ekran parlaklığı düşük ayardayken güneşe çıkınca artyo

Anıl --> Telefonunuza uygun Core ve yine size uygun olanı indirdiğiniz Rofs2 arşivlerinin içindeki dosyaları bir klasöre çıkartın. Burada ne anlatılmak isteniyor.Core ve Rofs2 ne?
sadece rofs2 dosyası var bunu orjinaldaki rofs2 ile değişip öylemi flashlama yapicaz![]()
ahizeyle ön kamera arasındaki yere ışık tutunca öyle oluyo
Ee anlatımda 6 tane dosya çıkacak diyor ben çıkardığımda 7 dosya birde klasör çıkıyoriyide bizım telefonlarda öyle bi özellik yokkı
----------Eklendi @ 01:36:25 ---------- Yazıldı @ 01:34:35 ----------
indirdigın cfw nin içinde var o dosyalar
Ee anlatımda 6 tane dosya çıkacak diyor ben çıkardığımda 7 dosya birde klasör çıkıyor

Bizim konuda 6 diyor zaten.çıkabilir onlar anlatımdan devam et
----------Eklendi @ 01:45:14 ---------- Yazıldı @ 01:42:54 ----------
sen bızım konudakı anlatıma bak dıgerıni bosver
Bizim konuda 6 diyor zaten.
go deyince Cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll. hatası verdi ne yapmalıyım?tamam sen işine yarayaçak dosyalarla işlem yap fazla çıkabılır dostum
go deyince Cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll. hatası verdi ne yapmalıyım?

go deyince Cannot create file C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll. hatası verdi ne yapmalıyım?

anılbaranın hazırladıgı cfw yükledim baya bi ağırlaştı tel ve ilk olarak temalar kısmına giremiom ayrıca ram 35 lerde seyrediyo ev ekranı secenegi yok ve 3D foto görüntüleyicisi çalışmıyor tıklıyorum açılmıyo fazla kurcalamadım ana şimdilik bunlar ve ev ekranındayken tema ikonuna basmayın ordan açmıyo beyaz ekranda kalıyo ayrıca tebrik ediyorum tv out çalışıyo diğer sorunlar giderilse başka güncelleme çıkmasada olur
Ben flash larken 1. adım bitiyor 2. adıma geçiyor ve done diyor ne yapmalıyım.
----------Eklendi @ 03:26:48 ---------- Yazıldı @ 02:54:40 ----------
Sonunda oldu galiba cfw güzel ama telefon biraz kasıyor Anıl.
bende hızla sizde nıye öyle ki 
yukardaki denilenleri yapsadece gorsellık var arkadaşalar ram 32 yı sııtın sene gecmıyor((

anılbaranın hazırladıgı cfw yükledim baya bi ağırlaştı tel ve ilk olarak temalar kısmına giremiom ayrıca ram 35 lerde seyrediyo ev ekranı secenegi yok ve 3D foto görüntüleyicisi çalışmıyor tıklıyorum açılmıyo fazla kurcalamadım ana şimdilik bunlar ve ev ekranındayken tema ikonuna basmayın ordan açmıyo beyaz ekranda kalıyo ayrıca tebrik ediyorum tv out çalışıyo diğer sorunlar giderilse başka güncelleme çıkmasada olur