Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dıger modder arkadaslarımızdan nıye hıc ses cıkmıyo :D

Serdar ve anılbaran dışında diğerlerinede özel mesaj veya profil mesajı gönderdim. Cevap vermeleri gerekiyordu. Diğer modderler kendi telefonlarına CFW çıkartmasa, benden beklemesinler. 5230'un C6v40 versiyonunda sıfır haliyle 60 MB RAM kolaylıkla elde edilebiliyor ve menü geçişleri oldukça hızlı. Sanırım Anna veya N8 ikonları başta olmak üzere yapılan her görsel kazanım RAM den kayba neden oluyor. Bunu tema ile anlayabilirsiniz. Arkaplanı hem ev ekranında hem de menülerde olan bir temada RAM 50 MB a kadar düşüyor sıfır portta.

hımmm peykıı :D

----------Eklendi @ 20:47:34 ---------- Yazıldı @ 20:16:26 ----------
:hmmm

----------Eklendi @ 21:06:22 ---------- Yazıldı @ 20:47:34 ----------

anna ıkon la n8 ıkonu yıldızlar aynı hangısı secıcez :hmmm

Senin yaptığın CFW. Hangisi sana daha güzel geliyorsa onu seç. Mod listesindeki yıldızların anlamı, iki aynı modda hangisini seçeceğini belirlemesidir. Mesela dokunmatik tuş kilidi ve sürüklemeli tuş kilitlerinden hangisinin yıldızı daha fazlaysa onu seçeceksin. Yıldızı aynı olanlarda kafana göre takıl.

3 sıra klavyemı ıstıyo her.bundan kastınız 5800 in orginal klavyesi mi ?

----------Eklendi @ 12:13:37 ---------- Yazıldı @ 12:13:18 ----------

3 sıra klavyemı ıstıyo herkes.bundan kastınız 5800 in orginal klavyesi mi ?

Hayır, 3 satırlı N8 klavyesi.

beyler bu modu yeni gordum modu bulamadim ama biraz daa bakcam fotosu belle icon ve bar cok guzel

----------Eklendi @ 16:04:05 ---------- Yazıldı @ 15:57:04 ----------

kotu haber beyler mod font duzenlemesi ile yapilmis simdilik sadece ing. dio baska bir turk forumda

Birinin font düzenlemesi gerekicek :) Bana modun adresini verebilir misin?

Nokia c5-03 C6 mod yapacak bir yiğit yokmu?

Yapan olsaydı modder olarak alırdım.

ama duzenleyebilecek baba yigitler vardir herhalde.mantigi fonttaki gereksiz simgeleri degistirmek dio .yaw cok guzel yapin bunu bence muthis yaw

----------Eklendi @ 16:15:08 ---------- Yazıldı @ 16:07:31 ----------

burda ofw icin bu modu uyarlama kilavuzu var fakat cok ugrasli
kardes site saylir konuyu burda accaktim ama izin fln zor is

Linkte reklam var deniyor. Sitenin adını m-a-x-i-c-e-p gibi bir formatta buraya yazarsan iyi olur.

pitbull16

pitbull16

Üye
burda ses çıkmıoda özelden msjlaşıoz :D

punemr123

punemr123

Üye
ozelden attim olmadiysa c_e-p-m_o-d.com/symbian-belle-navigation-bar-mod-for-ofw.html

anılbaran

anılbaran

Üye
ramboo uygulamamız gereken zorunlu modları baska yere yuklermisin multiuploud a falan o yerden inmıyo baska bişi iniyo

anılbaran

anılbaran

Üye
aksam biraz baslıyım yıne ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ozelden attim olmadiysa c_e-p-m_o-d.com/symbian-belle-navigation-bar-mod-for-ofw.html

Tamam ben modun orjinal ingilizce adresini buldum. Yalnız bunu yapabilecek başka bir babayiğit varsa çok daha iyi olur. Normalde bu tür düzenlemeler hoşuma giderde, o kadar zaman ayıracak vaktim yok.

ramboo uygulamamız gereken zorunlu modları baska yere yuklermisin multiuploud a falan o yerden inmıyo baska bişi iniyo

Dosyaları ben değil port yapan kişi upload etmiş. Benim upload etmem mümkün değil o kadar dosyayı. Senin gibi "başka bişi iniyo" diyenlere tüyo vereyim: İnen dosyanın adını önce .rar olmazsa sonra .zip, .7zip vs. şeklinde değiştirip klasöre çıkartmayı deneyin. O zaman çalışacaktır.

