pitbull16
Üye
ben zaten senden yardım alıyom nasıl kapışcazkapışcez o zaman dostum![]()

bu arada v60 la gelecek yeniliklerden haberi olan var mı ben bişeyler duydum ama çok saçma geldi

ben zaten senden yardım alıyom nasıl kapışcazkapışcez o zaman dostum![]()

güzel bi tarayıcı n8 kilidi ve bazı performas iyileştirmeleri o kadar 2 saat içinde v60lı olcam bende kapısırık ya gene bosverben zaten senden yardım alıyom nasıl kapışcazbu arada v60 la gelecek yeniliklerden haberi olan var mı ben bişeyler duydum ama çok saçma geldi
![]()

nerden alcan v60ı bana da söyleeeeegüzel bi tarayıcı n8 kilidi ve bazı performas iyileştirmeleri o kadar 2 saat içinde v60lı olcam bende kapısırık ya gene bosver![]()
kapışabilrsem kapışırım seni kırmayım hdi 
52007 dönüp *#0000# den yapcemnerden alcan v60ı bana da söyleeeeekapışabilrsem kapışırım seni kırmayım hdi
![]()

ya yok zaten ben arkadasa yardımcı oluyomdaFOTA (orj. fw'den *#0000# yi tuşlayıp, seçeneklerden Güncellemeleri kontrol et) üzerinden yükleyebilirsin. Çoğu kişi öyle yüklemiş. İnternet üzerinden. 3G ile yüklersen çok daha hızlı yüklersin. 7 MB dosya boyutu. Dosya boyutu küçük demekki fazla bir yenilik yok.5800'da iki modder olmasına ben değil Nokia karar verdi. O yüzden birbirinize akıl ve fikir danışarak güzel bir 5800 CFW si hazırlayabilirsiniz. Biriniz bir hatayı diğerinden önce görür böylece hatalar hızla kapanır![]()
2 tane v60 lı cfw olcak millet hangsini indircek hayırlısı 
haydiiiTek CFW hazırlayacaksınız bu durumda. Aranızdan biri kendi CFW sini hazırlayacak. Diğeri de o CFW yi test edecek. Benle Serdar şuanda böyle yapıyoruz.
ya nokia durdu durdu tam zamanını buldu v60 ın ha abi işte ben orda tıkandımHanginiz daha bilgiliyse o hazırlasın ya da yazı tura![]()
bilgi nin kimde oldugu belli degil herkesin bildigi degişik bişi vardır mutlaka ama ya bilmiyom sen sec abi işte ben karışmayım 
O zaman rambo ile serd@r da öyle yapsınlarrambo ikisi ortak yapsın.yani nasıl diyim 2'si cfw'nin belli bölümlerini düzenlesin.Hem test kolaylaşır,hem de daha çabuk bitirilirdoğal olarak sorun en aza indirgenir
![]()
![]()

rambo ikisi ortak yapsın.yani nasıl diyim 2'si cfw'nin belli bölümlerini düzenlesin.Hem test kolaylaşır,hem de daha çabuk bitirilirdoğal olarak sorun en aza indirgenir
![]()
![]()
O zaman rambo ile serd@r da öyle yapsınlar![]()
olabılır aslındaBöyle olunca boş alan ve çakışan modlar olabileceğini düşündüm. Mesela biri güç tasarruf modunu (bildiğimiz adıyla pil modu) diğeri CPU modunu kullanırsa, birleştirme sonucu iki moddan biri etkisiz kalacak. Bana kalırsa biri hazırlasın, diğeri test etsin. Test eden kişi olmakta çok önemli.Furkan'a yazdığım cevapta böyle yapılamayacağını yazdım zaten.Ancak isterseniz şöyle birşey de yapılabilir; Mod Listesi'nde benzer modlardan yıldız alanlar var ve biz bunlardan sadece birini seçmek zorundayız. Sürüklemeli tuş kilidi ve dokunmatik tuş kilidi gibi. Bunlardan bir modder sürüklemeli tuş kilidini kullanır, diğer modder dokunmatik tuş kilidini. Diğer ortak modlar yine eklenir. Böylece bir kullanıcı kendisine en uygun CFW yi seçme hakkına sahip olur. Bu sayede CFW ler daha fazla tutulur. Tuş kilidi modlarını örnek olarak verdim, benzer modların belirlenmesi zor değil. Mesela CPU ve Güç Tasarruf Modu da benzer, 3 satırlı N8 klavyesi ile 4 satırlı N8 klavyesi de benzer vs.Eğer bu yazdıklarım uygun gelirse yeni C6v41 için Serdar ile ben ve 5800 için anılbaran ve pitbull16 böyle çalışmalar yaparlar. Hatta ben benzer modları gruplandırabilirim, konu içerisindeki Mod Listesi'ni tekrar düzenlerim. Bu listede benzer modlar arasında her modder bir seçim yapar ve takım arkadaşıma bunu bildirir, böylece diğer modder kalan benzer modlardan birini kullanır. Ortak modları ise her modder kullanır. Fikrim uygun görülürse bunu yayına geçireceğim.
o zaman ikisi birlikte modlar belirleyip ortak modlasınlar Rambo:

Olur abi ya mesala birimiz anna ikon kullanır ben n8 ikon kullanırımO zaman her iki modder kendi modlarını seçecekler. Sonra birbirlerine seçtikleri modları bir liste halinde özelden yazarlar. Ona göre çakışan modları söylerler. Burada yine Ortak ve Benzer modların gruplandırılması gerekiyor. Böylece hangi modların çakıştığını anlayabilirler. Bu arada "benzer mod" yerine "çakışan modlar" terimini kullanmak daha mantıklı![]()

Şuanda telefonuma C6v41'in Türkçe sini yükledim. Henüz test etmedim ama Türkçe si yine sorunsuz oldu gibi 
tm abi zaten görsel modlarda yaparız bişiler isteklere göre 2 tane farklı görsellikte cfw olurPeki, Mod Listesinde gruplandırma yapacağım. Ardından modderler C6v41 modlamanmaya başlanacağı zaman birbirlerine seçtikleri modları bildirirler. Her iki modderde çalışamaya başlar ve 2 çeşit CFW ortaya çıkar kısa zaman içinde.Bu arada Serdar için çalışma vakti yaklaşıyorŞuanda telefonuma C6v41'in Türkçe sini yükledim. Henüz test etmedim ama Türkçe si yine sorunsuz oldu gibi
![]()