözülür.

punemr123

punemr123

Üye
rambo ben senin fw yi dusunuom ama rami merak ettim ortalama kac

anılbaran

anılbaran

Üye
Ben flash larken 1. adım bitiyor 2. adıma geçiyor ve done diyor ne yapmalıyım.

----------Eklendi @ 03:26:48 ---------- Yazıldı @ 02:54:40 ----------

Sonunda oldu galiba cfw güzel ama telefon biraz kasıyor Anıl.

yuklemeden önce telefona format attın mı ? Ve cfw attıktan sonra tekrar hard format gerrkiyor. Kartda atsaydın iyidi :hmmm bende hızla sizde nıye öyle ki :hmmm

----------Eklendi @ 09:39:47 ---------- Yazıldı @ 09:38:31 ----------

sadece gorsellık var arkadaşalar ram 32 yı sııtın sene gecmıyor :(((
yukardaki denilenleri yap :hmmm

----------Eklendi @ 09:43:50 ---------- Yazıldı @ 09:39:47 ----------

photo browser gömmedim o yuzden.oviden photo browser indirdiginde tıkla direk çalışır. Ram olayı sizde naı öyle bende 55-60 arası ayrıca RambloW kurmanıza gerek yok temizlenecek bişi yok . Memcheck kurun illa rame bakıcaksınız :hmmm

Üst Alt