aksam biraz baslıyım yıne ;)

Pazar günü boştum. Gün boyu güzel güzel modladım CFW yi. Herşey tamam, Türkçe yazma dili çıkmıyordu. CFW yaptığım bu kadar zaman içinde ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Eğer bu eksiği giderebilirsem, OmegA'dan sonra abartısız ve oldukça hızlı bir CFW çıkaracağım. Yani orjinalliği sonuna kadar koruyacağım.

anılbaran

anılbaran

Üye
Tamam ben modun orjinal ingilizce adresini buldum. Yalnız bunu yapabilecek başka bir babayiğit varsa çok daha iyi olur. Normalde bu tür düzenlemeler hoşuma giderde, o kadar zaman ayıracak vaktim yok.Dosyaları ben değil port yapan kişi upload etmiş. Benim upload etmem mümkün değil o kadar dosyayı. Senin gibi "başka bişi iniyo" diyenlere tüyo vereyim: İnen dosyanın adını önce .rar olmazsa sonra .zip, .7zip vs. şeklinde değiştirip klasöre çıkartmayı deneyin. O zaman çalışacaktır.Pazar günü boştum. Gün boyu güzel güzel modladım CFW yi. Herşey tamam, Türkçe yazma dili çıkmıyordu. CFW yaptığım bu kadar zaman içinde ilk defa böyle bir hata ile karşılaştım. Eğer bu eksiği giderebilirsem, OmegA'dan sonra abartısız ve oldukça hızlı bir CFW çıkaracağım. Yani orjinalliği sonuna kadar koruyacağım.
biliyosun bende c6v41 kullanıyom sanırsam bazı modlar uyum saglamıcak gibi 3-5 tane mod attım tel acılmadı sonra kurtardım gerci ama belkide benden kaynaklanan bi hata bilemicem neyse

pitbull16

pitbull16

Üye
rambo ve anılbaran bnm sorun düzeldi win7 yi yeni kurmuştum ya ondan bi sorun var gliba xpden flash alıyo modlamaya başlıcam :)

anılbaran

anılbaran

Üye
:oke:

punemr123

punemr123

Üye
rambo bu belle modunu havuza attiniz mi simdi

anil_kilic

Üye
Yeri burasımı bilmiyorum ama bi şekilde öğrenmem gerek . Müzik dinlerken mesela kırmızı tuşla yada herhangi bir şekilde müzik çaları arka plana itip ev ekranına gelip müzik çalar widget ine tıkladığımda müzik çalara girebiliyorum fakat "geri" dediğimde müzik çalar içinde geri değilde ev ekranına geri gidiyor . Bunun çözümü nedir ? Bazı cwf lerde bu fixli bi şekilde fakat onlardan beğenmediğim oluyor , beğendiklerimdede bu özellik olmuyor . Cevaplarsanız sevinirim .

pitbull16

pitbull16

Üye
rombo bi mod gördüm galiba bizim listemizde yok ev ekranında kısayollar oluyor ya saat dışındaki kısayolların arka planı saydam yapma modu var anlatabildim heralde onuda kullanabilirmyiz bizim forumda mod var bi bakıver :)

----------Eklendi @ 16:55:52 ---------- Yazıldı @ 16:44:32 ----------

anılbaran

anılbaran

Üye
modlarda qt da Y ıldız var qt gömmeyi düşünmüyonuz umarım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
biliyosun bende c6v41 kullanıyom sanırsam bazı modlar uyum saglamıcak gibi 3-5 tane mod attım tel acılmadı sonra kurtardım gerci ama belkide benden kaynaklanan bi hata bilemicem neyse

Çalışmayanlar olabilir. Not alırsın. Hangilerini uygulamadığını bilirsin.

rambo bu belle modunu havuza attiniz mi simdi

Mod listesinde yer alanlar mevcut. Belle ile ilgili başka modlar mevcut.

Yeri burasımı bilmiyorum ama bi şekilde öğrenmem gerek . Müzik dinlerken mesela kırmızı tuşla yada herhangi bir şekilde müzik çaları arka plana itip ev ekranına gelip müzik çalar widget ine tıkladığımda müzik çalara girebiliyorum fakat "geri" dediğimde müzik çalar içinde geri değilde ev ekranına geri gidiyor . Bunun çözümü nedir ? Bazı cwf lerde bu fixli bi şekilde fakat onlardan beğenmediğim oluyor , beğendiklerimdede bu özellik olmuyor . Cevaplarsanız sevinirim .

