Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
linkler furkan abi de dostlar :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
yarın yorumlar gelecek yok şurasını begenmedim şu saat niye böyle yok şu ikonun rengi nıye böyle rompatcherı niye gömdünüz gibi :D alışalım bu yorumlara maxi modderlar :oke:

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
pitbull16

pitbull16

Üye
yarın yorumlar gelecek yok şurasını begenmedim şu saat niye böyle yok şu ikonun rengi nıye böyle rompatcherı niye gömdünüz gibi :D alışalım bu yorumlara maxi modderlar :oke:

aman tanrım :D

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap

Ben 1 hafta önceden kendimi hazırladım zaten :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maxi Power Dual CFW v1.0 BETA yayında! Yeni BETA CFW lerin tadını çıkarın! İstediğiniz CFW yi indirin, yükleyin!

Maxi Power'ın tüm versiyonları yamalarla ve yeni sürümlerle desteklenecektir. Ayrıca mesajlarımızda tüm üyelere yardımcı olacağız. Biz bir kere bir grup kurduk, artık ayrılmayız Allah'ın izniyle!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 524728 ve pitbull16
bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
İndircem bakalım :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Maxi Power Dual CFW v1.0 BETA yayında! Yeni BETA CFW lerin tadını çıkarın! İstediğiniz CFW yi indirin, yükleyin!

Maxi Power'ın tüm versiyonları yamalarla ve yeni sürümlerle desteklenecektir. Ayrıca mesajlarımızda tüm üyelere yardımcı olacağız. Biz bir kere bir grup kurduk, artık ayrılmayız Allah'ın izniyle!
ben ayrılmam yapıştım artık size bırakmam, ayrılanın romu yansın :D

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
C6v40 Portuna Eklenen ve Geliştirilen Yeni Özellikleri

v40 üzerinemi kuruldu ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayrını gör.

Birşey sormak istiyorum; özellikle 5230 ve 5800 kullanlar söylesin bakalım; bu çeşitlilikte bir CFW gördünüz mü? Yani her 2 telefon için toplam 4 modder kendi başına toplam 4 CFW hazırladı ve sizlerede seçmek kaldı. İnşallah ilerde 5800, 5230, X6, 5530 için 4 farklı CFW toplamda 16 farklı CFW çıkacaktır :oke:

----------Eklendi @ 23:53:23 ---------- Yazıldı @ 23:52:53 ----------

C6v40 Portuna Eklenen ve Geliştirilen Yeni Özellikleri

v40 üzerinemi kuruldu ?

Pardon, küçük bir kopyala-yapıştır hatası :D

anılbaran

anılbaran

Üye
16 mı abi sen naptın yaa :D

pitbull16

pitbull16

Üye
fazla gelmesin 16 :D ya bide hangi kişinin daha çok indirldi görebiliyormuyuz :D anılın ki daha çok tutulcak sanırım :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
16 mı abi sen naptın yaa :D

Abartmıyorum hatta az bile söyledim. Bir de üzerine menü modları ve tuş kilidi farkları eklersen 32-64 uçuyor :D Ama bu bizim gücümüzü ortaya koyacak.

fazla gelmesin 16 :D ya bide hangi kişinin daha çok indirldi görebiliyormuyuz :D anılın ki daha çok tutulcak sanırım :)

Normalde görünür ancak ben verdiğiniz linkleri direkt koydum konuya. İndirip ayrıca bende upload yaparak zaman kaybı oluşturmak istemedim. CFW leri şimdi indirip bir düzene koyup uploada bırakıp yatıcam. Yarın linkleri yenileriyle değiştiririm.

anılbaran

anılbaran

Üye
peykii yarın konu uçacak ozman :)

pitbull16

pitbull16

Üye
ben ilk defa bi forumda böyle işler yaptım arkadaş edindim forumdan çıkmaz oldum anıla furkana sedar teşekkür ederim hem yardımları için hemde ortak bişiyler yaptığımız için :)

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Falashlama işlemi ne kadar sürüyor arkadaşlar.

Üst Alt