Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
dıger modder arkadaslarımızdan nıye hıc ses cıkmıyo![]()
Serdar ve anılbaran dışında diğerlerinede özel mesaj veya profil mesajı gönderdim. Cevap vermeleri gerekiyordu. Diğer modderler kendi telefonlarına CFW çıkartmasa, benden beklemesinler. 5230'un C6v40 versiyonunda sıfır haliyle 60 MB RAM kolaylıkla elde edilebiliyor ve menü geçişleri oldukça hızlı. Sanırım Anna veya N8 ikonları başta olmak üzere yapılan her görsel kazanım RAM den kayba neden oluyor. Bunu tema ile anlayabilirsiniz. Arkaplanı hem ev ekranında hem de menülerde olan bir temada RAM 50 MB a kadar düşüyor sıfır portta.
hımmm peykıı
----------Eklendi @ 20:47:34 ---------- Yazıldı @ 20:16:26 ----------
----------Eklendi @ 21:06:22 ---------- Yazıldı @ 20:47:34 ----------
anna ıkon la n8 ıkonu yıldızlar aynı hangısı secıcez![]()
Senin yaptığın CFW. Hangisi sana daha güzel geliyorsa onu seç. Mod listesindeki yıldızların anlamı, iki aynı modda hangisini seçeceğini belirlemesidir. Mesela dokunmatik tuş kilidi ve sürüklemeli tuş kilitlerinden hangisinin yıldızı daha fazlaysa onu seçeceksin. Yıldızı aynı olanlarda kafana göre takıl.
3 sıra klavyemı ıstıyo her.bundan kastınız 5800 in orginal klavyesi mi ?
----------Eklendi @ 12:13:37 ---------- Yazıldı @ 12:13:18 ----------
3 sıra klavyemı ıstıyo herkes.bundan kastınız 5800 in orginal klavyesi mi ?
Hayır, 3 satırlı N8 klavyesi.
beyler bu modu yeni gordum modu bulamadim ama biraz daa bakcam fotosu belle icon ve bar cok guzel
----------Eklendi @ 16:04:05 ---------- Yazıldı @ 15:57:04 ----------
kotu haber beyler mod font duzenlemesi ile yapilmis simdilik sadece ing. dio baska bir turk forumda
Birinin font düzenlemesi gerekicek
Bana modun adresini verebilir misin?Nokia c5-03 C6 mod yapacak bir yiğit yokmu?
Yapan olsaydı modder olarak alırdım.
ama duzenleyebilecek baba yigitler vardir herhalde.mantigi fonttaki gereksiz simgeleri degistirmek dio .yaw cok guzel yapin bunu bence muthis yaw
----------Eklendi @ 16:15:08 ---------- Yazıldı @ 16:07:31 ----------
burda ofw icin bu modu uyarlama kilavuzu var fakat cok ugrasli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkardes site saylir konuyu burda accaktim ama izin fln zor is
Linkte reklam var deniyor. Sitenin adını m-a-x-i-c-e-p gibi bir formatta buraya yazarsan iyi olur.