Yer tam olarak burası değil. Ancak sana şöyle söyleyebilirim: Müzik uygulamasına Ev ekranından girersen, geri dersen mantıkende ev ekranına dönmesi gerekiyor. Birde şunu denedin mi: Ev ekranındaki müzik widgetinden değilde, menüden müzik çalara girip geri dersen menüye dönecektir.

rombo bi mod gördüm galiba bizim listemizde yok ev ekranında kısayollar oluyor ya saat dışındaki kısayolların arka planı saydam yapma modu var anlatabildim heralde onuda kullanabilirmyiz bizim forumda mod var bi bakıver :)

----------Eklendi @ 16:55:52 ---------- Yazıldı @ 16:44:32 ----------

Gelen mesajlar, aramalar, bildirimlerin tarihini operatörün atadığı tarih değil, cihazın tarihi olarak değiştirin:

private\10202be9\101F87EF.txt

Dosyasının içindeki 0x19 satırında yer alan string değerini '0' (kesme işaretleri olmadan) yapın.

bide bu var rambo senin konundan aldım galiba :)

Bahsettiğin modu bana adresiyle aktarırsan düzenleyip, diğer modderlere upload yapıp özelden atacağım. Uygulaması onlara kalır. İkinci mesajında yazdığın bir sistem ayarı. İsteyen uygulayabilir.

modlarda qt da Y ıldız var qt gömmeyi düşünmüyonuz umarım

X6 sahipleri için entegre edilmesinde sorun çıkmaz. Ancak 5230'da Qt için yeterli alan yok. Sanırım uygulayamayacağız. Zaten uygulanması yıldızlı mod olduğu için zorunlu değil. Yıldızların olması, CFW de benzer modlar arasından seçim yapmamızı kolaylaştırıyor. İlla ki uygulamamız gerekmiyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Paylaşacağından bahsetmişti zaten. Forumları gezemiyorum, sadece özel mesaj ve konularıma gelen cevaplara bakabiliyorum. O yüzden birçok yeniliği kaçırabiliyorum. İnternet bağlantımı bir iki gün içinde yapacağım. Ardından yabancı forumlarada göz atacağım.

pitbull16

pitbull16

Üye
Paylaşacağından bahsetmişti zaten. Forumları gezemiyorum, sadece özel mesaj ve konularıma gelen cevaplara bakabiliyorum. O yüzden birçok yeniliği kaçırabiliyorum. İnternet bağlantımı bir iki gün içinde yapacağım. Ardından yabancı forumlarada göz atacağım.
bu mod çok hoş duruyo yaparsak güzel olur rambo :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Çalışmayanlar olabilir. Not alırsın. Hangilerini uygulamadığını bilirsin. Mod listesinde yer alanlar mevcut. Belle ile ilgili başka modlar mevcut. Yer tam olarak burası değil. Ancak sana şöyle söyleyebilirim: Müzik uygulamasına Ev ekranından girersen, geri dersen mantıkende ev ekranına dönmesi gerekiyor. Birde şunu denedin mi: Ev ekranındaki müzik widgetinden değilde, menüden müzik çalara girip geri dersen menüye dönecektir.Bahsettiğin modu bana adresiyle aktarırsan düzenleyip, diğer modderlere upload yapıp özelden atacağım. Uygulaması onlara kalır. İkinci mesajında yazdığın bir sistem ayarı. İsteyen uygulayabilir.X6 sahipleri için entegre edilmesinde sorun çıkmaz. Ancak 5230'da Qt için yeterli alan yok. Sanırım uygulayamayacağız. Zaten uygulanması yıldızlı mod olduğu için zorunlu değil. Yıldızların olması, CFW de benzer modlar arasından seçim yapmamızı kolaylaştırıyor. İlla ki uygulamamız gerekmiyor.
abi bencr qt yu gömmeyin hiç birine qt cok gıcık bişi ara sıra bi sürüm güncelliyolar al basına belayı bwn symbian3 icın cıkan qt yu kullanıyom anca kesiyo neyse ben aksam bi devam ediyım modlamaya

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Bence +4 Dr.Dre equalizer ayarlarınıda ekleyelim CFW lere :) zaten çok küçük boyutlu birşey.

Üst Alt