Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6v41 çıkmış, güzel haber. Şöyle birşey yapabiliriz: C6v41 için yapılan portlamaları direkt olarak kullanırız. Böylece güncel bir konu olur. Port çıkmayan telefonlar için ise C6v40 kullanırız. Sonuçta çok büyük bir fark yok. Elimizdeki modların tümü %90 uyumludur. Zaten CFW yapım süresince yapacağımız 100 lerce testte işe yaramayan modları tespit ederiz.

Kısaca ve özetle: - 5800 ve X6 için C6v41, - 5230 ve 5530 için C6v40 kullanacağız, - Aynı modlar uyumlu olduğundan sizlere vereceğim arşivden yararlanacaksınız. Gelelim upload kısmına. Bugün upload yapmayı düşünüyordum. Fakat C6v40'ın temiz portlarının (5800 .101 & 007, 5530, 5230, X6) toplam boyutu 493 MB oluyor. Bende şöyle bir yol izlemeyi uygun gördüm: Rofs2 ve Core'leri PNHT nin forumundan indirmiştim. Bunların aynısını sizler yapıp bu dosyaları kendiniz indireceksiniz. Telefonunuza göre uygun olanı indirin, kalıp bir üst versiyonu indirirseniz telefonu downgrade yapamadığınız için CFW ye bağlı kalırsınız. O yüzden bilmeyen Modder arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirim. C6v40 portlarını PNHT Forum içerisindeki Custom Firmware Releases bölümündeki C6v40 port konusundan indirebilirsiniz. Elimdeki mod arşivini bugün upload yapmayı düşünüyorum. Eğer internet gerçek 1MB/s upload hızında ise C6v40'ın temiz portlarını yavaş yavaş upload yapabilirim.

Bu arada bir akradaş, bekleme ekranının 10-15 sn açık kalmasından bahsetmiş. Böyle birşey mümkün. Sanırım Rofs2'deki private\10202BE9 klasöründeki dosyaların açıklamalarını incelersek bu ayarı bulabliriz. Yalnız bu iş 100 lerce dosyaya ayrıntılı inceleme gerektiriyor. Bu kadar yorucu bir inceleme sonucu sadece bekleme ekranının kapanma süresini uzatmak oldukça gereksiz kalıyor. Ancak bu ayar theodore* diye başlayan dosyalarda da saklı olabilir.

Fakat bu dosyaları düzenlemek için biraz daha bu dosyalardan anlamak gerekiyor :) Şuan için üniversite yoğunluğu üzerimde. Bu yüzden yorucu ve zaman alan uğraşlara giremiyorum :) .

----------Eklendi @ 19:44:52 ---------- Yazıldı @ 19:03:03 ----------

C6v40 portlarının bulunduğu orjinal adres:

Eğer konu size karmaşık geliyorsa konuya sadece linkleri içeren ayrıntılı C6v40 portlarını ekleyebilirim.

anılbaran

anılbaran

Üye
sey abi ben tam bilmiyom ama daha önce ugrasmadım direk temiz port bulup modlamıstım ama :(

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
C6v41 çıkmış, güzel haber. Şöyle birşey yapabiliriz: C6v41 için yapılan portlamaları direkt olarak kullanırız. Böylece güncel bir konu olur. Port çıkmayan telefonlar için ise C6v40 kullanırız. Sonuçta çok büyük bir fark yok. Elimizdeki modların tümü %90 uyumludur. Zaten CFW yapım süresince yapacağımız 100 lerce testte işe yaramayan modları tespit ederiz.

Kısaca ve özetle: - 5800 ve X6 için C6v41, - 5230 ve 5530 için C6v40 kullanacağız, - Aynı modlar uyumlu olduğundan sizlere vereceğim arşivden yararlanacaksınız. Gelelim upload kısmına. Bugün upload yapmayı düşünüyordum. Fakat C6v40'ın temiz portlarının (5800 .101 & 007, 5530, 5230, X6) toplam boyutu 493 MB oluyor. Bende şöyle bir yol izlemeyi uygun gördüm: Rofs2 ve Core'leri PNHT nin forumundan indirmiştim. Bunların aynısını sizler yapıp bu dosyaları kendiniz indireceksiniz. Telefonunuza göre uygun olanı indirin, kalıp bir üst versiyonu indirirseniz telefonu downgrade yapamadığınız için CFW ye bağlı kalırsınız. O yüzden bilmeyen Modder arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirim. C6v40 portlarını PNHT Forum içerisindeki Custom Firmware Releases bölümündeki C6v40 port konusundan indirebilirsiniz. Elimdeki mod arşivini bugün upload yapmayı düşünüyorum. Eğer internet gerçek 1MB/s upload hızında ise C6v40'ın temiz portlarını yavaş yavaş upload yapabilirim.

Bu arada bir akradaş, bekleme ekranının 10-15 sn açık kalmasından bahsetmiş. Böyle birşey mümkün. Sanırım Rofs2'deki private\10202BE9 klasöründeki dosyaların açıklamalarını incelersek bu ayarı bulabliriz. Yalnız bu iş 100 lerce dosyaya ayrıntılı inceleme gerektiriyor. Bu kadar yorucu bir inceleme sonucu sadece bekleme ekranının kapanma süresini uzatmak oldukça gereksiz kalıyor. Ancak bu ayar theodore* diye başlayan dosyalarda da saklı olabilir.

Fakat bu dosyaları düzenlemek için biraz daha bu dosyalardan anlamak gerekiyor :) Şuan için üniversite yoğunluğu üzerimde. Bu yüzden yorucu ve zaman alan uğraşlara giremiyorum :) .

