Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Cfw nin çıkmasına 3 saat kaldı dimi :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sizleri sabırsızlandırıp bekletmek istemiyoruz. Yarın konu yapım çalışmalarıma başlıyorum. Arkadaşlar ne zaman CFW lerini hazırlarlarsa bana iletecekler. Bende konuyu açacağım. Gördüğün gibi durum tam olarak belli değil. Zaten 2. toplantıda CFW lerin bitirilmiş olmasını planlıyorduk bazı olumsuz nedenlerden dolayı CFW ler bitmedi ve hâlâ yapımları devam ediyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Haftasonuna yetişir mi?

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Geç olsun güzel olsun

anılbaran

anılbaran

Üye
Geç olsun güzel olsun

bak işte bunu dogru dedın zaten onun için ugrasıyoruz dostum erkende verebılırız istesek ama ondan sonra yok şu olmuş yok bu olmuş gibi yorumlar gelecek o yuzden mumkun oldugu sürece sorunsuz yapmaya çalışıyoruz :oke:

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Mesela bu haftasonuna cfwler hazir olabilir mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belli olmaz. Çalışamalarımızdan küçük bir detay vereyim: Anılbaran küçük bir hata tespit etti ve az önce benimle irtibata geçti. Sorunu çözmeye çalışıyoruz.

Bu detay herşeyi anlatıyor artık bence sabırla bekleyin :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Rambo bilgilendirdiğin için saol kardeşim ama eminim çoook çok güzel bir cfw olacak yani bazen birkişi tek başına harikalar yaratıyorken çok sayıda insanla maxicep üyeleri dahada çok mükemmel bir çalışma çıkartacaktır eminim. :oke: bunun için sabırsızlıkla bekliyoruz cfw'yi :alkis:d:

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

Uploaded with

Uploaded with göründüğü gibi

anılbaran

anılbaran

Üye

Uploaded with

:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 440290
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ışıkla artan ekran parlaklığı da var mı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Uploaded with

Hangi CFW de var bu hata? Ben böyle birşeyi ortada bazen nokta simgesi olacak şekilde görürdüm ki o da sorun olmazdı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dediğim gibi olsa bile nokta şeklindedir.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bugün çıkar mı cfw ?

fixana1

fixana1

Üye
Artik yarin surpiz olacak bizlere galiba, gercekten sabirsizlanmamak elde deyil ani.

Üst Alt