Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Modder arkadaşlara sesleniyorum: Yarın Word belgesi ile anlatım hazırlayıp sizlere vereceğim. Onu kullanarak bir CFW nin nasıl hazırlandığını göreceksiniz benim yöntemimle. Size tavsiyem CFW lerinizi baştan benim yöntemimle yapmanız. Göreceksiniz ki hızlıca CFW hazırlanacak. Hata oldu mu tespiti kolaylaşacak. Diğer telefonlara CFW çıkarmak kolaylaşacak. Yanlız bunun için Windows 7 şart :)

ysatxE

ysatxE

Üye
ArkadaşLar Hepinize Teşekkür Ederim O kadar Uğraştınız Sırf Bizi MutLu Ede Bilmek için Emek Her zaman Saygı görmeLidir Emeğinize SağLık ...!!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
anılbaran

anılbaran

Üye
Anıl kardeş eğer flashlarken sorun çıkar ve telefon açılmazsa kendim yapabilir miyim?Yoksa telefoncuya götürmem gerekir mi?

adımları dogru uygularsan hiç bişi olmaz zaten maximodder ekibi olarak yardımcı oluruz sorun olursa ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ArkadaşLar Hepinize Teşekkür Ederim O kadar Uğraştınız Sırf Bizi MutLu Ede Bilmek için Emek Her zaman Saygı görmeLidir Emeğinize SağLık ...!!!

Senin gibi EMEĞE SAYGI duyan üyeler bizi DAHA ÇOK memnun ediyor ve azmimizi arttırıyor. Sanırım bana bulaşan CFW yapma azmi diğer modder arkadaşlarada bulaşacak :) Yani onlarda bu kadar geri-bildirimi görünce daha iyi bir CFW için daha çok çalışacaklar. İlk açtığım CFW konusunu hatırlıyorum. Kendimden başkası cevap bile yazmamıştı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 726286
anılbaran

anılbaran

Üye

işte bize şuan bunun gibi yorumlar gerekiyo rica ederiz dostum :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konuyu okuyan kişi sayısı 23 oldu :alkis:

anılbaran

anılbaran

Üye
Modder arkadaşlara sesleniyorum: Yarın Word belgesi ile anlatım hazırlayıp sizlere vereceğim. Onu kullanarak bir CFW nin nasıl hazırlandığını göreceksiniz benim yöntemimle. Size tavsiyem CFW lerinizi baştan benim yöntemimle yapmanız. Göreceksiniz ki hızlıca CFW hazırlanacak. Hata oldu mu tespiti kolaylaşacak. Diğer telefonlara CFW çıkarmak kolaylaşacak. Yanlız bunun için Windows 7 şart :)

ekran kartım desteklemedi için xp kullanıyorum :vur:

----------Eklendi @ 00:26:35 ---------- Yazıldı @ 00:24:48 ----------

Sizi beklettik bu kadar. Hatta anılbaran, ya CFW yi çıkaramazsak, söz verdik, sözümüzde durmalıyız falan diyordu. İşte ilk adımı attık! CFW ler ne kadar hatalı da olsa bundan sonra tüm sorunları çözeceğiz. En zor olanı başardık.

aynen :oke:

ysatxE

ysatxE

Üye

Senin gibi EMEĞE SAYGI duyan üyeler bizi DAHA ÇOK memnun ediyor ve azmimizi arttırıyor. Sanırım bana bulaşan CFW yapma azmi diğer modder arkadaşlarada bulaşacak :) Yani onlarda bu kadar geri-bildirimi görünce daha iyi bir CFW için daha çok çalışacaklar. İlk açtığım CFW konusunu hatırlıyorum. Kendimden başkası cevap bile yazmamıştı :ehe

Şimdi Eğer İzin Verirseniz Telefonuma Kurmadan Önce Pc Suit Ve TercihLerdeki İsim Yerini Kendi Adımı Koymak İstiyorum Bunu Hoş Görürseniz ne mutlu bana ...

----------Eklendi @ 00:28:56 ---------- Yazıldı @ 00:27:53 ----------

ekran kartım desteklemedi için xp kullanıyorum :vur:

----------Eklendi @ 00:26:35 ---------- Yazıldı @ 00:24:48 ----------

aynen :oke:

Haci Pc Tw Ye BağLa :) Sorun KaLmaz :D Hata Çözümü BaşLıyor :D:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@ysatxE: Bahsettiğin değişiklikleri CFW yi başka yerde yayınlamamak şartı ile yapabilirsin. Sana güveniyorum ama diğer üyelerde aynısını sormasın diye böyle yazdım.

----------Eklendi @ 00:33:04 ---------- Yazıldı @ 00:31:12 ----------

anılbaran; Windows 7 kullanıyorsan sana kopyalama yazılımı veririm. İşimiz kopyalamadaki ayrıntıda gizli o yüzden Windows 7 dedim. Hem Windows 7 nin diğer özelliklerinide kullanıyoruz. Mesela bir pencereyi sağa çektiğimizde ekranın sağ yarısını kaplıyor, diğer pencereyi sola çektiğimizde ekranın sol yarısını kaplıyor. Böylece iki pencerede de aynı anda işlem yapabiliyoruz. XP de bunun için pencereleri kendin düzenlemen gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ysatxE
ysatxE

ysatxE

Üye
@ysatxE: Bahsettiğin değişiklikleri CFW yi başka yerde yayınlamamak şartı ile yapabilirsin. Sana güveniyorum ama diğer üyelerde aynısını sormasın diye böyle yazdım.

Teşekkür Ederim Katiyen ÖyLe Bir SaygısızLık Yapmam. Ben Tek Bir Forum Kullanıcısıyım Oda MAXİCEP Tek Bir User Takipcisiyim Oda Rambo_FT :) ÖyLe YanLış oLmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anılbaran

anılbaran

Üye
Bir KısKançLık gördüm Sanırım :) Sizin Yeriniz Ayrı Haci Hepimiz Arkadaşız :D

----------Eklendi @ 00:37:21 ---------- Yazıldı @ 00:36:08 ----------

Allah Hepinizden Ve Hepimizden Razı oLsun..

ne alakası var dostum, ben furkan abi nin kopylama yazılımını düşünüyodum :oke:

• Beğen
Tepkiler: bbeerrkkaann
bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl senin cfw nin inmesine 25 dakika kaldı.:oke:

Üst Alt