anılbaran
Üye
Ya tabi öylec6v41 Dünyada İlk Olarak Hasan Abi Tarafından Port Edilmiştir.Yapan İlk Türk Forumu Olan Cepmod Team Olduğundan dolayı başkalarıyla karıştırmayalım![]()

Ya tabi öylec6v41 Dünyada İlk Olarak Hasan Abi Tarafından Port Edilmiştir.Yapan İlk Türk Forumu Olan Cepmod Team Olduğundan dolayı başkalarıyla karıştırmayalım![]()

Şuan için üniversite yoğunluğu üzerimde. Bu yüzden yorucu ve zaman alan uğraşlara giremiyorum
.C6v41 çıkmış, güzel haber. Şöyle birşey yapabiliriz: C6v41 için yapılan portlamaları direkt olarak kullanırız. Böylece güncel bir konu olur. Port çıkmayan telefonlar için ise C6v40 kullanırız. Sonuçta çok büyük bir fark yok. Elimizdeki modların tümü %90 uyumludur. Zaten CFW yapım süresince yapacağımız 100 lerce testte işe yaramayan modları tespit ederiz.
Kısaca ve özetle: - 5800 ve X6 için C6v41, - 5230 ve 5530 için C6v40 kullanacağız, - Aynı modlar uyumlu olduğundan sizlere vereceğim arşivden yararlanacaksınız. Gelelim upload kısmına. Bugün upload yapmayı düşünüyordum. Fakat C6v40'ın temiz portlarının (5800 .101 & 007, 5530, 5230, X6) toplam boyutu 493 MB oluyor. Bende şöyle bir yol izlemeyi uygun gördüm: Rofs2 ve Core'leri PNHT nin forumundan indirmiştim. Bunların aynısını sizler yapıp bu dosyaları kendiniz indireceksiniz. Telefonunuza göre uygun olanı indirin, kalıp bir üst versiyonu indirirseniz telefonu downgrade yapamadığınız için CFW ye bağlı kalırsınız. O yüzden bilmeyen Modder arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirim. C6v40 portlarını PNHT Forum içerisindeki Custom Firmware Releases bölümündeki C6v40 port konusundan indirebilirsiniz. Elimdeki mod arşivini bugün upload yapmayı düşünüyorum. Eğer internet gerçek 1MB/s upload hızında ise C6v40'ın temiz portlarını yavaş yavaş upload yapabilirim.
Bu arada bir akradaş, bekleme ekranının 10-15 sn açık kalmasından bahsetmiş. Böyle birşey mümkün. Sanırım Rofs2'deki private\10202BE9 klasöründeki dosyaların açıklamalarını incelersek bu ayarı bulabliriz. Yalnız bu iş 100 lerce dosyaya ayrıntılı inceleme gerektiriyor. Bu kadar yorucu bir inceleme sonucu sadece bekleme ekranının kapanma süresini uzatmak oldukça gereksiz kalıyor. Ancak bu ayar theodore* diye başlayan dosyalarda da saklı olabilir.
Fakat bu dosyaları düzenlemek için biraz daha bu dosyalardan anlamak gerekiyorŞuan için üniversite yoğunluğu üzerimde. Bu yüzden yorucu ve zaman alan uğraşlara giremiyorum
.
----------Eklendi @ 19:44:52 ---------- Yazıldı @ 19:03:03 ----------
C6v40 portlarının bulunduğu orjinal adres:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eğer konu size karmaşık geliyorsa konuya sadece linkleri içeren ayrıntılı C6v40 portlarını ekleyebilirim.

n97 gibi fm transmitter özelliği eklenemzmi o kadar baktım yapan yokk
genclık hadı herkes yarın baslasın yavaş yavaş![]()

dıger modder arkadaslarımızdan nıye hıc ses cıkmıyo![]()