Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

punemr123

punemr123

Üye
rambo muthisin belle bara bide hafif belle iconlu tema yuklersem degme keyfime .Bence orijnal icon ve belle bar da iyi gider aslinda

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle barı henüz yapım aşamasında. Türkçe karakterlerin bazılarında sorunlar var. Herşey tamam, Seçenekler, Menü, Çıkış, İptal değişmemişti. Şimdi onları değiştirmeye çalışıyorum. Çok zamanımı aldı.

anılbaran

anılbaran

Üye
ya rambo gps güçlendirme modu vamı ovi maps konum bulmuyo butun denılenleri yaptım olmuypp suan ofw deyim onda bile olmuyp :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açtıktsan sonra tekrar dene. Olmazsa hard format at yine dene. Yine olmazsa hafıza kartındaki data klasörünü sil yine dene.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açtıktsan sonra tekrar dene. Olmazsa hard format at yine dene. Yine olmazsa hafıza kartındaki data klasörünü sil yine dene.

Mesajımı değiştirdim :)

Bu arada Belle barı %80 bitmiştiki çok zor bir hata ile karşılaştım. Çıkış, İptal gibi karakterler içeren kelimeleri direkt değiştiremiyordum. Bende Resedit ile bu kelimelerin orjinallerini bulup öyle değiştirdim. Fakat Türkçe karakterlerin yerine kullandığım semboller yüzünden harf kısıtlaması geçiliyor. Yani "ş" harfi yerine "iki adet" simge geliyor. Bunun karşılığı normalde tek karakter alanı olması gerekiyordu.

Sonuç olarak Belle barı Türkçe karakterlere uygulanamıyor maalesef :( Ya da başka bir yolu vardır belki, ancak benden bu kadar. Diğer modlara göz atacağım artık.

punemr123

punemr123

Üye
Mesajımı değiştirdim :)Bu arada Belle barı %80 bitmiştiki çok zor bir hata ile karşılaştım. Çıkış, İptal gibi karakterler içeren kelimeleri direkt değiştiremiyordum. Bende Resedit ile bu kelimelerin orjinallerini bulup öyle değiştirdim. Fakat Türkçe karakterlerin yerine kullandığım semboller yüzünden harf kısıtlaması geçiliyor. Yani "ş" harfi yerine "iki adet" simge geliyor. Bunun karşılığı normalde tek karakter alanı olması gerekiyordu.Sonuç olarak Belle barı Türkçe karakterlere uygulanamıyor maalesef :( Ya da başka bir yolu vardır belki, ancak benden bu kadar. Diğer modlara göz atacağım artık.
Rambo yeni simgleri dangalak simgelerle deistirseydin bide sen bana modu getirdigin son hali ozelden atsan haftaya kuzi ile ugrasirim yaparsam sana veririm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo yeni simgleri dangalak simgelerle deistirseydin bide sen bana modu getirdigin son hali ozelden atsan haftaya kuzi ile ugrasirim yaparsam sana veririm

Dosyalar bozuldu. Baştan başlamam gerekiyor. Fakat şunun farkına vardım: Türkçe karakterleri R14 dosyaları kabul etmiyor. Tuhaf olan ç,ü,ö,İ destekleniyor, ş ve ı desteklenmiyor. R14'teki örneğin "ş" harfinin kodunu replace studio programı kabul etmiyor. Kabul ettiğini sanıyordum fakat, arattırdığım zaman Türkçe karakterleri bulmuyor.

mustafa

mustafa

Üye
Rambo zaten ilk hasan abi portladı c6v41 i 5800 ve x6 için :)

Symbian Modder

Üye
v60 c6 portunu çıkarıyorum bekleyin :D

Symbian Modder

Üye
mod.com/5800-v60-icin-c6v41-port-denemesi-link-upload.html çekirdeği binh24'ten önce modladım :D buyrun içeri kardeşler :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Test ettin mi Furkan? Denemeler bitince konuya eklemeyi düşünüyorum. Bu arada mükemmel hızda gidiyorsun. Binh24 olmasa en hızlı portçu sen olacaksın galiba ;)

pitbull16

pitbull16

Üye
rambo portu sen onay verdikten sonra kullancam :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
pitbull16

pitbull16

Üye
tmm rambo beklemedeyim :) yeni yazılım mod arşivi vercemydin yine?

Symbian Modder

Üye
Test ettin mi Furkan? Denemeler bitince konuya eklemeyi düşünüyorum. Bu arada mükemmel hızda gidiyorsun. Binh24 olmasa en hızlı portçu sen olacaksın galiba ;)

Core'um zaten ondan önce çıktı rambo ;) bizleri de küçümsemeyi bırakın ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Core'um zaten ondan önce çıktı rambo ;) bizleri de küçümsemeyi bırakın ;)

Küçümsemiyorum, önemsiyorum. Senin vereceğin portu kullanacağım zaten, sen bundan başka anlamlar mı çıkarıyorsun şimdi? Ben hız olarak karşılaştırma yapmıştım, bilgi olarak değil :hmmm

Üst Alt