----------Eklendi @ 19:44:52 ---------- Yazıldı @ 19:03:03 ----------

C6v40 portlarının bulunduğu orjinal adres:

Eğer konu size karmaşık geliyorsa konuya sadece linkleri içeren ayrıntılı C6v40 portlarını ekleyebilirim.

Rambo senin zahmet olucak ama linkleri konuya eklersen daha güvenli ve kolay olur diye düşünüyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam linkleri konuya ekliyorum.

Yeni bir internet cafeye gittim. Burada internet kesintisi olmadı ve arşivim yüklendi. Birazdan linkini sizlere özelden vereceğim.

----------Eklendi @ 21:14:45 ---------- Yazıldı @ 20:28:01 ----------

C6v40 portlarının linkleri konuya eklendi. Türkçe yamalarıda eklendi. Yalnız Türkçe yamayı ekledikten sonra mutlaka uygulamanız gereken 1 vey 2 mod mevcut. Bunlarıda uygularsanız tertemiz Türkçe C6v40 portu elde edersiniz. Portlardaki hataları düzeltmek için sizlere birazdan özel mesaj yoluyla vereceğim Mod Arşivi'ndeki Sorun Düzeltme Modları'nı uygulayabilirsiniz.

anılbaran

anılbaran

Üye
abı sey hanı 52007 için c6v41 işi nası olcak sen orda c640 ı vermıssın ama şimdi napcaz c6v41 mı c6v40 kullnacaz ben tam yapmayı bılmıyom port işini falanda ondan dedım :aman2:

----------Eklendi @ 22:12:57 ---------- Yazıldı @ 22:08:27 ----------

bıde abı core tamam

rofs 2 tamam

bı tanede olması gerekmıyomu uda sanırsam :hmmm

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
rambo_ft .. bu fw ile ilgili tek isteğim var.. internet phone'u yazılımdan çıkarmayın yaa.. şu an omega 4.6 kullanıyorum.. hatırlarsan sormuştum sana tekrar nasıl eklerim diye.. tarif ettiğin şekilde 3 kez ekleyip flashlamama rağmen olmadı.. galiba NFC de listede gösterilmeyen dosyalar da var..o yüzden bu yazılımdan tek beklentim internet phone olması.. onun dışında senin yapacağın her türlü modlamaya güvenim tam =)

anılbaran

anılbaran

Üye
abı bana verdgın mod arsıvınde menu modları ikon falan vamıydı :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Her mod var. Eksiği çok az. Yalnız mod arşivini verdiğim Modderlerden isteğim, arşivi başka hiçbir yerde paylaşmamanızdır. Başkasına özelden vermenizide önermiyorum. Verdiğim arşivi kendim özenle oluşturdum ve çoğunu tek tek test ettim.

• Beğen
Tepkiler: pitbull16

dengesiz74

Üye
n97 gibi fm transmitter özelliği eklenemzmi o kadar baktım yapan yokk

anılbaran

anılbaran

Üye
genclık hadı herkes yarın baslasın yavaş yavaş :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
ılk fw clean ıle sılme ısıne baslıcam ılk once sıfır olarak kruryum bı karalastırayım yukardakı lısteye gore sılcem :oke:

----------Eklendi @ 14:53:45 ---------- Yazıldı @ 14:00:41 ----------

rambo uygulamamız gereken zorunlu modlar va yaa onun ılk ı ınmıyo onu multı ye uploud yapabılımısn

iniyo ama ilki ınmıyo :aman2:

----------Eklendi @ 16:47:53 ---------- Yazıldı @ 14:53:45 ----------

neyse c6v41 tarayıcı hakkında kendı gorusumu soylıyım size

pc sıtelrı falan gırıyodum daha önceleri kasıp kasılan sıteler sımdı kaymak gıbı ne kasılma ne hafıza dolu uyarısı hıc bı hata yok tarayıcı acayıp guzel nette dolasmanın keyfıne vardım resmen :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
dıger modder arkadaslarımızdan nıye hıc ses cıkmıyo :D

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
anılbaran

anılbaran

Üye
hımmm peykıı :D

----------Eklendi @ 20:47:34 ---------- Yazıldı @ 20:16:26 ----------
:hmmm

----------Eklendi @ 21:06:22 ---------- Yazıldı @ 20:47:34 ----------

anna ıkon la n8 ıkonu yıldızlar aynı hangısı secıcez :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
3 sıra klavyemı ıstıyo her.bundan kastınız 5800 in orginal klavyesi mi ?

----------Eklendi @ 12:13:37 ---------- Yazıldı @ 12:13:18 ----------

3 sıra klavyemı ıstıyo herkes.bundan kastınız 5800 in orginal klavyesi mi ?

punemr123

punemr123

Üye
beyler bu modu yeni gordum modu bulamadim ama biraz daa bakcam fotosu belle icon ve bar cok guzel

----------Eklendi @ 16:04:05 ---------- Yazıldı @ 15:57:04 ----------

kotu haber beyler mod font duzenlemesi ile yapilmis simdilik sadece ing. dio baska bir turk forumda

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Nokia c5-03 C6 mod yapacak bir yiğit yokmu?

punemr123

punemr123

Üye
ama duzenleyebilecek baba yigitler vardir herhalde.mantigi fonttaki gereksiz simgeleri degistirmek dio .yaw cok guzel yapin bunu bence muthis yaw

----------Eklendi @ 16:15:08 ---------- Yazıldı @ 16:07:31 ----------

burda ofw icin bu modu uyarlama kilavuzu var fakat cok ugrasli
kardes site saylir konuyu burda accaktim ama izin fln zor is

Üst Alt