Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
n8 icon isterdim ben. C5in actgı videoyu 5800 acmıyo. Ses var göruntu yok. Anlamıyorum nden böyle oldgunu

anılbaran

anılbaran

Üye
n8 icon isterdim ben. C5in actgı videoyu 5800 acmıyo. Ses var göruntu yok. Anlamıyorum nden böyle oldgunu

ses veya video klip oynatılamıyor kısmen oynatılıyor deyip sadece ses çıkıyosa onun çözümü var bende :oke: ama 5800 önceden actıgı videoyu guncellemeler ile açmamay baslamıs artık vıdeo kodeklerin de degişiklik mi yaptılar ondan belki yakından c5-00 da vıdeo acmamaya baslar :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bu arada elektriler kesik ve telefnun bataryası zayıf :d

----------Eklendi @ 01:03:40 ---------- Yazıldı @ 01:01:53 ----------

aynen öyle diyo cok uyuz ediyo beni

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İkon olarak aslında kendinizde istediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz. Mesela, en basitinden tema yükleyerek yüksek çeşitlilikte ikonlar elde edebilirsiniz.

Bir CFW de şu ikonlardan biri bulunabilir: Orjinal s60v5, N8, Anna.

Şunu belirteyim; orjinal ikonlar ile diğer ikonlar arasında çok büyük boyut farkı var ve telefona etkisi oldukça büyük. Ancak görsellik isteyenler için katlanılabilinecek bir durumdur. Ancak C6 portlarında zaten RAM yok varın gerisini siz düşünün.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
birde telefonun internette c6 olarak görünmesini düzeltir misiz

anılbaran

anılbaran

Üye

suan forumda şu playerdan baska hiç bişi açamaz o videoları butun playerları denedim sadece bu acıyor avc-hx-1 gibi bir kodek yuzunden bu sorun var http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-video-kayit-video-oynatici/ve-uc-player-3-0-1-17-turkce-versiyon-by-nalcam22-alintidir-4-527077.html

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
teşekkùrler

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye

Telefonu bilgisayarına pc suit modunda bağladığında videoları karta atarken 1 uyarı verir videolar convert edilsin mi diye.Ona evet dersen Real Player ın açabileceği şekle gelir videolar ve izlenebilir bir kalitede olur.

anılbaran ın verdiği linkteki player videoları açar ancak kasar film falan izleyeceksen izleyemezsin.

Avi filmler için smart movie kullan.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
öğrendiğim iyi oldu sağolun

anılbaran

anılbaran

Üye
birde telefonun internette c6 olarak görünmesini düzeltir misiz

aslında bu sorun degil ama niçin öyle istiyosun merak ettim :) daha iyi degilmi c6-00 a gözüküyo öyle olunca ovideki uygulamalar artıyo yani şöyle söyleyim bi oyun geliyo mesala 5800 onu acar normalde ama ovı de bu oyun bitek c6-00 için çıkmış gibi davranıyo ve indirebiliyosun bir çok kez ovide işime yaramıstır c6-00 olarak gözükmesi :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anılbaran haklı. Ancak işcep gibi uygulamalar hata verebilir bunun içinde düzeltme modu var elimizde.

-CoNqUeRoR-

Üye
Planlarda bi değişiklik, aksama vb. durum yoksa eğer hatırladığım kadarıyla 19.11.2011 yani yarın çıkacak değil mi ?

anılbaran

anılbaran

Üye
20 sinde çıkartabiliriz ama belli olmaz yinede kesın tarıh vermeyim

By_Casparov

By_Casparov

Üye
x6 için tester nerelerde?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ayrıldı.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
x6 için çıkmayacak mı yani?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maalesef ki çıkmayacak bunun için üzgünüm. Ancak ilerde her telefon için 2 ayrı CFW çıkarabiliriz.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
çıkacak cfw de tv out sorunu çözüldümü ? Çözüleceği söylenmiştide

anılbaran

anılbaran

Üye
çıkacak cfw de tv out sorunu çözüldümü ? Çözüleceği söylenmiştide
ben modu uyguladım sadece çalıstıgını test edecegim bir aksesuar elimde mevcut degil ama rambo modun çalıştıgını söylemişti, yani sanırsam çözdük

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
aslında bu sorun degil ama niçin öyle istiyosun merak ettim :) daha iyi degilmi c6-00 a gözüküyo öyle olunca ovideki uygulamalar artıyo yani şöyle söyleyim bi oyun geliyo mesala 5800 onu acar normalde ama ovı de bu oyun bitek c6-00 için çıkmış gibi davranıyo ve indirebiliyosun bir çok kez ovide işime yaramıstır c6-00 olarak gözükmesi :)
ben oviden program indirmistim ama acılmamıştı . Adını falan unuttm tek aklımda kalan bu :)

Üst Alt