anılbaran
Üye
V60 portunu beklıcez bakalımrambo 5800 modderler beklicekmi hala yoksa ben mi yanlış aladımtmm tmm biz bekliyoruz diğer konunu okudum
![]()
V60 portunu beklıcez bakalımrambo 5800 modderler beklicekmi hala yoksa ben mi yanlış aladımtmm tmm biz bekliyoruz diğer konunu okudum
![]()
tmm kanka :PV60 portunu beklıcez bakalım![]()
Yok abi orgınal v60 tayım suanHangi CFW desin?

Telefonu kapatıp açtıktsan sonra tekrar dene. Olmazsa hard format at yine dene. Yine olmazsa hafıza kartındaki data klasörünü sil yine dene.

Ya da başka bir yolu vardır belki, ancak benden bu kadar. Diğer modlara göz atacağım artık.Rambo yeni simgleri dangalak simgelerle deistirseydin bide sen bana modu getirdigin son hali ozelden atsan haftaya kuzi ile ugrasirim yaparsam sana veririmMesajımı değiştirdimBu arada Belle barı %80 bitmiştiki çok zor bir hata ile karşılaştım. Çıkış, İptal gibi karakterler içeren kelimeleri direkt değiştiremiyordum. Bende Resedit ile bu kelimelerin orjinallerini bulup öyle değiştirdim. Fakat Türkçe karakterlerin yerine kullandığım semboller yüzünden harf kısıtlaması geçiliyor. Yani "ş" harfi yerine "iki adet" simge geliyor. Bunun karşılığı normalde tek karakter alanı olması gerekiyordu.Sonuç olarak Belle barı Türkçe karakterlere uygulanamıyor maalesef
Ya da başka bir yolu vardır belki, ancak benden bu kadar. Diğer modlara göz atacağım artık.
Rambo yeni simgleri dangalak simgelerle deistirseydin bide sen bana modu getirdigin son hali ozelden atsan haftaya kuzi ile ugrasirim yaparsam sana veririm
v60 c6 portunu çıkarıyorum bekleyin![]()
rambo portu sen onay verdikten sonra kullancam![]()
Test ettin mi Furkan? Denemeler bitince konuya eklemeyi düşünüyorum. Bu arada mükemmel hızda gidiyorsun. Binh24 olmasa en hızlı portçu sen olacaksın galiba![]()
Core'um zaten ondan önce çıktı rambobizleri de küçümsemeyi bırakın
![]()